Eşiniz kolayı bulmuş bence Allahın dediği olur diyerekten :) e tevekkül yapsın da bari sonra Allahın dediği gene olurIyi geceler kızlar. Kusura bakmayın biraz içimi dökmek istedim. Eşim evde artık hayalet gibi beni iyice deli etmeye başladı bu halleri. Ya işten çıkartıldı ama umrunda değil sabahın 3-4 üne kadar oyun oynuyor kafasını kaldırmıyor ben bile iş için kendimi yırtmaya başladım ama o hiç umursamıyor söylediğimde de Allahin dediği olur sende takma diyor. Borcumuz var evimiz kira bunları umursamaz davranıyor. Kafayı yedirtiyor ya. Napam ben bununla ya off...
Bugün gidip bakalım araştıralım diyorum yok diyo önce çaba göstermek lazım diyorum anlamıyor bu adam kafayı yedi iyiceEşiniz kolayı bulmuş bence Allahın dediği olur diyerekten :) e tevekkül yapsın da bari sonra Allahın dediği gene olur
Diyorum diyorum boş duvara aynı çocuk gibi hiç büyümüyorEşinize, Allah her kulun kaderini cabasina bağlı kılar öyle oturduğun yerden hicbirsey yapmadan Allah'ın dediği olur ancak temellerin lafıdır deyin..
Onu yapsa keşke sesim çıkmaz ama oyunda oyun başka birşey yok.Internet uzerinden is basvurusu yapiyordur belki esiniz
Vallaha ben bilmiyorum bunun hali nolacak. İş kazası geçirdi 20 gün evdeydi alıştı yatmaya şimdide çalışmak istemiyor ama mecbur.Başedemezsin canım. Hiç üzme kendini boşuna.
Bir insanın içinde olacak o sorumluluk ve çalışma duygusu.
Bir ay iki ay.. nereye kadar yatacak bakalım?
borçlular kapıya dayanınca görürüm rahatlığını..
1 hafta falan oldu. Ya işsizlik maaşı alsa bizim ev kirasını anca karşılar sanırım 800 900 civarıymış. Ev kirası 700 taksit ödüyoruz o falan derken imkanı yok kış günü kolay değil iş bulmak ama biraz çabalasa ben onu görsem zaten tepkim bu kadar olmaz.İşten cikarilali çok oldu mu ? Kolay bir psikoloji değil. Çok olmadıysa bunu atlatmasi için ona biraz zaman tanimalisiniz sürekli tepesinde kalk yap et diye uyarmaniz onu daha da çıkmaza sokacaktir. Çok zor bir durum ama Allah yardımcınız olsun. Peki işsizlik maaşı alıyor mu?
Olan sana olur, ruh sağlığın bozulur kuzum.Vallaha ben bilmiyorum bunun hali nolacak. İş kazası geçirdi 20 gün evdeydi alıştı yatmaya şimdide çalışmak istemiyor ama mecbur.
İş kazası sonrası mı işten çıktı?Vallaha ben bilmiyorum bunun hali nolacak. İş kazası geçirdi 20 gün evdeydi alıştı yatmaya şimdide çalışmak istemiyor ama mecbur.
Evet aynen öyle yapıyor malesef ama o bitince nolacak ben bilmiyorum.Tazminat aldıysa ona güveniyordur.
Taksit ödüyoruz eşyalarımızın taksidini 2 ay vermezsen hemen eve ihbar geliyor. Babamin haberi olmadan annemi kefil yazdırdık babam konuşmuyor benimle eğerki birşey olursa hem annem yanar hemde bizim herseyimiz mahvolur ben bunu ona anlatamıyorum.Olan sana olur, ruh sağlığın bozulur kuzum.
Evet; işten çıkarılmak ve iş bulamamak zor. Benim eşimin kardeşide aylardır işsiz ve psikolojisi bozuldu. Çok üzülüyoruz bizde haline ama bizimki bekar, tuzu kuru sayılır.
Yarın evdeki yağ tuz bittiğinde, kira günü geldiğinde, borçlular para istediğinde bakalım eşin ne yapacak?
İşsizlik maaşı alıyorsa ona da güveniyordur. Ama yetişmez ki hetürlü..
İş kazası geçirince raporlara iş kazasi yazdırdık diye çıkarttılar. 2000 tl aldi ama o sadece bu ay idare eder çok fazla harcaması olan insanlar değiliz zaten. Ama bi çabası yok evde 20 gün yattı ona alıştı bu yüzden çabalamıyor yani işe başvurduğunda yarın hemen cagirmiyorlar ki bekle ki haber gelecek o yüzden bende başvur diyorum.İş kazası sonrası mı işten çıktı?
Daha bir hafta olmuş işten ayrılalı ve önemli bir sorun yaşamış belli ki. Bir hafta için bu kadar üstelemeyin. Hiç birikmişiniz, düğün takınız vs yok mu? Ya da işten ayrılırken tazminat alabildi mi? Onları kullanırsınız. 1 hafta çalışmadı ya da çabalamadı diye bu denli sıkıştırmaya gerek yok eğer köşede bir iki ay idare edecek para varsa. Zaten en kötü eldeki para azalınca bir iki aya anlar durumu. Sizin geliriniz var mı? Yoksa ikiniz de başvurun işlere hanginiz önce başlarsa o idare eder evi.
20 gündür birlikteydik zaten işe başladı 3 gün sonra çıkış verdiler. Benim kaygım şu iş basvurusu yapılınca hemen gel demiyorlar bazem aylarca bekliyosun bende diyorum ki sen bulabildiğin yerlere başvur ne zaman haber gelir Allah bilir.Yeni ortama girmekten korkuyor olabilir. Daha bir hafta olmuş.
Mesela, bir hafta daha evde kal tatil olsun dinlenme olsun sonra birlikte başlayalım iş aramaya, 1 hafta kafamız rahat olsun diyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?