çıldırmak üzereyim sinirden uyuyamıyorum... durum değerlendirmesi istiyorum

yani kesinlikle.... kötü olmak istemiyorum neden? zaten eltimle konuşmuyorum ben 3 aylık evliydim kadın herşeyi kesti attı ufacık birşeyden dolayı açıkçası kıskançlık krizlerine girdi büyük elticim...
kayınvalide üvey... öylesine görüşüyoruz arada çay içeye gideriz baba bekler diye...
benim burada ailem de yok tek arkamda olan varlığını hissettiren görümcem ve eşi oldu... tüp bebek sürecim oldu iki defa yanımda kendi ailem ve bu iki insandan başka kimse yoktu...

ama bir gün kötü olursak da korkum onların dengesizliklerinden olacak bu... dediğin gibi bana iyilikleri dokundu diye kendime yakıştıramadığım şeylere maruz kalmaya nasıl göz yumarım ki...

Son düzenleme:
neyse ki sen ve senin gibi yorum yapan arkadaşlar beni biraz da olsa sakinleştirdiniz.. inşallah benimle konuşurken seçerek konuşmayı öğrenir...

İnşallah canım.Ben zaten kaşarı küfür anlamında kullandığı sanmıyorum ama çok boş konuşan,bilmeden konuşan seviyesiz bir insanmış.Takma bence artık.

Cnm bence enişte bir pot kırmış toplayamamış, senin de dediğin gibi kötü niyetli değilmiş.
Olayı fazla abarttığını düşünüyorum.
Görümcen yalnızca durumu toparlamaya çalışmış sen onun da üstüne çok gitmişsin bence.
Neyse olan olmuş sakin ol :)

iyi de fazla mı abarttım? arkadaşım ben yetersiz mi kaldım tavrımı net ortaya koyabildim mi acaba bu insan benimle böyle konuşamayacağını öğrenmişmidir diye kendimi yerken sen diyorsun ki üstlerine gittin abarttın...
abartan bir insan olsaydım orada başka türlü konuşur kapıyı çarpar eve dönerdim abarttığımı düşünmüyorum şahşen karşımdakini uyarıydı bu ve de aptal yerine koyuluyorum ya hani allah allah ben öyle anlamadım sen öyle mi anladın diye bu beni daha da kızdırdı.. ve konuşurken de sesim de yükselmedi normal konuşma tonumdu...

Sana da birisi sen de kaşarsın ondan dese sakin mi olurdun çok merak ettim...

Bu kadar sevgini kazandıklarına göre kötü niyetli değildirler. Tepkini gayet ayarında vermişsin bence, aslında orada eşin devreye girse soğukluk olabilirdi. Normalde olaya girmesini beklerim ben eşin ama sanki o aile ile ilişkinize bakılırsa eşinin yorum yapmaması daha iyi olmuş gibi çünkü sen gayet iyi cevap vermişsin. İkinci bir atak sert gelebilirdi, kötü niyetli olmadan yapılan patavatsızlık için. Büyük yerden küçük yere gidince o bakış açıları olur mutlaka. Fingirdek falan. :) Ama iyi davranırken kötü niyetle söylediklerini düşünmüyorum. Sen zaten anlarsın ne niyetle söylediklerini ve ona göre tepkinin dozunu dengelersin diye düşünüyorum. Yine aynı şekilde daha farklı bir şey olursa eşinin devreye girmesi gerekebilir. Ama şimdilik uykunu kaçıracak bir şey yok gibi. Mesela bana bu dense senin gibi soğuk kanlılıkla mantıklı cevap veremeyebilirdim sanırım.

yorumuna bayıldım çok mantıklı geldi... peki sen ne yaprdın? merak ettim :))

yorumuna bayıldım çok mantıklı geldi... peki sen ne yaprdın? merak ettim :))

Forum dondu bir ara yazamadım, gecikmeli oldu pardon. :) Ben çirkefleşebilirdim o anki şokla. Ne biçim konuşuyorsunuz, benimle böyle konuşamazsınız, ne demek istiyorsunuz siz bana cümlelerini asabi şekilde söyleyip ipleri koparabilirdim. Yüzyüze bir ilişkide soğuk kanlı olunamayabilirdi. Tabi sizin gibi iyi muamele görmüşsem şaka algılayabilirdim de. Aradaki ilişkiye de bağlı yani. :)

Sençok güzel lafı oturtmuşsun zaten sıkıştırmışsın o şarap değilmi diyerek. Öncelikle patavatsız insanlar böyle espri yapıyım derken bo...u çıkarıp bu durumlara yol açabiliyor enişten kimbilir kaç yerde bu yüzden azar yemiştir emin ol. Küçük yerlerde daha önemsenmiyor böyle şeyler oda var. Bazı insanlar bayanlarada erkek muamelesi yapabiliyor bazen böyle sert kayaya çarpabiliyorlar. Görümcende kocasının lafını nasıl toparlayacağını bilemediği için ben öyle anlamadım demiş kocasını bozamamış ama inan sen gidince kızmıştır hep böylesin diye bence. Her insan dört dörtlük olmuyor. Eşine gelince müdahale etse olay başka boyutlara gelip tartışmaya dönüşebilirdi sadece senin tepkinle olay kapanmıl daha güzel olmuş bence neden dersen kavgada söylenen bir laf değil en yakın akrabalarınız ve görüşmeye devam edecekseniz. Sen çok güzel bir sınır çizdin bugün artık bir ikincisi tekrar ederse ancak sinir yapabilirsin için rahat olsun bence, kocişede kızma.

eşinin ses etmemesi maddi yardım almasından dolayı olmasın

ayrıca sen çok güzel tepkini koymuşsun ve özür diletmişsin,kötü niyetli değiller diyorsun.o zaman daha fazla uzatmadan mesafeli görüşeceksin

mesafe mesafe mesafe.... mesafe şart! zaten elimden geldikçe sık gitmemeye çalışıyorum azıcık ara sıklaşsın adam azıtıyo yine yüz mü buluyo ne

eşimle de az öznce çok fena atıştık o da rengini belli edecekti inanın hazmedemiyorum.. enişte bence de kıvırıyosun gibime geldi x yanlış anlamadı neyse kapatalım falan diyebilirdi ne biliyim ufacık bişey terslemeden, çıkışmadan, kötü olmadan...

senın yerınde olsam o kocayı adam yerine koyamam saygı duyamam

hödüğün biri gelip bana kaşar diyecek kocam ağzını açıp bakacak böyle...

ne kadar pasif korkak geldi bana bi an.

senın yerınde olsam o kocayı adam yerine koyamam saygı duyamam

hödüğün biri gelip bana kaşar diyecek kocam ağzını açıp bakacak böyle...

ne kadar pasif korkak geldi bana bi an.

neyseki benim yerimde değilsin ve kocamı tanımıyorsun o anlamda da adam yerine koyup koymamam benim problemim. benim eşim adam gibi adamdır efendidir ağzı kalabalık değildir az konuşur öz konuşur ve kimseyle de ağız kalabalığına girmez. o sadece o anda diyecek bişey bulamadım dedi bulabilirdi tek hatası bu.... adam yerine koyulmayacak kadar karaktersiz de değildir!

kendince geçerli sebebi de bu insan çocukluğumdan beri benim yanımda her anımda bulunan bana abilik babalık yapan bir insan ve asla benim karıma o kelimeyi gerçek anlamını düşünürek söylememiştir başkası olsa ağzıma gleeni söyler adamın ağzına bilmem ne yapar çıkar giderdim o evden dedi ama ben bu insanın art niyeti olduğuna inanmıyorum sadece boş konuşuyor boş boğazlı ve sözünün nereye gittiğini bilmeden konuşur bunu biliyorum dedi...
eşime hak vermiyorum tam anlamıyla ne olursa olsun evet o insanlarla ilişkiyi kesip sırtımızı dönemeyiz görüştüğümüz tek insanlar ablası ve eniştesi ve adamın bu tarzı dışında rahatsızlığım yok... sadece eşim tepkisini araya girerek konuyu kapatalım gibi cümlelerle ağırlığını koyabilirdi bunu yapamadı ve bu yüzden kızgınım ve bu yüzden hatalı....

bence tepkin yerinde ve yeterli olmuş daha fazlası anlamsız olurdu çünkü iyi niyetli insanlar bize çok destek oldular diyorsun adam zaten boşboğazın patavatsızın biriymiş yine bir patavatsızlık yapmış işteayrıca eşine hiç kızma bende eşinden beterim hiç hazır cevap değilimdir örneğin senin yerinde olsam öyle donar kalırdım söyleyecel laf bulamazdım:26:en iyisi eşinle hiç tartışma bu konuyu uzatma ve enişteyle mümkün olduğunca az görüş zaten senin tepkinin üstüne yine böyle bir hataya düşeceğini sanmıyorum ben

senin yerinde olsam donar kalırdım diyorsun ya hani inan buna benzer şeylerde oldu bir kaç defa ben de bondum kaldım ya da onunla muhatap olup basitleşmek istemedim ama bu bardağı taşıran son damla oldu pat diye sen de kaşarsın ondan olabilir mi dediğinde tepkisiz kalamzdım ya da şaka gibi algılayıp gülemezdim ki... sizlerin de yazdıklarından anladığım kadarıyla benim ki aşırı da olmamış tam yerinde olmuş ...
eşime çok yüklendim çokkk...
az görüşmeye çalışıcam kesinlikle zaten sık görüşmüyordum eşim bu ara rahatsızlıklar geçirdi diye çok ilgilendiler sık girip çıktılar biz de ilk kez evden dışarı çıkmak için gidelim dedik işte fazla samimiyet her zamanki gibi yaramadı yine yara aldım...

canım rahat rahat uyu patavatsız herifin burnundan getirmişsin zaten lafını koymuşsun ortaya o sinirle bunları konuşabilmen bile çok iyi bişey bazen insan tıkanır yaa o olmamış sende...dersini almıştır zaten ...görümcede ortalık karışmasın diye kendi çapında bi savunma yapmaya çalışmış ama bayaaa bi sıvamış bundan sonra tavrını koyarsın zaten onların utancı yeter onlara,eşine yüklenme bence sonuçta adamın karakteri bu böyle kabul etmek lazım benim eşim olsa ben ağzımı açana kadar o masa adamın kafasına geçerdi mesela bende senin yerinde olsam bukadar medeni konuşabilirmiydim bilmiyorum kafasına bardak falan fırlatırdım bas bas bağırırdım ne dedin sen ne dedin sen diye

yemin ederim hala sinirlerim tepemde süper mario oynuyorum geceden beri ya 3 leveli de geçemiyorum daha beter sinirleniyorum

eşime çok yüklendim bişey demeden çıktı gitti üzüldüm ama napayım yediremedim kendime

Yanlış anlamayın lütfen fakat, ben tepkinizi yetersiz buldum..
Ya da şu an, benim de çok ağrıma gitti o yüzden yetersiz gibi geliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…