• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıldırmak üzereyim !

Çiçeklerım öyle buyuk ve harıkalar ki gözum gıbı bakıyordum:KK43:(( atılcak şeyler değil:KK43:((( bende telefon ışığını yaktığımda göruyorum aşırı kuçuk ve şeffaflar... dip köşe temızlık yaparken farkettım...
ben çiçek almadım hiç eve aşırı korktuğum için.yani gözüm görmez atardım kesino_Oevi profeyonel ilaçlatıp koruma içinde şu tabletleri bir deneyin derim.jelide var ama ben bir faydasını görmedim jelin ama tabletler çok etkili oldu.gümüşlere etki eder mi bilmiyorum hamamböceği için olanı aldım ben.

Çok sağolun.. sonra ev detaylı temızlenıyor mu? Giysılere kadar tabak çanak herşey?
Yok yok, normal temizlik o kadar.
Benim evimde 2 küçük bebekle ilaçlama yapıldı(sadece birkaç saat dışarı çıktık önlem olarak) o sebeple çok detaylı araştırdık.
Jel ilaçlamada adam sırtında bir tüple geliyor, elinde hortum gibi bir şey, tüm duvar dipleri banyo küvet, eşya arkaları sıkıp gidiyor.
Ne maske kullanıyor ne de sizden eşya kapatmanızı falan istiyor.
Gaz gibi yaygın değil, katman dahi oluşturmuyor görünürde.
O sebeple bulaşmıyor sıkılan yer dışında.
Tek önemli nokta ne kadar uzun kalırsa yerde o kadar etki etmesi, yavrular da çıkıp temas etsin ki kökü kazınsın demişti.
Sadece süpürdük, 4 gün yer silmedik o kadar.
Sitece anlaştığımızdan 60 tl gibi nir fiyat ödedik geçen sene.
Çok basit bir işlem hatta senelik yaptırmak lazım önlem olarak:)

Yok yok, normal temizlik o kadar.
Benim evimde 2 küçük bebekle ilaçlama yapıldı(sadece birkaç saat dışarı çıktık önlem olarak) o sebeple çok detaylı araştırdık.
Jel ilaçlamada adam sırtında bir tüple geliyor, elinde hortum gibi bir şey, tüm duvar dipleri banyo küvet, eşya arkaları sıkıp gidiyor.
Ne maske kullanıyor ne de sizden eşya kapatmanızı falan istiyor.
Gaz gibi yaygın değil, katman dahi oluşturmuyor görünürde.
O sebeple bulaşmıyor sıkılan yer dışında.
Tek önemli nokta ne kadar uzun kalırsa yerde o kadar etki etmesi, yavrular da çıkıp temas etsin ki kökü kazınsın demişti.
Sadece süpürdük, 4 gün yer silmedik o kadar.
Sitece anlaştığımızdan 60 tl gibi nir fiyat ödedik geçen sene.
Çok basit bir işlem hatta senelik yaptırmak lazım önlem olarak:)
Sizinki gümüş böceğiydi değil mi ? Çok teşekkür ederim ayrıca bu saatte ilgilendiğiniz için ❤️

Eve ilaçlama şirketi getirin ilaçlama yaptırın 10 gün girilmeme falan yok öyle bir şey. Kullandıkları ilaç evcil hayvanlara zarar vermiyor. Yine de bu konuyu da özellikle belirtin kediniz olduğunu söyleyin. En kötü ihtimal ile kedinizi bir kaç saatliğine dışarıya çıkartırsınız. Ben mesela kedimi boxa koyup bir kaç saat kafede oturmuştum arkadaşlarımla. Sonra evi havalandırıp girersiniz içeriye.

Merhabalar benimde bir tane çiçeğim aşırı sulamaktan böceklenmişti banyoma kadar girmişlerdi ama toplasan 10 12 tNeydi sonra internetten araştırmalarım sonucu birkaç kavonoza bir karışım hazırladım kavonoza su koyuyoruz bir yemek kaşığı kadar şeker ve bir damla çok koymayınki köpürmesin bulaşık deterjanı ve sirke. Sirkeyi biraz fazla koyun koksun genelde onun kokusuna gelip o kavonozda ölüyorlar.Mesela o çiçeğimi ben balkona çıkardım hep bu karışımdan hazırlayıp yanına ara ara koyarım çoğu kez işe yaradığını gördüm ilaçlama kesin çözüm ama belki işinize yarar

Evimi böcekler bastı... evimde yaklaşık 10-15 tane bitkim var onların içinde beyaz -şeffaf renkte minik bıyıklı böcekler gördüm.. daha sonrada banyom da bir böcek gördüm.. daha sonra salonda baska bir cins böcek gördüm... ekte fotoğraflarını ekliyorum. Evim hayvanat bahçesine mi dönüyor ? Yoksa bunların türleri aynı mı ? Bu böceklerle evinde karşılasan biri ne olur bana yardım etsin.. Eki Görüntüle 2560858 Eki Görüntüle 2560859 Eki Görüntüle 2560860 bu saksımda ki olan böcekler
Bunların hepsi 3 gün içinde çıktı...ve ben temizlik delisi biriyim ... gecenin 2 si oldu uyuyamıyorummm

Evimde kedım var kendım bireysel ilaçlama yapamıycam.. sanırım ilaçlama şirketı geldığınde eve 10 gun falan girilmiyormuş ? Etrafınızda var mı ilaçlama yaptıran yardım edin kk kızları ❤
bunlarda ne envai çeşit böcek

bitkilerinizde organik gübre kullandıysanız toprağı kurumadan sulamayın kızlar. Yoksa sonuçları böyle oluyor :(

Fotolara bakinca bile kasinti tuttu beni vallahi

İlaçlatın. Evden gitmenize gerek yok. Biz ilaçlattık evdeyken pencere bile açmadık. Uyardıkları tek şey 3 gün ıslak temizlik yapmayın oldu.

Koçtaştan pahalı bi torflu toprak almıştım.. o toprakla değiştirdiğim bitkilerın hepsi böceklendı... eşim fazla sulamış benım haberım olmadan :(
Kediler böcek yemeyi sever. İlaçlamayın o yüzden.
Hayvancağız zehirlenmesin.

bitkilerinizde organik gübre kullandıysanız toprağı kurumadan sulamayın kızlar. Yoksa sonuçları böyle oluyor :KK43:
Çiçekler için mavi toz şeklinde bir ilaç var..sulandırıp toprağına döküyorsunuz.çiçeğe zarar vermiyor ama topraktaki parazitleri önlüyor.çiçekçilere bir sorun isterseniz..çiçek bitine benzettim ben beyaz olanları.sonrasında yeşile dönüyor.yapraklarında var mı böcekler kontrol ettiniz mi?..

Bayer K-Otrine alın eczaneden. Kullanımı güvenli. Her yeri vileda ile silin bu ilaçla birlikte. Böcek ölüleri ortada olmuyor zaten ama kökünü kurutuyor her tür böceğin. Ben profesyonel ilaçlama ile kurtulamadığım böceklerden bu ilaç sayesinde kurtuldum... Bir eczanenize danışın derim en kötü kediyi 1-2 gün uzaklaştırın. Ben minicik çocuğum olduğu evde kullandım evi filan da terk etmedik yani ve iki senedir böcek filan yok.. her yaz başında tekrarlıyorum uygulamayı :)

İlaçlama şirketlerinin evcil hayvanlara zarar vermeyen türden ilaçları var. Ablam evine yaptırmıştı.Bence bir arayın şirketleri görüşün. Sineklere ayrı, böceklere ayrı, karıncalara ayrı ilaçlar var ve sineğe olan böceği öldürmüyor gibi bir durum var sanırım ilaçlamalarda. Böceği öldüren kediye zarar vermeyenlerde muhakkak vardır.
İstemsizce kaşındım 😂

Back
X