Çıldırmak üzereyim

-Murphy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
11.766
19.878
598
38
Eylülde düğünüm var. Temmuzun ilk haftası işten ayrımak zorundayım. Patronum kendiside olmayacağı için bir kaç ay kendiside gitmeden yerime birini bulmak istiyor.
Sorun şu ki daha bir sürü eksiklerim var mutfak eşyaların ıvır zıvırlarının hiç birini alamadım. Giyecek hiç iç çamaşırım adam akıllı kıyafetim yok. Yorganmış yastıkmış en bize tek ait olan yatak odası takımı alınmadı babam aylardan beri maaşımı alıyor benim kredi borcumu ve kendi borçlarını ödüyor ama sözde benim borcumuda ödüyor eve kağıt geldi en son ocak ayında ödenmiş kredim. Şimdi aradım ne zaman ödeyeceksin dedim e sen maaşını alınca dedi çıldırdım. Şimdi vermesem olan bana olacak faizler binecek üzerine. Eğer ben kendim ödemiş olsaydım maaşım bana kalmış olsaydı kredimide bitirmiştim eksiklerimide almıştım. Hergün sinirden ağlıyorum. Babam kaza geçirdi tekrar ameliyat olması gerekirken para kazanmak adına erteledi sürekli ordan oraya koşturuyor. Ama kazandığı para direk kendi borçlarına gidiyor. Eve adam akılı erzak alamıyoruz deterjan bitiyor şampuan bitiyor alınamıyor. Hergün babamdan sadece dolmuş parasına yetecek para alıyorum canım bi simit istediğinde bile çoğu zaman alamıyorum. Çok yoruldum çok sıkıldım artık kurtulmak istiyorum kafayı yemek üzereyim. Şimdi ben son kalan bu iki maaşımla ne alayım ne almayayım bana akıl verin (((((

Canim biz her seyi esimle birlikte evlendikten sonra parca parca aldik ve hic borcumuz olmadi. Esyaya, giysiye hic takilma zamanla halledersiniz hepsini. Maasini babana verme kredini yatir.

Edit:Fiyati abarti olmayan bir iki tane guzel ic camasiri takimi falan al ama.

Birak alınır canim bu denli stres yapma kendine evlendikten sonra da yavaş yavaş tamamlarsın ...

Başka şehre mi gidiyorsun

İşten neden ayrılıyorsun

Nikahtan sonra ayrıl kıdem tazminatını al bir eksiğini kapat

Babanın ne borcu var bu kadar bitmeyen

belirttim yukarıda kendiside bir kaç ay olmayacağı için erken çıkmak zorudayım. Başka şehire gidicem. Bi bilsem bu kadar ne borcu var yıllardır öde öde bitmiyor.

Canim biz her seyi esimle birlikte evlendikten sonra parca parca aldik ve hic borcumuz olmadi. Esyaya, giysiye hic takilma zamanla halledersiniz hepsini. Maasini babana verme kredini yatir.
Oda öyle diyorda çok kendisi sıkma diye. Yinede ailesinden laf eden olur birşey derler ne bilim.

Birak alınır canim bu denli stres yapma kendine evlendikten sonra da yavaş yavaş tamamlarsın ...

Hiçbişey hayalimdeki gibi olmadı. Çok sıkıldım 5 kuruşluk birşeyi bile alırken 10 defa düşünmekten aldıktan sonra da kendimi suçlu hissetmekten

Kendi kredi borcunuzu neden kendiniz ödemiyorsunuz? Tamam yine babanıza para verseydiniz ama kredi borcunuzu kendinize ayırıp siz yatırsaydınız. Belki mecburiyetten alıyor ama böyle konulara çok üzülüyorum. Yazık yaşadığınız strese. Kredi notunuz da düşmüştür ödemeler düzenli yapılmadığı için.

Düğüne kadar herşeyin tam olması gerekmiyor ki? Bunları kullanacak olan sizsiniz zaten.
Başka şehre gideceksiniz sanırım evlenince orada yeni bir işe başlayıp yavaş yavaş alırsınız.
Zaruri olan nedir, tenceren, tabağın ,kaşığın varsa gerisi önemli değil, olur gider.
Önemli olan huzurlu yuvanız olsun.

O yorganmış yastıkmış ufak tefek ıvır zıvır mutfak eşyası evlendikten sonra da alınır merak etme. Sen şuan en acil olanları al o parayla. Baban da neden seni düşünmüyor ki evleneceksin yuva kuracaksın. Kaç senedir çalışıyorum bekarken de evliyken de babam bi kere para istememiştir. Aksine çeyizimin çoğu şeyini o aldı evlenince de işi bırakmadım çalıştım borçlarımı ödedim. Hamile kalınca 7 buçuk aylıkken işi bıraktım daha bir sene dolmamıştı evlilik tazminatımı aldım. Sen de öyle yapabilirsin

1 tl bile vermezler bana bu kredi notumla okadar berbat halde.

Teşekkür ederim böyle yorumlar görünce inan rahatlıyorum.

Ondan kacarin yok zaten laf mutlaka edecekler. Agzinla kus tutsan yaranamazsin. Savunma tekniklerini gelistir. Bu arada ne kredisi oduyorsun?

Babama kredi çekmiştim onu ödüyorum birde kredi kartına bir ara çok yüklendim ödeyemedim onu taksitlendirdim

maası babanıza vermeniz hata ne kdr lazımsa verir param bende dururdu artık olan olmus bundan sonra vermeyin kendi ihtiyaclarınıza bkın evin ihtiyaclarınızı karsılayın babanızda borclarını bir sure idare etsin sizinkini ta ocakta odemis ya olcak seymi

Normalde babamda almıyordu ne zaman iş kazası geçirdi işler bıçak gibi kesilince mecburen benden de almaya başladı. Alsın alsında keşke birazda beni düşünsün hepsini istiyor baba ihtiyacım var bana biraz ver diorum senin ihtiyaçların hiç bitmez ben sana bir kaç gün sonra veririm diyor vermiyor

İnş. bundan sonra vermicem. İşten çıkınca inanın rahatlıcam.

Gittiğin yerde iş bulabilirsen orda da çalış mutlaka şimdi alamadıklarını evlenince alırsın. Zaten evlenirken insan olmadık şeylere para veriyor evlenince neyin lazım neyin lazım olmadığını daha iyi anlıyorsun.

belirttim yukarıda kendiside bir kaç ay olmayacağı için erken çıkmak zorudayım. Başka şehire gidicem. Bi bilsem bu kadar ne borcu var yıllardır öde öde bitmiyor.
Nikahı erken yap

Zaten yeni gelene iş öğretmek işin bir süre birlikte çalışmanız gerekmez mi

Patron öğretemez muhtemelen

Nikahı erken yap

Zaten yeni gelene iş öğretmek işin bir süre birlikte çalışmanız gerekmez mi

Patron öğretemez muhtemelen

Bi ofiste Sekreterlik yapıyorum pek öğreneceği bişey yok. Evlenene kadar yakinimin yanında çalışıyorum. Böyle bişey de istemek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…