- 25 Haziran 2016
- 7.501
- 13.339
- 248
- Konu Sahibi Pembekoala35
-
Önce bir iyilikle konuşmayı denesiniz.Kafayi yememe az kaldi.konu annem!beni cildirtiyor resmen disardan baksan cok fedakar iyi biri oyle de aslinda ama herseye karisiyor.akliniza gelebilecek herseye her ortamda laf soyleme hakki buluyor kendinde.bekarken cok takmazdim 5 yildir evliyim hala cocuk gibi beni uyarip duruyor.en son evime gelip kaldiginda uzun beni o kadar delirtti ki 6 aydir neredeyse gelmesin diye dua ediyordum.dun iki gun yatili kalacam diye geldi neyse gelsin belki bu sefer karismaz dedim.yine herseye laf soyledi yok kizin kilo almamis yok evin soyle yok yastiklarin boyle.yani akliniza gelecek herseyde uyariyor bin defa da anlatsan bos bildigini okuyor.biraz oncearkete kadar geldim.bi baktim odanin ortasinda yastigimi acmis pamugu duzeltiyor.dun gece bin defa yapma dememe ragmen yapmis.yaptigi seyin iyilik oldugunu zannediyor nefret ediyorum bu huyundan.annemi seviyorum ama onunla her gorustugumuzde boyle yapiyor.artik hic gorusmek bile istemiyorum.kv bile bana boyle yapmiyor yarin sabaha kadar delirmesem iyidir.
Normalde temiz biriyim herkes cok abartiyosun bile der.ama annem bi turlu begenmiyor istebenim kız kardeşim bunu yazsaydı mesela,
annem evinin b*k götürmesini istemediği için yardım etmiştir diye düşünürdüm..
sizin içinde sakin olun, anneniz gidince normale döner herşey..
Defalarca soyledim ama huyu boyle anlamiyorÖnce bir iyilikle konuşmayı denesiniz.
Annecim bak, eminin iyiliğimi düşündüğün için söylüyorsun bunları, ama inan çok geriliyorum. Burası da benim evim, ben böyle mutluyum. Şurada kalacağın 2 gün zaten. Uzat ayaklarını ana kız keyf edelim. Ne sen yorul, ne ben gerileyim. Evinde zaten iş peşinde geçiyor ömrün, bari benimle yapma...falan desen?
Bu soyledikleriniz bende dusunuyorum.onu her gun ararim en ufak derdimi onunla paylasirim birbirimizi cok severiz.ne zamanki bana gelse hep beni delirtir tek sorun evimde bana asiri karismasiBenim annemde öyle sürekli nasihat veriyor.. evime geldiğinde şunu şöyle yap diye akıl veriyor.. ama bu beni çok mutlu ediyor.
Annemin elinin hala üzerimde olması bana huzur veriyor.
Bazen annem hiç yaşlanmasa da hep böyle sağım solum önüm arkam olsa diyorum..
Bir şey olduğunda anneeee diye hep koşayım dizine istiyorum :)
Sizin bu anlattıklarınızı benim annemde yapıyor ama beni aksine çok çok mutlu ediyor.. anne kavramının hakkını veriyor gibi :)
Mesela yapmayacağım bir şeyi yap dediğinde tamam anne diyorum .. biliyorum tamam deyip yapmayacaksın deyip gülüyor :) Hem onu kırmıyorum hem kendi istediğimi yapıyorum
Ayy ayni annem. Ama benim cok hosuma gidiyor bu durumu cunku yardimci oluyo beni önemsiyo. Bende bazen kiziyorum ama benim kizma sebebim evime gelince kendini yormasi islerime karismasi degil.Kafayi yememe az kaldi.konu annem!beni cildirtiyor resmen disardan baksan cok fedakar iyi biri oyle de aslinda ama herseye karisiyor.akliniza gelebilecek herseye her ortamda laf soyleme hakki buluyor kendinde.bekarken cok takmazdim 5 yildir evliyim hala cocuk gibi beni uyarip duruyor.en son evime gelip kaldiginda uzun beni o kadar delirtti ki 6 aydir neredeyse gelmesin diye dua ediyordum.dun iki gun yatili kalacam diye geldi neyse gelsin belki bu sefer karismaz dedim.yine herseye laf soyledi yok kizin kilo almamis yok evin soyle yok yastiklarin boyle.yani akliniza gelecek herseyde uyariyor bin defa da anlatsan bos bildigini okuyor.biraz oncearkete kadar geldim.bi baktim odanin ortasinda yastigimi acmis pamugu duzeltiyor.dun gece bin defa yapma dememe ragmen yapmis.yaptigi seyin iyilik oldugunu zannediyor nefret ediyorum bu huyundan.annemi seviyorum ama onunla her gorustugumuzde boyle yapiyor.artik hic gorusmek bile istemiyorum.kv bile bana boyle yapmiyor yarin sabaha kadar delirmesem iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?