- 14 Eylül 2014
- 20.811
- 99.229
- 798
- Konu Sahibi Neredenbaksantutarsizlik
-
Bu kadarsin işte !. Millet gibi onun bunun yalaması olmadigim için 89 puanla mülakattan elendim . Yazıklar olsun sana .
2015 2016 da mülakat mi vardı boş boş konuşuyorsunuzTerbiyesizlik etmeyin.
2015de eşim 90la atandı ben de 2016da 91le atandım. Kimsenin de yalaması değiliz. On yıllık öğretmenlik deneyimimiz de vardı. Adam akıllı çalışamadan atandık hatta.
Hakkımızla atandık.
Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş olmasın
Şaka misin ya vardı tabiki ablam 2016 da atandı2015 2016 da mülakat mi vardı boş boş konuşuyorsunuz
Mülakatla atanan da hiç yoksa beş arkadaşımız var. Çevremiz de öğretmenlerden oluşuyor malum.2015 2016 da mülakat mi vardı boş boş konuşuyorsunuz
2015 mülakatsız son sınavdı ben de mülakattan kazandım gerçi de eşim şanslıydıŞaka misin ya vardı tabiki ablam 2016 da atandıAllah im sen öğretmen olduğuna ne kadar eminsin ?
Terbiyesizlik etmeyin.
2015de eşim 90la atandı ben de 2016da 91le atandım.
Hakkımızla atandık.
Valla canım ablam 2016 dan beri devlette atamali ogretmen2015 mülakatsız son sınavdı ben de mülakattan kazandım gerçi de eşim şanslıydı
Ben 12 yıllık öğretmenim bizim dönemimizde ve bundan 2 3 yıl öncesine kadar KPSS den puan alırdın genel kültür genel yetenek ve eğitim bilimlerinden ve atanırdın. Ancak şu an gerçekten daha zor alan sınavı da eklendi ve mülakatlarda torpil olup olmadığı da meçhul o nedenle kıyaslamak doğru değil bence o sistemle bu sistemi. Konu sahibinin üslübu yanlış o ayrıAtanamayanlarin genel cevabı; puanım yuksekte torpil vardı torpil
Ben 12 yıllık öğretmenim bizim dönemimizde ve bundan 2 3 yıl öncesine kadar KPSS den puan alırdın genel kültür genel yetenek ve eğitim bilimlerinden ve atanırdın. Ancak şu an gerçekten daha zor alan sınavı da eklendi ve mülakatlarda torpil olup olmadığı da meçhul o nedenle kıyaslamak doğru değil bence o sistemle bu sistemi. Konu sahibinin üslübu yanlış o ayrıTerbiyesizlik etmeyin.
2015de eşim 90la atandı ben de 2016da 91le atandım. Kimsenin de yalaması değiliz. On yıllık öğretmenlik deneyimimiz de vardı. Adam akıllı çalışamadan atandık hatta.
Hakkımızla atandık.
Çok teşekkür ederin.Allah herkesin kalbine göre veriyor. Cevaplarinizdan eğitimci olduğunuz ve 2 kelime öğrettiysem hakkimi alırım kafasinda olmadığınız zaten çok belli.
Allahta size nasip kısmet etmiş ❤
Kimisi öğretmenliği geç insan bile olamamış. Ne kadar avam, sığ olduğu ortada..
Size ve eşinize başarılar diliyorum. Umarım çok daha iyi yerlere gelirsiniz
Konu sahibi asla eğitimci kişiliğinde değil . Egitimciye saygım sonsuzdur .Ama boylesi kapris ,bencillik musvettesi birine malesef saygi duyamam .Okumussunuzdur zaten herşey ortada.Ben 12 yıllık öğretmenim bizim dönemimizde ve bundan 2 3 yıl öncesine kadar KPSS den puan alırdın genel kültür genel yetenek ve eğitim bilimlerinden ve atanırdın. Ancak şu an gerçekten daha zor alan sınavı da eklendi ve mülakatlarda torpil olup olmadığı da meçhul o nedenle kıyaslamak doğru değil bence o sistemle bu sistemi. Konu sahibinin üslübu yanlış o ayrı
Vuhuuu braaaavooooooo aferin sanaaaÇok teşekkür ederin.
Özellikle eşim idealisttir.
Fen lisesi müdüründen teklif gelince oraya başvurdu artık fen lisesinde istediği gibi hevesli öğrencileri var. Şu saat oldu onların sorularıyla boğuşuyor.
Ha ama sağda solda derece merece hava atmaz asla.
Dershanede çalışırken de özel ders verdiği öğrencisi ilk 30a girmişti bir gün duymadım ağzından.
Mesleğine aşık olunca hava atma ihtiyacında değil.
Ben de elimden geleni yapıyorum ana eşim kadar birincil değil. Yine de çocuklarıma bir nebze yardımım olduysa ne mutlu bana
Evet görmüyoruz durumun ciddeyitinin farkında ol can sıkıntısı solunum sıkıntısından iyidir esin hakliMerhabalar . Öncelikle herkese sabir ve sükûnet diliyorum bu kötü gunlerin bir an önce geçmesi için dua ediyorum .
Işyeri izin vermeyip çalışmak zorunda olanlara çok dua ediyorum sağlıkla bu süreci atlatalım diye . Lütfen yanlış anlamayın beni . Evinde oturuyorsun işte daha ne istiyorsun demeyin . Herkesin imtihanı kendine zor .
Keyfi sokaklarda gezene,işi olmadığı halde dışarı çıkana, bu virüsü ihmalkarligi yüzünden yayanlara asla hakkimi helal etmiyorum .
Tam 14 gündür evden çıkmadım . Ailemi görmedim . Tikildim kaldım eve . Bi taraftan hamileliğin verdiği duygusallık , bir taraftan eşimin zaten hep karantinada gibi yaşamasından dolayı bu durumu çok olağan karşılaması gün boyunca mecbur kalmadığı sürece asla yataktan çıkmaması , bir taraftan kpss hazirligim . Hepsi üst üste geldi . Annemlerle aramız 5 6 bina . Bari onlara gideyim dedim bu sefer eşim yok ya taşıyiciysan yok ya bi şey olursa sana bebeğe yada ailene diye cikartmadi ( normal zamanda asla gittiğim hicbir yere karışmaz) . Bende ağladım çok ağladım . Nefes alamıyorum . Yalniz hissediyorum . Delirecek gibiyim dört duvarın arasında. Eşimin bu tepkisi asla çıkamazsın demesi bana çok gereksiz geliyor . Sizde gerçekten size 4 5 bina uzaklıktaki ailenizi bile görmüyor musunuz
Daha konuşuyor musun senKonu sahibi asla eğitimci kişiliğinde değil . Egitimciye saygım sonsuzdur .Ama boylesi kapris ,bencillik musvettesi birine malesef saygi duyamam .Okumussunuzdur zaten herşey ortada.
Ben 12 yıllık öğretmenim bizim dönemimizde ve bundan 2 3 yıl öncesine kadar KPSS den puan alırdın genel kültür genel yetenek ve eğitim bilimlerinden ve atanırdın. Ancak şu an gerçekten daha zor alan sınavı da eklendi ve mülakatlarda torpil olup olmadığı da meçhul o nedenle kıyaslamak doğru değil bence o sistemle bu sistemi. Konu sahibinin üslübu yanlış o ayrı
Üslubu insanı çıldırtıyor.
Elbette daha zor.
Ama mesleğinde gayet meşhur iki isim olan arkadaşım doğuda kazandılar mülakatı gittiler. Hakkıyla kazanan da çok. Hepsi torpilli demek de hakka girmektir bana göre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?