- 19 Haziran 2014
- 1.082
- 953
- 208
Anaaam silmiş ya la
Olsun onun sevgili 1 saat habersiz birakio benimki 2 olacak is degil arayio bitti dicem sevgilime 7 yil bosa gitti demeliyim ya bak milletin sevgili neler yapiodur yapma 100 e ne kalmış ki:)
HeeeKonusunu silmiş.. Forumda acilan konuyu silmek yasak..
Aman tanrım didim!!!!
ayyy çok güldüm gece gece allah razı olaYaa ben daha 100 msjda ne konustuklarini soracaktim tuhh bee
ayy mune bende bi msjımı sıldım,çünkü boş alıntı yapmışım..benide yollama araya katıp,daha gece yeni başlıyor:)Konu silinince ne yapıyoruz ve daha sonrasında ne oluyor bilenler bilmeyenlere açıklarsa sevaba girer, ben artık açıklamaktan sıkıldım:)
Kizz taktik verirdi ayni adamla yillardir gorusuyorum 100 msj nedir yaa biz varya 1 haftadq yazariz o kadar msj sevgilim askerde ondan bu kadar cok olur soka girdim vallaayyy çok güldüm gece gece allah razı ola
biz de msj yok ararım nerdesin, yoldayım, ok by... dıtdıtdıııtttKizz taktik verirdi ayni adamla yillardir gorusuyorum 100 msj nedir yaa biz varya 1 haftadq yazariz o kadar msj sevgilim askerde ondan bu kadar cok olur soka girdim valla
Banlanma en az 1 gün süreyle siteye girişin engellenmesi demektir, site kurallarına uymayanlar aldıkları toplam ceza puanına göre 1 gün veya daha fazla süreyle engellenirler.kızlar banlanma nasıl oluyor konu silindi diyorsunuz ama konu duruyor ben mi yanlış görüyorum aydınlatırsanız sevinirim
hımmm teş. ederim muneBanlanma en az 1 gün süreyle siteye girişin engellenmesi demektir, site kurallarına uymayanlar aldıkları toplam ceza puanına göre 1 gün veya daha fazla süreyle engellenirler.
Konuları silmek yasaktır, silinen konu geri getirilir ve üye banlanır.
Konuyu geri getirdiğimiz için silinmiş halini görmediniz.
Boş alıntıları fark ediyorum, o kadar da zalim değilim amaayy mune bende bi msjımı sıldım,çünkü boş alıntı yapmışım..benide yollama araya katıp,daha gece yeni başlıyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?