- 19 Mayıs 2020
- 47.332
- 212.637
- 598
- Konu Sahibi bilinmeyen40
-
Kaybolması ciddi anlamda beni sıkıntıya sokacak şeyleri kilit altında tutarım. Zaten gelip de parfümlerimi, iç çamaşırlarımı karıştıran, her yeri didik didik eden biri evime giremez. Böyle birşey yaşanır ise eşim başına geleceği bilir.Polemik için sormuyorum lütfen yanlış anlamayın.
Özel eşyalarımız normal zamanda da zaten orta yerde değil ki, ya çekmecede ya dolapta yani zaten hepsi olması gerektiği yerde.
Nereye kaldırıyorsunuz mesela evde gizli bir bölme falan mı var ?
Eşiniz yokken sizin aileniz hiç gelmez miydi? Bence fazla tepki vermişsiniz. Adamın da evi orası ve gelen anne babası ablası
Hayır çekmecede bulmak istediği ne acaba ne acayip insanlar varSize iyisi denk gelmiş. Eşimin bir akrabası çekmecemi karıştırdı ben de yakaladım. Kapıyı kitledim ertesi gün. Hemen şikayet etmişti karın kapıları kitliyor diye. Eski eş de vermişti cevabı: senin ne işin var bizim odamızda da kapısının kitli olduğunu anladın demişti. O kadar bozuldu ki. Bir daha elini sürmedi
Evet, ev karıştırılıyor ise ciddi sorun. Bi zahmet eşiniz eve getirdiği misafirin sorumluluğunu alsın. Didik didik ettirmesin her yeri.Evet temizlik ve evimin karsitirilmasi altının üstüne getirilmesi heryeri pisletmeleri
Komik olmayın eşinizin ailesi bayram dolayısıyla eşinizi görmeye gelmiş olabilir sizin olmanız şart değil. Abartıyorsunuz bana göre. Bide karşılık mı vereceksiniz. 2/A sınıfına gidiyorsunuz sanırımÇok sinirliyim arkadaşlar bana göre çoksaygısızca bir hareket onlara bunun karşılığını vermek istiyorum ne yapabilirim
Kaybolması ciddi anlamda beni sıkıntıya sokacak şeyleri kilit altında tutarım. Zaten gelip de parfümlerimi, iç çamaşırlarımı karıştıran, her yeri didik didik eden biri evime giremez. Böyle birşey yaşanır ise eşim başına geleceği bilir.
Amaaan, 3 günlük dünya...Arkadaşlar yatılı kalıp kalmayacaklarini bilmiyorum diyelim ki kalmadılar her türlü ben rahatsızım şu an benim evim benim mutfağım benim tuvaletim şimdi benim tabakların canaklarimda kimbilir ne.yaptilar ocağı nasıl batirdilar etrafa ekmek uçağı nasıl döktüler aklımda milyon tane iş geliyor eşim istediği kadar temizlesin benim gibi yapabilir mi hayır benim içime siner mi asla! Bu konuda takıntılı bir insanım benim tertemiz ettiğim evimi kimse batiramaz hele ben yokken bile bile gelmelerine ne demeli inadına yapar gibi
Beni sevmiyorlar zaten nefret ediyorlar hatta benim onları istemediğimi bildikleri için bu şekilde çocuklardan falan rahatsızlık duydugumu bence bildikleri için evet bilerek geldiler bencede
Ayy bu benim sindiremeyeceğim bir şey sanırım...hatta eşiniz yatağı da verir anne babasına o koltukta yatar
Ayy bu benim sindiremeyeceğim bir şey sanırım...
Yatak odası mahremdir, bırak yatağında yatılmasını, girilmemeli bile.
Onun dışında mutfaktır, tabaktır, çanaktır, ocaktır, koltuktur, tuvalettir,...ihtiyacı görsün.
Ama mahremiyet sınırım benim için yatak odası.
Aileyi siz daha iyi tanırsınız ne niyette olduklarını. Sevseniz böyle düşünmediniz sanırım ben olsam rahatsız olmam yani. Bende ailemin yanına geliyorum eşimin kuzenleri falan gelir oturup takılırlar ben rahatsız olmuyorum.Evin kadını evde değil, bilerek yangından mal kaçırır gibi toplanıp gelmeleri uygun mu sizce? Düşüncesizlik bile değil bu kızım biz geleceğiz istediğiniz var mı diye aramaları gerekmez mi? Topluca eve çökmüşler eminim dibini köşesini eşelemişlerdir. Uygun bir davranış değil.
Neden ne olur ki
Sonuçta evde 4 yetişkin 6 çocuk var
Büyük yatak diye anne babaya o yatağı vermek makul olur
Ben evde olsam ben de veririm hiç aklıma bir şey de gelmez
Sorum sadece size değil de yatak odası mahrem diyenler evin başka yerlerinde sevişmiyor mu
Yani misafirler için olan yatak ya da Çekyatta ev sahipleri sevişmiyor mu ya da banyo vs
Orası özel.Neden ne olur ki
Sonuçta evde 4 yetişkin 6 çocuk var
Büyük yatak diye anne babaya o yatağı vermek makul olur
Ben evde olsam ben de veririm hiç aklıma bir şey de gelmez
Sorum sadece size değil de yatak odası mahrem diyenler evin başka yerlerinde sevişmiyor mu
Yani misafirler için olan yatak ya da Çekyatta ev sahipleri sevişmiyor mu ya da banyo vs
Aslında bir şey bulacaklarından da değil, hastalık sanırım. Benüm iç çamaşırlarım vardı mesela. Ne kadar ayıp onlara bakıyordu falan. Diğerlerine de bakmadan müdahale ettik ama cidden çoğu kv yapıyor mesela bunu. Ne pis bir merakHayır çekmecede bulmak istediği ne acaba ne acayip insanlar var
Benim deli kaynana bile yapmadı bunu yav. Ne kadar iğrenç birşey.Aslında bir şey bulacaklarından da değil, hastalık sanırım. Benüm iç çamaşırlarım vardı mesela. Ne kadar ayıp onlara bakıyordu falan. Diğerlerine de bakmadan müdahale ettik ama cidden çoğu kv yapıyor mesela bunu. Ne pis bir merak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?