- 15 Ekim 2016
- 7.086
- 12.691
- 248
- Konu Sahibi Neredenbaksantutarsizlik
-
[
Hahaha heyecanlanıp hırslanıyor muyum ?gayet rahat yazıyorum. Nereden gidip gitmeyeceğimi senin gibi kimseye sormam kemdim karar veririm. Sen kocana sorup izin alamayınca evde kendi kendine ağladığın için bunu anlayamazsın normal kimin neyi ciddiye aldığı gayet allaha falan havale etmesinden ortada aynen ciddiye almıyorsun ama 2 kelimenden biri hamileyim bana böyle demeyin
Biz size psikolağa gidin diyoruz gidiyo musunuz, genelde insanları irrite etmek hoşunuza gidiyor. Yaş 15 gibi saçma sapan si..k yarıştırmaya dönüştürmeyin işi. Vaka sayısı ve vefat eden vatandaş sayımız artmış bakın haberleri takip edin belki biraz halinize şükreder, koltuğunuzda rahatça oturun diye hastanelerde ön siperde savaşan çalışanlar için dua edersiniz.Irite yazmayı bile beceremeyen bir meslektaşım var üzücü . Sizin yorumlarınızla ilgilenmiyorum bence hadi siz gidin de tdk ye bakın biraz
Bak hala yazıyorsun. Sakin ol . Hırslanma sakince git buradan .
Sakin ol sakiiin sakiiiin:) heyecanlanma sakin ooool:)Bak tekrar yazıyorum anlama problemin var ben nereden gidip nereden gitmeyeceğimi nereye yazip nereye yazmayacagimi kimseye sormam. Sen spor salonundan tut annene kadar kocana sorup izin alamayınca evde kriz geçirerek cocuk gibi ağladığın için yine beni anlayamadınnormal herkes seni gibi değil bir duruşu var anla artik. Benim duruşumda bu konuyu burada bitiyor. Fazla bile oldu hatta. Allaha duam cidden senin gibileri çocuğum olursa karşısına öğretmen diye çıkarmasın
Bence daha fazla yorma kendini kadın yürüyen bencil , kapris ve acitasyon uzmanı. Bunları açtığı konulardan biliyoruz.Esi ailesini görmesin diye dertli dertli konu acar . Kendi 14 gündür görmüyormuş acitasyon yapar[
Hahaha heyecanlanıp hırslanıyor muyum ?gayet rahat yazıyorum. Nereden gidip gitmeyeceğimi senin gibi kimseye sormam kemdim karar veririm. Sen kocana sorup izin alamayınca evde kendi kendine ağladığın için bunu anlayamazsın normal kimin neyi ciddiye aldığı gayet allaha falan havale etmesinden ortada aynen ciddiye almıyorsun ama 2 kelimenden biri hamileyim bana böyle demeyin
Ayy bir heyecanlanan da buradaBence daha fazla yorma kendini kadın yürüyen bencil , kapris ve acitasyon uzmanı. Bunları açtığı konulardan biliyoruz.Esi ailesini görmesin diye dertli dertli konu acar . Kendi 14 gündür görmüyormuş acitasyon yapar
Valla ben bayadır yazmıyorum sayın öğretmenim okuyup gülmekle meşgulum. Heyecanlanacagim son konu senin konun olamaz bile .Kendini bu kadar önemseme dünya senin üzerinde dönmüyor. Eğlenmeye geldimAyy bir heyecanlanan da burada
Sakin ol heyecanlanma hırslanma bak sana da kaç mesaj cevap vermedim
Kendimi yormak seviyeli bir şekilde tartışmakta isterdim ama kendisinin kelime hazinesi kisitli ve farkında değil hala buraya çıldırmak üzereyim diye konu açıp evde ağlama krizi geçirip sadece heyecanlanma sakin ol yazıyorBence daha fazla yorma kendini kadın yürüyen bencil , kapris ve acitasyon uzmanı. Bunları açtığı konulardan biliyoruz.Esi ailesini görmesin diye dertli dertli konu acar . Kendi 14 gündür görmüyormuş acitasyon yapar
Baksana herkes tarafından bencil ,kaprisli olarak tanınmak nasıl bir duygu ? Öğrettiği 2 kelimeden dem vuran eğitimci ilk kez görüyorum o da var tabi. Sen gönüllu öğretmen falan misin ? Kardelen ayşe mi yetistiriyosun hayırdır?Ayy bir heyecanlanan da burada
Merhabalar . Öncelikle herkese sabir ve sükûnet diliyorum bu kötü gunlerin bir an önce geçmesi için dua ediyorum .
Işyeri izin vermeyip çalışmak zorunda olanlara çok dua ediyorum sağlıkla bu süreci atlatalım diye . Lütfen yanlış anlamayın beni . Evinde oturuyorsun işte daha ne istiyorsun demeyin . Herkesin imtihanı kendine zor .
Keyfi sokaklarda gezene,işi olmadığı halde dışarı çıkana, bu virüsü ihmalkarligi yüzünden yayanlara asla hakkimi helal etmiyorum .
Tam 14 gündür evden çıkmadım . Ailemi görmedim . Tikildim kaldım eve . Bi taraftan hamileliğin verdiği duygusallık , bir taraftan eşimin zaten hep karantinada gibi yaşamasından dolayı bu durumu çok olağan karşılaması gün boyunca mecbur kalmadığı sürece asla yataktan çıkmaması , bir taraftan kpss hazirligim . Hepsi üst üste geldi . Annemlerle aramız 5 6 bina . Bari onlara gideyim dedim bu sefer eşim yok ya taşıyiciysan yok ya bi şey olursa sana bebeğe yada ailene diye cikartmadi ( normal zamanda asla gittiğim hicbir yere karışmaz) . Bende ağladım çok ağladım . Nefes alamıyorum . Yalniz hissediyorum . Delirecek gibiyim dört duvarın arasında. Eşimin bu tepkisi asla çıkamazsın demesi bana çok gereksiz geliyor . Sizde gerçekten size 4 5 bina uzaklıktaki ailenizi bile görmüyor musunuz
Valla yorumlarını okudukça gülüyorum çünkü dediğin gibi kelime haznesi az devamlı dediği şey hamileyim , hirslan , heyecanlanma ve ben ogretmenimKendimi yormak seviyeli bir şekilde tartışmakta isterdim ama kendisinin kelime hazinesi kisitli ve farkında değil hala buraya çıldırmak üzereyim diye konu açıp evde ağlama krizi geçirip sadece heyecanlanma sakin ol yazıyorbunu aynaya bakıp kendisine diyeceğine insanlara diyor ve
herkesi kendisi gibi en ufak şeyde sinir krizi geçiriyor sanıyoracıdım açıkcasi ve kendi haline bıraktım ❤
Yok türkiye derecesi yapan öğrencidir geliştiriyorum . Sizin evde yapamadiginizin kat be kat fazlasını yapıyorum . Hadi sizde işinize bakınBaksana herkes tarafından bencil ,kaprisli olarak tanınmak nasıl bir duygu ? Öğrettiği 2 kelimeden dem vuran eğitimci ilk kez görüyorum o da var tabi. Sen gönüllu öğretmen falan misin ? Kardelen ayşe mi yetistiriyosun hayırdır?
Sen hala yazıyor musun yaKendimi yormak seviyeli bir şekilde tartışmakta isterdim ama kendisinin kelime hazinesi kisitli ve farkında değil hala buraya çıldırmak üzereyim diye konu açıp evde ağlama krizi geçirip sadece heyecanlanma sakin ol yazıyorbunu aynaya bakıp kendisine diyeceğine insanlara diyor ve
herkesi kendisi gibi en ufak şeyde sinir krizi geçiriyor sanıyoracıdım açıkcasi ve kendi haline bıraktım ❤
Daha beni tanımıyosun bile . Bi eğitimci isen önce önyargılı olmamayı öğren derim.Bazilari eğitimcidir,bazıları üniversite mezunu . Yani dahası yok anladinYok türkiye derecesi yapan öğrencidir geliştiriyorum . Sizin evde yapamadiginizin kat be kat fazlasını yapıyorum . Hadi sizde işinize bakın
Yaptığım isler ortada . Yetiştirdiğim ogrenciler de ortada . Hadi iyi gecelerDaha beni tanımıyosun bile . Bi eğitimci isen önce önyargılı olmamayı öğren derim.Bazilari eğitimcidir,bazıları üniversite mezunu . Yani dahası yok anladin
Hımm o yüzden mi atanamadin sen ?ha bi de nasılsa görmüyoruz ya bol keseden öv kendiniYaptığım isler ortada . Yetiştirdiğim ogrenciler de ortada . Hadi iyi geceler
Biraz olgunlaşmanız gerek.Ayy bir heyecanlanan da burada
Hımm o yüzden mi atanamadin sen ?ha bi de nasılsa görmüyoruz ya bol keseden öv kendini
Sen onu ağzı düz 90 yapBu kadarsin işte !. Millet gibi onun bunun yalaması olmadigim için 89 puanla mülakattan elendim . Yazıklar olsun sana .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?