Cildirmak uzereyim

Irite yazmayı bile beceremeyen bir meslektaşım var üzücü . Sizin yorumlarınızla ilgilenmiyorum bence hadi siz gidin de tdk ye bakın biraz
Biz size psikolağa gidin diyoruz gidiyo musunuz, genelde insanları irrite etmek hoşunuza gidiyor. Yaş 15 gibi saçma sapan si..k yarıştırmaya dönüştürmeyin işi. Vaka sayısı ve vefat eden vatandaş sayımız artmış bakın haberleri takip edin belki biraz halinize şükreder, koltuğunuzda rahatça oturun diye hastanelerde ön siperde savaşan çalışanlar için dua edersiniz.

Bak hala yazıyorsun. Sakin ol . Hırslanma sakince git buradan .

Bak tekrar yazıyorum anlama problemin var ben nereden gidip nereden gitmeyeceğimi nereye yazip nereye yazmayacagimi kimseye sormam. Sen spor salonundan tut annene kadar kocana sorup izin alamayınca evde kriz geçirerek cocuk gibi ağladığın için yine beni anlayamadın normal herkes seni gibi değil bir duruşu var anla artik. Benim duruşumda bu konuyu burada bitiyor. Fazla bile oldu hatta. Allaha duam cidden senin gibileri çocuğum olursa karşısına öğretmen diye çıkarmasın

Sakin ol sakiiin sakiiiin:) heyecanlanma sakin ooool:)

Ah ah çalışmak zorundayım. İlk işim duşa girmek. Ailemle görüşmüyorum evin içinde. Direk odama giriyorum. Ohal ilan edilsin diye dört gözle bekliyorum. Demin arkadaşımın arkadası sadece markete gittigi için bu hastalıga yakalandı. Su an hastanede. Yani şu an bendede olabilir yada başkasında. Ztn hepimiz buna yakalacagız kaçışı yok. Sadece hastanelerdeki yıgılmayı önlemek maksat. Ve o esnada ilacı bulabilmek. Rabbim hepimizi korusun. Tez zamanda düzelelim inşallah

Bence daha fazla yorma kendini kadın yürüyen bencil , kapris ve acitasyon uzmanı. Bunları açtığı konulardan biliyoruz.Esi ailesini görmesin diye dertli dertli konu acar . Kendi 14 gündür görmüyormuş acitasyon yapar

Ayy bir heyecanlanan da burada
Sakin ol heyecanlanma hırslanma bak sana da kaç mesaj cevap vermedim

Valla ben bayadır yazmıyorum sayın öğretmenim okuyup gülmekle meşgulum. Heyecanlanacagim son konu senin konun olamaz bile .Kendini bu kadar önemseme dünya senin üzerinde dönmüyor. Eğlenmeye geldim

Kendimi yormak seviyeli bir şekilde tartışmakta isterdim ama kendisinin kelime hazinesi kisitli ve farkında değil hala buraya çıldırmak üzereyim diye konu açıp evde ağlama krizi geçirip sadece heyecanlanma sakin ol yazıyor bunu aynaya bakıp kendisine diyeceğine insanlara diyor ve
herkesi kendisi gibi en ufak şeyde sinir krizi geçiriyor sanıyor acıdım açıkcasi ve kendi haline bıraktım ❤

Baksana herkes tarafından bencil ,kaprisli olarak tanınmak nasıl bir duygu ? Öğrettiği 2 kelimeden dem vuran eğitimci ilk kez görüyorum o da var tabi. Sen gönüllu öğretmen falan misin ? Kardelen ayşe mi yetistiriyosun hayırdır?

Evden çikmayan ailem ve eşimin ailesi hariç kimseyle göruşmuyorum canim. Ailen evdemi surekli yani gezen birileri degillerse neden izin vermesin ki

Valla yorumlarını okudukça gülüyorum çünkü dediğin gibi kelime haznesi az devamlı dediği şey hamileyim , hirslan , heyecanlanma ve ben ogretmenim en güzeli tatlım karantina boyunca uğraşsanda verimsiz toprak

Yok türkiye derecesi yapan öğrencidir geliştiriyorum . Sizin evde yapamadiginizin kat be kat fazlasını yapıyorum . Hadi sizde işinize bakın

Sen hala yazıyor musun ya hadi canim

Yok türkiye derecesi yapan öğrencidir geliştiriyorum . Sizin evde yapamadiginizin kat be kat fazlasını yapıyorum . Hadi sizde işinize bakın
Daha beni tanımıyosun bile . Bi eğitimci isen önce önyargılı olmamayı öğren derim.Bazilari eğitimcidir,bazıları üniversite mezunu . Yani dahası yok anladin

Biraz olgunlaşmanız gerek.
Bizim liseli öğrencilerin tarzındasınız. Onlar böyle cevaplar verip cool olduklarını sanırlar ama henüz reşit değiller. Yaşınızın insanı mı olsanız acaba?
Anne de olacaksınız. Daha stabil daha olgun daha sakin olmalısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…