Başka şehre mi gidiyorsun
İşten neden ayrılıyorsun
Nikahtan sonra ayrıl kıdem tazminatını al bir eksiğini kapat
Babanın ne borcu var bu kadar bitmeyen
Oda öyle diyorda çok kendisi sıkma diye. Yinede ailesinden laf eden olur birşey derler ne bilim.Canim biz her seyi esimle birlikte evlendikten sonra parca parca aldik ve hic borcumuz olmadi. Esyaya, giysiye hic takilma zamanla halledersiniz hepsini. Maasini babana verme kredini yatir.
Birak alınır canim bu denli stres yapma kendine evlendikten sonra da yavaş yavaş tamamlarsın ...
Ondan kacarin yok zaten laf mutlaka edecekler. Agzinla kus tutsan yaranamazsin. Savunma tekniklerini gelistir. Bu arada ne kredisi oduyorsun?Oda öyle diyorda çok kendisi sıkma diye. Yinede ailesinden laf eden olur birşey derler ne bilim.
Kendi kredi borcunuzu neden kendiniz ödemiyorsunuz? Tamam yine babanıza para verseydiniz ama kredi borcunuzu kendinize ayırıp siz yatırsaydınız. Belki mecburiyetten alıyor ama böyle konulara çok üzülüyorum. Yazık yaşadığınız strese. Kredi notunuz da düşmüştür ödemeler düzenli yapılmadığı için.
Düğüne kadar herşeyin tam olması gerekmiyor ki? Bunları kullanacak olan sizsiniz zaten.
Başka şehre gideceksiniz sanırım evlenince orada yeni bir işe başlayıp yavaş yavaş alırsınız.
Zaruri olan nedir, tenceren, tabağın ,kaşığın varsa gerisi önemli değil, olur gider.
Önemli olan huzurlu yuvanız olsun.
Ondan kacarin yok zaten laf mutlaka edecekler. Agzinla kus tutsan yaranamazsin. Savunma tekniklerini gelistir. Bu arada ne kredisi oduyorsun?
O yorganmış yastıkmış ufak tefek ıvır zıvır mutfak eşyası evlendikten sonra da alınır merak etme. Sen şuan en acil olanları al o parayla. Baban da neden seni düşünmüyor ki evleneceksin yuva kuracaksın. Kaç senedir çalışıyorum bekarken de evliyken de babam bi kere para istememiştir. Aksine çeyizimin çoğu şeyini o aldı evlenince de işi bırakmadım çalıştım borçlarımı ödedim. Hamile kalınca 7 buçuk aylıkken işi bıraktım daha bir sene dolmamıştı evlilik tazminatımı aldım. Sen de öyle yapabilirsin
maası babanıza vermeniz hata ne kdr lazımsa verir param bende dururdu artık olan olmus bundan sonra vermeyin kendi ihtiyaclarınıza bkın evin ihtiyaclarınızı karsılayın babanızda borclarını bir sure idare etsin sizinkini ta ocakta odemis ya olcak seymi
Normalde babamda almıyordu ne zaman iş kazası geçirdi işler bıçak gibi kesilince mecburen benden de almaya başladı. Alsın alsında keşke birazda beni düşünsün hepsini istiyor baba ihtiyacım var bana biraz ver diorum senin ihtiyaçların hiç bitmez ben sana bir kaç gün sonra veririm diyor vermiyor
Nikahı erken yapbelirttim yukarıda kendiside bir kaç ay olmayacağı için erken çıkmak zorudayım. Başka şehire gidicem. Bi bilsem bu kadar ne borcu var yıllardır öde öde bitmiyor.
Nikahı erken yap
Zaten yeni gelene iş öğretmek işin bir süre birlikte çalışmanız gerekmez mi
Patron öğretemez muhtemelen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?