- 19 Nisan 2020
- 63
- 52
- 3
- Konu Sahibi Beyazsever
Yeri geldi işsizlik maaşımı borcuma verdim kendime zerre bişey almadım ,birimiAdam cimri. Arabayı kendı ıstedıgı gıbı alıp borc yapmis seni de magdur ediyor benım gordugum bu.
beni anladığınız için gerçekten size teşekkür etmek istiyorum buradaki hanımlar olayı çok yanlış anladı .. Ben eşime ailesinden çok destek hazır paramın hepsini borcuna verdim senin benim demedim .. Ama oturdum en son konuştum incindiğimi ve bu tavırda olmaması gerektiğini ta ki yeni bi konu ortaya çıkana kadar .. en ufak bişey alsam buna ne gerek var sonra alırız modunda çok çok cüzi bişeyden bahsediyorum suratı asılıyor bişey söylemediği zamanda daYazdıklarınızdan eşiniz borç denizinde yüzerken siz de keyfe keder para istiyorsunuz gibi birşey anlamadım, siz zaten ödenen borç dışında elde kalan parayı biliyorsunuzdur ve bu anlamda zaman zaman olan maddi ihtiyaçlarınızın giderilmesini istiyorsunuz, öncelikle işiniz şu anlamda zor eşiniz bu konuda empati yapamıyor, eğer o empati yapamıyorsa siz uygun bir dille bir ihtiyacınız olduğunda suratını asmasının sizi incittiğini, sonuçta sizin de ihtiyaçlarınızın olduğunu belirtin, bu problemi konuşmadan aşamazsınız, umarım bu huyunu en kısa zamanda törpüler, zira gerçekten zor ve yorucu bir huy.