Cildiriyorummmmmmmm

Pembekoala35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2016
7.501
13.339
248
Kafayi yememe az kaldi.konu annem!beni cildirtiyor resmen disardan baksan cok fedakar iyi biri oyle de aslinda ama herseye karisiyor.akliniza gelebilecek herseye her ortamda laf soyleme hakki buluyor kendinde.bekarken cok takmazdim 5 yildir evliyim hala cocuk gibi beni uyarip duruyor.en son evime gelip kaldiginda uzun beni o kadar delirtti ki 6 aydir neredeyse gelmesin diye dua ediyordum.dun iki gun yatili kalacam diye geldi neyse gelsin belki bu sefer karismaz dedim.yine herseye laf soyledi yok kizin kilo almamis yok evin soyle yok yastiklarin boyle.yani akliniza gelecek herseyde uyariyor bin defa da anlatsan bos bildigini okuyor.biraz oncearkete kadar geldim.bi baktim odanin ortasinda yastigimi acmis pamugu duzeltiyor.dun gece bin defa yapma dememe ragmen yapmis.yaptigi seyin iyilik oldugunu zannediyor nefret ediyorum bu huyundan.annemi seviyorum ama onunla her gorustugumuzde boyle yapiyor.artik hic gorusmek bile istemiyorum.kv bile bana boyle yapmiyor yarin sabaha kadar delirmesem iyidir.

benim kız kardeşim bunu yazsaydı mesela,
annem evinin b*k götürmesini istemediği için yardım etmiştir diye düşünürdüm..

sizin içinde sakin olun, anneniz gidince normale döner herşey..

cevap ver sende madem birşey söylediğinde hayır öyle değil yanlış biliyosun filan gibisinden
sabit fikirli insanlara net tavrım budur asla dediklerini kabul etmemek en iyi çözüm olduğunu düşünüyorum en sonunda susuyorlar bir şekilde

Ne güzel yardım ediyor işte
Orası kızının evi bırak da istediği gibi davransın ya bizim de çocuklarımız var yArın Bize 2 gün katlanamasalar!!! Kahroluruz sanırım
SEN rahat bırak kadını ne istiyorsa yapsın

Siz de sürekli onun üstünü başını, hareketlerini eleştirin. Sürekli ama.
Bakalım anlayacak mı.

Sakin olun.
Anneniz sizin iyiliğinize didiniyor.
Bu iyiliği bulamayan insanlar var biliyor musunuz?
Üvey anne elinde yıllarca işkence çekmiş bir arkadaşım var, üvey annesi gelince (işkence eden kadından bahsediyoruz) "yine de annedir" diyebiliyor...

Allah aratmasın.
Bence bir defa kulak tıkamayı öğrenmelisiniz annenize karşı, arada bir de annenize "sağol annecim, ellerine sağlık" demelisiniz, belki daha az karışır. Bir de inanın elin iyisinden, kendi kötün bin kat iyidir!
Tek diyeceğim, annenizin kıymetini bilin.
Sayılı zaman, bırakın karışsın, bırakın uyarsın, bir kulağınızdan girsin ötekinden çıksın.
Yeterki üzmeyin annenizi...

Benim annemde öyle sürekli nasihat veriyor.. evime geldiğinde şunu şöyle yap diye akıl veriyor.. ama bu beni çok mutlu ediyor.
Annemin elinin hala üzerimde olması bana huzur veriyor.
Bazen annem hiç yaşlanmasa da hep böyle sağım solum önüm arkam olsa diyorum..
Bir şey olduğunda anneeee diye hep koşayım dizine istiyorum :)
Sizin bu anlattıklarınızı benim annemde yapıyor ama beni aksine çok çok mutlu ediyor.. anne kavramının hakkını veriyor gibi :)

Mesela yapmayacağım bir şeyi yap dediğinde tamam anne diyorum .. biliyorum tamam deyip yapmayacaksın deyip gülüyor :) Hem onu kırmıyorum hem kendi istediğimi yapıyorum

Önce bir iyilikle konuşmayı denesiniz.

Annecim bak, eminin iyiliğimi düşündüğün için söylüyorsun bunları, ama inan çok geriliyorum. Burası da benim evim, ben böyle mutluyum. Şurada kalacağın 2 gün zaten. Uzat ayaklarını ana kız keyf edelim. Ne sen yorul, ne ben gerileyim. Evinde zaten iş peşinde geçiyor ömrün, bari benimle yapma...falan desen?

Hahahah keşke benim annemde öyle olsaaaa:))

Benimki hem laf söyler hem de suya sabuna dokunmaz..üstüne üstlük bşr de kirletir batırır dağıtırrr..Kızma annene..

Sizin için birşeyler yapmak istiyor elinden o geliyor demekki :) Ne güzel anneniz hayatta Ve salonun ortasında vakti zamanında saçlarınızı taradığı elleriyle yastıklarınızı düzeltiyor.Ben annemin elleriyle yaptığı hiçbirşeyi kullanmaya ,dokunmaya kıyamam :) Öyle sarıp sarmalarım .Öpün annenizi ,sımsıkı sarılın

benim kız kardeşim bunu yazsaydı mesela,
annem evinin b*k götürmesini istemediği için yardım etmiştir diye düşünürdüm..

sizin içinde sakin olun, anneniz gidince normale döner herşey..
Normalde temiz biriyim herkes cok abartiyosun bile der.ama annem bi turlu begenmiyor iste

Defalarca soyledim ama huyu boyle anlamiyor

Bu soyledikleriniz bende dusunuyorum.onu her gun ararim en ufak derdimi onunla paylasirim birbirimizi cok severiz.ne zamanki bana gelse hep beni delirtir tek sorun evimde bana asiri karismasi

Ayy ayni annem. Ama benim cok hosuma gidiyor bu durumu cunku yardimci oluyo beni önemsiyo. Bende bazen kiziyorum ama benim kizma sebebim evime gelince kendini yormasi islerime karismasi degil.

O yastığı açıp duzeltse ne olacak , ellerinden öperim ben annemin bir şeyler yapmaya çalıştığında.
Yorulduguna üzülürüm.

Bebekken siz yastık açtığınızda/ misal / anneniniz çıldırmış mıdır ?

Yorum yaptığında haklısın deyin ne olacak ki ?

Gelmesin diye dua ediyorsunuz , Allah korusun, ebedi yolculuk var bu dünya da.

Bende çok önemli meseleler sandım.

Annem de bana geldiginde modern tasarimli mobilyalarimin üzerine el isi ne varsa örttü, uysa zaten rahatsiz etmez ama hic oturmadi. Gördügü her yüzdeyi el isiyle kapladi.
Cekmecelerimdeki tüm süs esyalarini cikardi ortaya koydu, dolduuuurdu.
Acikladim kücük cocuk var hep alip kiriyor hem de toz topluyor cocuklarla bir de ugrasamiyorum diye..
Öyle alismis, öyle görmüs diye sesimi cikarmadim ama buranin benim evim oldugumu unutup evcilik oynadi.
Kaldirdiklarimi cikartmadan önce bana sorsan mesela.
Camdan birsey silkelemek yasak mesela, bin kere dedim. Sonuc bana pismisim gibi bakmalar.
Yok banyomda neden gider yok, yok iste burada evler böyle.
Cöpler ayriliyor ne olur dikkat et, ha onu anlarim unutuyor. Ben cöpleri bir daha ayristirirdim.
Tezgahin üzeri dolup tasar, kuruyan camasirlar toplanmaz. Yardima gemisti bana sözde ama cok zorladi beni.
Anladim ki eskiden edindigim biriktirme, cöpcülük huyu ondan bana gecmis.
Attigim cöplere kadar karisiyordu evimde, bazen giriyordum ne var ne yok atilmasi gerekenleri atiyordum.
O zaman da ben yüzsüz, insan gibi davranmayan oluyordum.
Cok kalbimi kirdi cok, bunlar da cabasi..
Ben kötü evlat miyim? Kim bilir... Bunya yil sonra annemi elestiriyorum evet.
Isine gelen herseyi ögrenir ama bende kaldigi uzunca bir süre icinde tv kumandasini israrla ögrenmedi.
Hep ona yardim edelim aciyalim, bik bik bik..
Bana bu sekilde bir cocukluk yasattigin icin affedemiyorum seni anne.
Güclü olman gerekirdi.
Psikoljik hastaliklar atlattim da bu günlere geldim.
Cektigim baskilardan, yedigim laflardan sen cok sorumlusun anne.
Bir insan dogurdum, yedirdim, giymedim giydirdim demekle anne olamiyormus.
Sevgi emek de lazimmis.
Yine konu dagiliyor. Susayim ben en iyisi.

Yahu bunun için anneye bir ton laf saydırılır mı? Altı üstü yastığı açmış düzeltmiş.
Sanki açıp etrafa döküp saçıp bırakmış gibi davranmayın..

Anne bu yeri gelir tatlı sert uyarır da. Allah başınızdan eksik etmesin asıl.
Ben çok büyük problem göremedim. Abartmayın..

Bazı kadınlar eli kolu boş oturamaz. Bırakın yapsın. Allah gecinden versin yarın öbür gün o yastığa bakıp ağlarsınız..

Ben seviyorum annemin elinin hala üstümde oluşunu..
Her anne kontrol etmeyi sever. Benimki de aşırı kontrolcüdür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…