- 14 Eylül 2014
- 20.833
- 99.410
- 798
- Konu Sahibi Neredenbaksantutarsizlik
-
bir de diyor ki "bana hakaret ediyolaarrr" ,kimsenin hakaret ettiği yok el kadar çocuklara beddua eden kendisi.ay neyse allah kocasına sabır versin açtığı konulardan belli neyin ne olduğu.
Anaları yaptığım işi beğenmediği için söylüyorum . Yaptığım isler TR derecesi çıkarttığım gruplar ortada . Size yazıklar olsun hamile bir kadına bu kadar yükselebiliyorsunuz.
Her şey ayrı yazılır
Ben de öğretmenim.
Düşmanımın çocuğu olsa benim meselem değil. Öğrenci öğretmen ilişkisi her şeyden bağımsızdır. Benim vazifem ona bir şeyler öğrermek. Hayrına da yapmıyorum görevim bu. Kalkıp bunun lafını eden insan da eğitimci olamamıştır.
Çekme kardeşim gitsene o zaman ben cevap vermedikçe yazıyorsunuz hırslanıp hırslanıpSizin neden böyle kendinizi acındırma huyunuz var? Hamileyseniz dünyadaki tek hamile kadın siz değilsiniz. Bizim eski iş yerinde son haftasına kadar çalışan hamile kadınlar vardı bir kere bile aman ben hamileyim bana şöyle demeyin dediklerini duymadım. Ailesini göremeyen de tek siz değilsiniz. Anne baba diye çocuk gibi ağlayan kocaman kadında görmedim. Yaşadığınız durumlarda gerçek aci diye birşey yok. Çok kotu bir durumda hamile olsanız burada milletle laf dalaşına giremezsiniz. Herşeyi vebale bağlayıp allah katinda hak almaya gelince hamile değilsiniz. Elestirilince mi hamilesiniz. Cidden çekilmezsiniz.
Çekme kardeşim gitsene o zaman ben cevap vermedikçe yazıyorsunuz hırslanıp hırslanıp
Kendi içinde bu kadar mutsuz olan bir grup insan bugün de linç etmek için beni buldu tebrikler . Nefret dolusunuz . Anlayıştan uzaksınız. Sizi engelliyorum !
Siz diye hitap eden birine senli cevap verilmez bu bir görgü kuralıdır. Öğreteyim
Ayrıca kardeşim derken ? Böylesine mahallevari bir üslupta size yakisir.
Öğretmene bak ya aman Allah'im
Çok haklısınız ben 1 metre mesafeden onları görebilirim diye düşünmüştüm ama evvela sağlık tabi . SabredeceğizAilem o kadar yakın değil ama gitmiyoruz kaynanam ben eltim aynı sitedeyiz. Daha önce hep beraberdik ama şimdi aşağı kata bile inmiyorum şeker hastası annem ve kaynım. Taşıyıcı olma ihtimalimiz var sonuçta kimisi ayakta atlatıyormuş sevdiklerimizi sırf sıkılıyoruz diye riske atmak saçma bence. Biraz daha sabırlı olmamız lazım milletçe
Hahaha heyecanlanıp hırslanıyor muyum ?Git denildiği halde gitmeyen birine saygı duymamı mi bekliyorsunyahu cevap vermedikçe niye hırslanıyorsun bir de eski mesajlara beğenmedim işareti koymuşsun. Cevap vermiyorum ciddiye almiyoru daha yazıyorsun heyecanlanıp
Biz de beş dk balkona çıktık eşimle şehir dışına çıkmış gibi iyi geldiCanim bende hamileyim hatta dun sinirlerim bozuldu sıkntıdan agladim. Sonra camdan soyle biraz hava aldim gecti. Sabretmekten baska bisey yapamayiz malesef risk almamaliyiz
Sağlık personeli olan kardeşim ailemle yaşıyordu. Bugün hastanede bir çok personel ve doktorda corona olduğu ortaya çıktı. Kardeşimin tahlil sonuçlarını yarın öğrenicez.Kardeşim tek başına başka bir eve gitti. Aileme geçmiş olma ihtimaline mi üzüleyim? Canımın parçası olan kardeşime bulaşma ihtimaline mi üzüleyim bilemedim. Yakın olsak da onu göremediğime mi bilemedim.. Lütfen aklınızı başınıza alın. Kimsenin de vebalini almayın..
benimde balkonm var bence balkonu olanlar olarak cok sansliyizBiz de beş dk balkona çıktık eşimle şehir dışına çıkmış gibi iyi geldi
Ben cevap vermeyeceğim şimdi sen gene heyecanlanacaksın hırslanıp eski mesajlara falan beğenmedim işareti koyacaksın m . Hirsindan silip silip geri yazacaksın biliyorum ama ben seni dikkate almıyorum . Çok heyecanlanma sakin ol[
Hahaha heyecanlanıp hırslanıyor muyum ?gayet rahat yazıyorum. Nereden gidip gitmeyeceğimi senin gibi kimseye sormam kemdim karar veririm. Sen kocana sorup izin alamayınca evde kendi kendine ağladığın için bunu anlayamazsın normal kimin neyi ciddiye aldığı gayet allaha falan havale etmesinden ortada aynen ciddiye almıyorsun ama 2 kelimenden biri hamileyim bana böyle demeyin
Ay balkonum da küçücük eşimle ikimiz sığamayızbenimde balkonm var bence balkonu olanlar olarak cok sansliyiz
Ben cevap vermeyeceğim şimdi sen gene heyecanlanacaksın hırslanıp eski mesajlara falan beğenmedim işareti koyacaksınama inan ki son mesajım . Hirsindan silip silip geri yazacaksın biliyorum ama ben seni dikkate almıyorum . Çok heyecanlanma sakin ol
Bak hala yazıyorsun. Sakin ol . Hırslanma sakince git buradan .Aynen asiri heyecanlaniyorum sonuçta sana cevap yaziyorum aman allahım ne yazsam da silsemyine heyecanlandım bak
Allah'ım yaaacil şifalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?