Kesinlikle haklısınız tepkinizde,kaldıralamayacak bir söz(kötü niyetli olmaması açısından uyarmalısınız)..Fakat sizinde kaşarı yerken kasarı sevmiyorum,severek yiyemıyorum demeniz bana garip geldi..Ben bir misafirlikte sevmesem de ben sevmiyorum vs.. gibi laflar etmem.Çünkü sonucta önüne konulmuş bir ikramlık sevmek zorunda değilsin ve yemek de zorunda değilsin..
Belki bu patavatsizlik mi artik terbiyesizlik mi son olur. Toparlamaya ugrasmis. Cok sinir olurum böyle tiplere. Benim ailemde de hic argo belden asagi konusulmaz cok ayip. Kac yasina gelmis ev bark kurmus ama adam olamamis eniste. Sanki erkek erkege muhabbeti. Evine misafirlige gelmis hem de gelin. Böyle durumlarda basiret baglaniyor tam söylemek istediklerimiz sonradan geliyor aklimiza. Tam orada diyecektiniz, aa eniste sen kasarin iyisinden anliyorsun bak yengemi almissin. Ama iste denmiyor, seviyesine inemiyor insan. Esinize kizmayin artik cünkü onun da huzuru kacmis.
Valla su an tam o noktadasiniz. Görümcenizle konusun. "Abla Allah sizden razi olsun, cok iyiliginizi gördüm, basimin üstünde yeriniz var ama enistem benimle bu tarz konusmaya devam ederse size gelip gitmeyi düsünmüyorum. Kime ne isterse söylesin hakaret etsin ama ben alisik degilim, böyle yetismedim. Esimin yaninda yerin dibine girdim. Esim de birsey demedigi icin ona da cok sinirlendim, durduk yere huzurumuz kacti aramiz bozuldu" diyebilirsiniz. Belki toplar kocasinin bozuk agzini.
harikasın aynen böyle bir konuşmayı yapıcam kendisine... bu insanlara hadini bildirmek için çok geç kaldım... onlar seviyesiz diye ben de seviyesiz olamam... onların mideleri geniştir belki ama benim değil... eşim öğlen çıktı daha gelmedi nereye gitti napıyor bilmiyorum ve gelirse de yüzüne bakacağımı sanmıyorum.. niye dengesiz enişte bey yüzünden ben haysiyetsiz miyim ya nasıl yutarım bunu şakası bile olmaz ki o lafın ağızdan çıktı mı bitti arkadaşş.............
terlik fırlatmak mıçocuğumuymuş karşısındaki.. rabbim insanlara denge dağıtırken sizn dayıyla bizim enişte her hslde hamamın bacasında uyuya kalmışlar:44:
neyseki benim yerimde değilsin ve kocamı tanımıyorsun o anlamda da adam yerine koyup koymamam benim problemim. benim eşim adam gibi adamdır efendidir ağzı kalabalık değildir az konuşur öz konuşur ve kimseyle de ağız kalabalığına girmez. o sadece o anda diyecek bişey bulamadım dedi bulabilirdi tek hatası bu.... adam yerine koyulmayacak kadar karaktersiz de değildir!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?