Çıldırıyoruuummm

dur yapma 100 e ne kalmış ki:)
Olsun onun sevgili 1 saat habersiz birakio benimki 2 olacak is degil arayio bitti dicem sevgilime 7 yil bosa gitti demeliyim ya bak milletin sevgili neler yapio

Alıntılar da olmasa konunun ne olduğunu anlayamayacaktık. Buradan alıntı yapan arkadaşlara teşekkürlerimi iletiyorum. :) Konuların içeriğini silmenin yasak olduğunu da bilmenizi istiyoruum. Sorununuza gelince de ben bir dert göremedim. 5-6 saat önce görüşmüşsünüz zaten. Birbirinize doyamadınız mı? 100 mesaj nedir? Eşya bakıyormuşsunuz, boş yere olduğunu düşünüyormuşsunuz. Evet boş yere. Çünkü çocuk bu baskıdan kaçıp kurtulmanın yollarını arayacak. Pek normal değil hiçbir şey.

100 msj değil 10 yazmak istemiştir bencee 10 kesin 10 o bence
benim sevgilim bırak msjı hergün bulusursak sıkılırız bence dediydide onu hatırladım
bide onla evliyim şuan ayyy yer açın bayılazaaam..

Yaa ben daha 100 msjda ne konustuklarini soracaktim tuhh bee

kızlar banlanma nasıl oluyor konu silindi diyorsunuz ama konu duruyor ben mi yanlış görüyorum aydınlatırsanız sevinirim

Ben konunun silindigini farketmemisim bbile:)

Konu silinince ne yapıyoruz ve daha sonrasında ne oluyor bilenler bilmeyenlere açıklarsa sevaba girer, ben artık açıklamaktan sıkıldım:)
ayy mune bende bi msjımı sıldım,çünkü boş alıntı yapmışım..benide yollama araya katıp,daha gece yeni başlıyor:)

ayyy çok güldüm gece gece allah razı ola
Kizz taktik verirdi ayni adamla yillardir gorusuyorum 100 msj nedir yaa biz varya 1 haftadq yazariz o kadar msj sevgilim askerde ondan bu kadar cok olur soka girdim valla

Kizz taktik verirdi ayni adamla yillardir gorusuyorum 100 msj nedir yaa biz varya 1 haftadq yazariz o kadar msj sevgilim askerde ondan bu kadar cok olur soka girdim valla
biz de msj yok ararım nerdesin, yoldayım, ok by... dıtdıtdıııttt amaan kıymetimiz bilinmiyo zaar :)

kızlar banlanma nasıl oluyor konu silindi diyorsunuz ama konu duruyor ben mi yanlış görüyorum aydınlatırsanız sevinirim
Banlanma en az 1 gün süreyle siteye girişin engellenmesi demektir, site kurallarına uymayanlar aldıkları toplam ceza puanına göre 1 gün veya daha fazla süreyle engellenirler.
Konuları silmek yasaktır, silinen konu geri getirilir ve üye banlanır.
Konuyu geri getirdiğimiz için silinmiş halini görmediniz.

hımmm teş. ederim mune

ayy mune bende bi msjımı sıldım,çünkü boş alıntı yapmışım..benide yollama araya katıp,daha gece yeni başlıyor:)
Boş alıntıları fark ediyorum, o kadar da zalim değilim amaHem sanırım boş alıntıdan değilde geyikten gidecekmişsiniz gibi bir his var içimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…