Çıldırmak üzereyim bi bakın :(

Dipso

Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2016
96
11
8
slmlar şuan. Çok endişeliyim konu şu bemim 2.5 yaşında ve 13 aylık iki bebeğim var spiral le korunuyorum pko hastasıyım adet düzensizliğim hep var yine 15 gün geçti test yaptım ilk baktığım da negatifti saatler sonra teste tekrar baktığımda ikinci çizgi çooook silik bir şekilde vardı sizce hamile miyimdir ? Spiralle hamile kalınır mı ve ben herbalife ürünleri kullanıorum bi süredir hamileysem bunun bir zararı olur mu lütfen fikirlerimizi yazın

Bu kadar korkuyorsan sıkı korunsaydın ya da eşin korunsaydı bebeklerin küçük daha

Bu kadar korkuyorsan sıkı korunsaydın ya da eşin korunsaydı bebeklerin küçük daha
Spiral le koruyorum hamile kalabileceğimi hiç düşünmedim pko hastasıyım ilk çocuğum tedaviyle oldu o yüzden. Başka ilave bir korunma yöntemi düşünmedim

Spiralle hamile kalınabiliyor malesef, ama saatler sonra çift çizgi olması sağlıklı değil, yanlıştır büyük ihtimal. Ya tekrar test yapın yada kan tahlili verin

İlk 5 dakikadan sonra çıkan sonuç doğru değildir negatif bence korkulacak birşey yok zaten adetlerin de düzensizmiş arkadaşm yine için rahat edecekse sabah bir kan testi verebilirsin

Saatler sonra görülen silik çizginin bir anlamı yok bence.. ilk yarım saatti geçerlilik süresi yanılmıyorsam. Yarın bir kan testi yapıp emin olabilirsin..

Sabah ilk idrarla tekrar test yap o da olmazsa kan testi yap icin rahatlasin. Spiral de düzensizlik yapabilir canım.

buraya konu açana kadar gebelik testinin içindeki kağıdı okusaydın saatler sonra gördüğün çizginin bir anlamı olmadığını anlardın.

çok meraklandıysan yarın kan ver ya da tekrar et testi.

bir de kullanma şu herbalife gibi safsata ürünleri. parana acımıyorsun bari vücuduna karaciğerine böbreğine acı. kaç kişi hastanelik oluyor o ürünler yüzünden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…