Çıldırıyorum imdattt ne yapıcam

Üzerine kredi çıkan evi bir daha teminat gösterirler mi??Bilemedim
O da geldi aklima sonuvta evin kredisi devam ediyor yanlis okumadiysam.. pek de anlamam ama bankacilik islerinden.. belki ev teminat gosterildiyse veeilmistir.. yoksa zaten borcu olana bir sefwrde 100 bin verbilmeleri ne bileyim.

Konu sahibi 100 binin hepsini mi bir seferde veemisler kredi olarak, yoksa bir kismini birikmisinizden mi aldi kocaniz, birikmisinizden aldiysa nerde sakliyordunuz bankada ise sizsiz nasil alabildi..

Bu şekilde batan kişiler yine akillanmiyor maalesef. Ödeme konusunda size güveniyor. Bugün bunu affetseniz, yarın hem 100 bini hem o batırdığı parayi yerine koymak için yine bir şeyler deneyecektir, yine üzerinize borç yıkılacaktir

Ben olsam boşardım açık ve net ömrümü idda için heba edemezdim ev araba neydede idda çok kötü hem ödesen çalışsan kiymet bilmiyorlar.

Bazı üyeler krediye takılmış ama verilmesi çok zor bir miktar değil 100bin. Bu yaz bir miktar için bankaya gittim, tek sefer için 150bin limitiniz var ne kadar istersiniz diye sordular. Konu sahibinin eşi de almıştır yani olmaz bir iş değil.

Aktif kredi kartı kullanan, daha öncr kredi çekip sorunsuz kapatan, gecikmesi, yapılandırması vs olmayan bir müşterinin kredi notu yüksektir, bankalar güvenir. Ki ben yazın çektiğimi ödemeye başladıktan 7 ay sonra tekrar kredi çektim hiç problemsiz. Kredili mevduat hesabınız da riskiniz olarak görünür, orada da düzenli para akışı varsa kredi konusu hiç sorun değil.

Sevgili konu sahibi, öncelikle geçmiş olsun.

Ne yapacağınıza karar verin. Bir duş alın, durumu sindirin.

Boşayacaksanız ona göre bir yol, ödeyecekseniz ona göre bir yol çizmeniz gerekecek.

Boşanmayı seçerseniz zaten Allah selamet versin kendinizi kurtarın yeter. Öderiz derseniz araba kesin, ev muhtemel elinizden çıkacak.

Evimiz ve aramız kredili ve kazandığımız zar zor yetiyor. Yani gelir gideri karşılıyor hep bankaya çalışıyoruz. Eşim olcak adam gitmiş 100 bi lira lık idda oynamış kredi çekip 1 saattir boş boş bakıyorum ne yapacaz. Ne yapmalıyım akıl verin. Bittik bittik bittik
İlk defa olan bişey. Yüklü biraz paramız vardı onu batırmış onu kurtarmak için iyice batmış
Eee hani darda ,banka borcuna çalışan ,zar zor geçinen bir durumdaydınız ?..yüklü birikiminiz de varmış?

Yüklü paraniz varmis, onu iddiada mi batirmis? Sonra da onu geri yerine koymak icin kredi cekip tekrar mi batirmis, yoksa o para duruyo mu simdi, onu anlamadim? Ev, araba ve bu yeni 100 bini odeyecek gucunuz var mi taksitle? Ben olsam evi falan sattirmam odenebiliyosa.

Evimiz ve aramız kredili ve kazandığımız zar zor yetiyor. Yani gelir gideri karşılıyor hep bankaya çalışıyoruz. Eşim olcak adam gitmiş 100 bi lira lık idda oynamış kredi çekip 1 saattir boş boş bakıyorum ne yapacaz. Ne yapmalıyım akıl verin. Bittik bittik bittik
100binmiii gelecegeni çöpe atmış resmen

Yüklü paraniz varmis, onu iddiada mi batirmis? Sonra da onu geri yerine koymak icin kredi cekip tekrar mi batirmis, yoksa o para duruyo mu simdi, onu anlamadim? Ev, araba ve bu yeni 100 bini odeyecek gucunuz var mi taksitle? Ben olsam evi falan sattirmam odenebiliyosa.
Bende o kismi anlamdim hepsini bankadan mi almis bir kismini birikimden mi diye..

Bazı üyeler krediye takılmış ama verilmesi çok zor bir miktar değil 100bin. Bu yaz bir miktar için bankaya gittim, tek sefer için 150bin limitiniz var ne kadar istersiniz diye sordular. Konu sahibinin eşi de almıştır yani olmaz bir iş değil.

Aktif kredi kartı kullanan, daha öncr kredi çekip sorunsuz kapatan, gecikmesi, yapılandırması vs olmayan bir müşterinin kredi notu yüksektir, bankalar güvenir. Ki ben yazın çektiğimi ödemeye başladıktan 7 ay sonra tekrar kredi çektim hiç problemsiz. Kredili mevduat hesabınız da riskiniz olarak görünür, orada da düzenli para akışı varsa kredi konusu hiç sorun değil.

Sevgili konu sahibi, öncelikle geçmiş olsun.

Ne yapacağınıza karar verin. Bir duş alın, durumu sindirin.

Boşayacaksanız ona göre bir yol, ödeyecekseniz ona göre bir yol çizmeniz gerekecek.

Boşanmayı seçerseniz zaten Allah selamet versin kendinizi kurtarın yeter. Öderiz derseniz araba kesin, ev muhtemel elinizden çıkacak.
Oyle de zaten ev kredi borcu varmis yine de verirler mi ev icin verilen krediler de az degildir yani hali hazirda borcu da devam ediyormus ev kredisini.. gelire filan da mi bakmiyorlar yani

Inanamiyorum şoklardayim aklı başında hangi insan bunu yapar ne diyeceğimi bilemedim
Stuttgart gerçek olmuş resmen H Heytttt be
Sizin için çok uzuldum inşallah çok darbe almadan bu adamdan kurtulursunuz çünkü bu iddia laneti kumardan beter bir hastalık

Kötü ve çirkın konuşmak ıstemıyorum ama butun kötü kelımelerı hakeden bi eşiniz var .Ne sanmış zengın olacagını flanmı?Boşanın başka care yok .

Oyle de zaten ev kredi borcu varmis yine de verirler mi ev icin verilen krediler de az degildir yani hali hazirda borcu da devam ediyormus ev kredisini.. gelire filan da mi bakmiyorlar yani
Bence verirler çünkü mantıken ev kredisinin teminatı zaten evin kendisi. İpotekli olduğu için ödenmemesi halinde el konulabilecek bir karşılığı var.

Gelir işi de karışık, benim şimdiki toplam kredilerim maaşımın tamamından yüksek. Hiç demediler vermeyelim maaşınız yetmiyor diye. Banka sever borçlu müşteriyi, hele biraz da güven veriyorsa engel çıkarmıyorlar.

Back
X