Öyle beklenmedik anlarda bir şey oluyor ki, Allah korusun bir acil durum olsa taksi çağırmak zorunda kalsanız ne yapacaksınız ? Bir yere gidiyorsunuz mahalle arası bir pastane , fırından bir şey alayım dediniz misafirliğe giderken , bazen o tarz küçük dükkanlarda olmuyor pos cihazı, ne yapacaksınız? Misafirlik falan önemli değil ama karnınızı doyurmanız gerekebilir tostçuda da pos geçmez çoğu zaman. Yani aklıma her türlü şey geliyor, yediniz içtiniz pos çalışmıyor nasıl ödeyip çıkacaksınız o dükkandan. İnsanın mutlaka yanında 50,100 lira nakiti olmalı kredi kartı haricinde. Bende karta güvenir nakit taşımam ama ayda yılda bir de olsa mutlaka nakite ihtiyacım olur, pos bozuk oluyor vs vs. Olmayacak işler gelebiliyor insanın başına. Siz kendinizi daha iyi bilirsiniz eğer çok harcıyorsanız belki sizi dizginlemek ister diyeceğim ama kredi kartını da veriyor. Sizi doldurmak istemem , ben evli bile değilim haddim de değil ilişkinşz hakkında yorum yapmak , sadece biraz tuhaf geldi siz evliyken kardeşinizin size harçlık vermesi. Eşler birbirinden çekinmemeli diye düşünüyorum, siz mahcup olmayın diye kardeş harçlık gönderiyorsa o sanki uzak akrabada yatılı kalmak gibi görünüyor anlatabildim mi. Bunları çok harcama yapmıyorsunuz diye düşünerek yazıyorum, eğer harcamada limit bilmiyorsanız sizde biraz dikkat etmelisiniz kendinize. Tatlı dille aşılamayacak bir sorun değil üstesinden gelirsiniz ikiniz de