• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları çıldırmak üzereyim yardım !!!!!

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

munise19

Guru
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2008
208
3
296
42
İstanbul
annişler kafayı yicem dün akşamdan beri kızım çişini yapmıyor.1 hafta önce idrar yolları iltihabı vardı.ilaç kullanıyorum.aynı dertten olan var mı? üstelik bezinde kötü bir koku var.acaba bir problem mi var sizce.ne olur yardım edin bi akıl verin.çiş yapamadığı için idrar testide yapamıyoz.acaba kuzumun ne sorunu var.emmesi de çok azaldı.her bezi çişli olurdu.offf ya çıldırmamak elde değil.çok üzülüyorum kızımın bu durumuna.

Geçmiş olsun canım. Tecrübem yok ama anlattığına bakaraktan doktora başvurmanı tavsiye ederim. Allah acil şifa versin. Canını sıkma.

Çok geşmiş olsun arakadaşım. benimde maalesef bu konuyla ilgili hiç bilgim olmamakla beraber şunu duymuştum. doyan çocuk günde 6 kez idrar yapar diye acaba sütünmü azaldı doymuyormu yavrucak? bence sen vakit kaybetmeden doktora git. Umarım ciddi bişeyi yoktur yakışıklı oğlunun. Allah tez vakitte şifa verir inşallah minik kuzuna.

annişler kafayı yicem dün akşamdan beri kızım çişini yapmıyor.1 hafta önce idrar yolları iltihabı vardı.ilaç kullanıyorum.aynı dertten olan var mı? üstelik bezinde kötü bir koku var.acaba bir problem mi var sizce.ne olur yardım edin bi akıl verin.çiş yapamadığı için idrar testide yapamıyoz.acaba kuzumun ne sorunu var.emmesi de çok azaldı.her bezi çişli olurdu.offf ya çıldırmamak elde değil.çok üzülüyorum kızımın bu durumuna.

çok geçmiş olsun cnm ama bence ıhmal etmeden doktora goturmelisin benım arkadasın bebegıde kesik kesik damlayla çiş yapıyormus farkedıp doktora goturduler kum dökuo demıs doktor ıhmal etmemk gerek bebekleri insallah kötu bişeyı yoktur tekrardan gecmıs olsun :çok üzgünüm:

geçmiş olsun canım.bence bir rahatsızlığı vardır o nedenle emmek istemez.emmediği için de çişini yapmıyordur.önemli değildir bence.doktora git hemen
için rahat etsin

Back
X