İyi geceler hanımlar.2 yıl olacak evliyim severek evlendik. Başka şehire geldim eşimin işi yüzünden ,yaşadığım şehirde iyi bir işim maaşım vardı .Bütçeme göre her istediğimi alır giyer harcardım .. Evlendik borçla ,eş ailesinden sıfır destekle ,o yüzden sürekli borç ödedik ödüyoruz.Ben eli açık biriyim bişeyin hesabını yapabilecek biri değilim ne eşime karşı ne bişeye .. Çalışamadım burada ,eşim sürekli her şeyin hesabını yapan ,benim ihtiyaçlarımı ihtiyaç gibi görmeyen biri .Alırken surat ifadesi değişiyor hissediyorum ,bende bu yüzden bazen almıyorum bazen de sadece almam gereken zaruri şeyleri alıyorum .. Bu yaşıma kadar Asla Eli sıkı biri olmadığım için bunalım geçireceğim bu konudan .. Mesela ,bişey alıyorum almak istiyorum parayı nasıl yapacağız (bi miktar param var hesabımda ,bazen kardeşim yolluyor ) Senin kartından çekerim o zaman diyor ,ben sadece onun kredi kartını kullanmış oluyorum .. Yada alacağım zaman kartını kullanayım Parayı benden çekersin diyorum çünkü her almak istediğimde kavga çıkıyor .. Artık çıldırdım kafayı yiyorum tamam yüksek bi miktar borç ödüyoruz ama ben 150 liralık bişey alsam da açlıktan ölmeyiz ama eşimin gözünde sanki o 500 lira gibi .. her bişey alacağım dediğimde illa beni çıldırtacak bişey söylüyor zaten çoğunu da kendi paramla alıyorum ..Yada ben kavga çıkarınca tamam al diyor ama önemi kalmıyor tabi ben çıldırınca da ben senin neyini eksik ettim diyor kafayı yememek elde değil .. bana harçlık vermez ama arada dışarda yeriz cüzi miktar da çarşı Vs alırım birlikte çıktığımızda.. ama ben artık onun bu huyundan bu cimriliğinden bıktım dayanamıyorum deliriyorum resmen Sürekli bişey alacaksam bu konunnn gündeme gelmesi kadar gereksiz bişey olamaz ,nasıl aşacağım bilmiyorum Çok kötüyüm Fikirlerinize yardımlarınıza açığım .. (Onun dışında merhametli ,yardım eder ,Anlayışlı ,hastalanırsam bakar,böyle biri )