Çıldırmak üzereyim !

hmyraa_

Hayırlısı ya...
Kayıtlı Üye
14 Mart 2012
3.030
1.727
333
Sakarya
Kızlar malum şu virüs illeti ben çalışıyorum ve sürekli insanların girip çıktığı yerde çalışıyorum annem babamla yaşıyorum ikiside tansiyon hastası artı başka hastalıklarıda var kronik 2 aydır bu süreçte 1 ay izin kullanabildim daha da izin felan yok bulunduğum ilçede hiç vaka olmadı ama olmaycak anlamına gelmez ben her türlü tedbiri alıyorum gel gelelim insanlara iş yerimde içeriye maskesiz almıyoruz geneli ama bi kaç tane sivrilen var defalarca uyardım hatta polisi aradım ama hala aynı birde istanbuldan okadar çok gelen olmaya başladıki arabadan inip direkt işyerime gelenmi dersiniz hergün tartışıyoruz ben çok yoroldum artık evleri ayırma şansim yoktu ailemle ama şuan bi şansim var tek kalabileceğim yer ayarladım en kısa zamanda ayrılacağım .Bir diğer mevzuda kuzenim kız istemeye gidecekmiş tutturdu annemi götürecekmiş ya annemse gitmek asla istemiyor ama diyemiyor resmen. erteletmeye çalışıyor annem ama kronik hastalar için tezmmuza kadar çok çok dikkatli olunması gerektiğini söylüyorlar ay düşünmekten bir hal oldum kızlar nasıl engel olucam bu duruma bilmiyorum :(ay patlıycam artık buraya yazmak istedim

Gitmesinler.İsteyen de alınsın.Annenize gidersen konuşmam seninle deyin,ciddi söyleyin ama bunu.

Ya insanların bir kısmının ne kadar cahil ve aptal olduklarını şu virüs sayesinde tekrar gördük ne yazık ki. Maske taksalar ne olacak ki, yarısının maske çenesinde. Ayrı ev olayınız iyi olmuş, umarım hızlandırarak gerçekleştirirsiniz. Kuzeninize de gelince... Bir telefon edip ağzına mıçardım ben olsam. Bencillikten beyninde hücre kalmamış herhalde. Kendi ne halt yiyorsa yesin, başkalarını tehlikeye atmak nedir ya...

Ne kiz isteme deli olmayın evden çıkmasın. Sizde hemen ayrı eve çıkın. Astım hastası bir tanıdığım ve eşi koronadan vefat ettiler geçen hafta. Çocuklar i bulastrmis çok dikkatli olun.
Allah korusun bayramdan sonraya kalcak gibi ev buzdolabı resmen ısınmayan bir ev hasta olurum diye az bekliyorum

Ya insanların bir kısmının ne kadar cahil ve aptal olduklarını şu virüs sayesinde tekrar gördük ne yazık ki. Maske taksalar ne olacak ki, yarısının maske çenesinde. Ayrı ev olayınız iyi olmuş, umarım hızlandırarak gerçekleştirirsiniz. Kuzeninize de gelince... Bir telefon edip ağzına mıçardım ben olsam. Bencillikten beyninde hücre kalmamış herhalde. Kendi ne halt yiyorsa yesin, başkalarını tehlikeye atmak nedir ya...
Ya okadar cahillerki anlatamam işyerinde diyorumki adama ailem kronik hasta uzak durun bise olmaz abartma diyorlar he olmaz aptallar ya evide ayarladim ama aşırı soğuk ısınmasını bekliyorum bi ısınaydı okadar soğuk yerki burasi evler anca ısınıyor hızlandırmaya calisicam bayram sonrasina kalcak muhtemelen

Yeni normale bile kademeli gecilecekken millet eski normale pat diye dönüverdi. Ne duyarsiz milletiz ya

4 hafta kadar önce sokağa çıkma yasağının olduğu bir gün çok yakın akraba kaybettim(kalp krizi). İstanbul Avrupa yakasında bir mezarlığa gömüldü. Hayatımda görmediğim kadar çok cenaze gördüm,Koronadan ölenler için kürekle değil iş makineleriyle çukur açarak mezar yeri yapıyorlardı. Biz 5 kişi ölüm belgesi ile gitmiştik, yanımıza 60 larının sonunda bir kadın gelip" benim annemin cenaze namazını da kılar mısınız? annem 102 yaşında vefat etti doktordu dedi" düşünün o kadın ne hayatlar kurtarmıştır, milletin sorumsuzca sokağa dökülmesinden dolayı olan yasaktan ötürü yapayalnız gömüldü. Ben şahsen gördüklerimden kalp kırmaya falan takmıyorum, direkt korona var gelmem, gelme diyorum.

Arayin kuzeninizi,anneme babama kastin mi var ,senin seyin kalkti diye ,bu viruste benim hasta annemin ne isi var ,diyip saydirin
Ya bide biliyorki annem birde panik atak kadin ben evde onlardan kaçıyorum hergün gözlerim üzerinde 2 aydır delirdim onlarin derdine bakın

4 hafta kadar önce sokağa çıkma yasağının olduğu bir gün çok yakın akraba kaybettim(kalp krizi). İstanbul Avrupa yakasında bir mezarlığa gömüldü. Hayatımda görmediğim kadar çok cenaze gördüm,Koronadan ölenler için kürekle değil iş makineleriyle çukur açarak mezar yeri yapıyorlardı. Biz 5 kişi ölüm belgesi ile gitmiştik, yanımıza 60 larının sonunda bir kadın gelip" benim annemin cenaze namazını da kılar mısınız? annem 102 yaşında vefat etti doktordu dedi" düşünün o kadın ne hayatlar kurtarmıştır, milletin sorumsuzca sokağa dökülmesinden dolayı olan yasaktan ötürü yapayalnız gömüldü. Ben şahsen gördüklerimden kalp kırmaya falan takmıyorum, direkt korona var gelmem, gelme diyorum.
Kesinlikle olması gerekeni yapıyorsunuz eve zaten hiçkimseyi almiyoruz annemlerde çıkmıyor babam ekmeğe markete gidip geliyor

Yok artık bu dönemde gelin kızımı isteyin diyen ailenin aklından şüphe ederim sanki kız kaçıyor hayret bir şey ya

Yok artık bu dönemde gelin kızımı isteyin diyen ailenin aklından şüphe ederim sanki kız kaçıyor hayret bir şey ya
Vall kız sürekli baskı yapıyormuş gelin beni isteyin artik diye bu gelin olacak kişide sadece 20 yaşında psikolojisinin normal olduğunu kesinlikle düşünmüyorum benim kuzende o kadar korkmuşki kızın tehditinden gdelimde gidelim derdinde

Vall kız sürekli baskı yapıyormuş gelin beni isteyin artik diye bu gelin olacak kişide sadece 20 yaşında psikolojisinin normal olduğunu kesinlikle düşünmüyorum benim kuzende o kadar korkmuşki kızın tehditinden gdelimde gidelim derdinde
Ne yap et anneni gönderme bu işin şakası yok ki. Benim kuzenimin de temmuzda düğünü vardı annem gitmekten vazgeçti o da tansiyon hastası. Bir kere bulaştı mı kurtuluşu zor olur..

Kuzenine sen ara söyle. Ben annem için endişeleniyorum kusura bakma annemin aradığımdan haberi yok çağırma ben bile işten dolayı yanlarına gitmemek için evi ayırıyorum sen de çağırma de

Madem kuzeniniz tehditlere boyun eğen cinsten. Arayın deyin annenizi rahat bıraksın. Bırakmasa anneniz gitmeyeceği gibi hepsini istemede ihbar edeceğinizi. Otursun aşaga. Anneniz de kesin bir dille reddetsin. Küsen küssün.

Madem kuzeniniz tehditlere boyun eğen cinsten. Arayın deyin annenizi rahat bıraksın. Bırakmasa anneniz gitmeyeceği gibi hepsini istemede ihbar edeceğinizi. Otursun aşaga. Anneniz de kesin bir dille reddetsin. Küsen küssün.
Bende anneme dedim yani küsecekse bunun için küssün ne yapalim bu önemsiz bir mevzu değilki insanlarin bu derece bencilliklerinden nefret ediyorum sırf kendi mutluluklari gecikecek diye ne bu bencillik o kadar sinir oldumki anlatamam size

Kuzenine sen ara söyle. Ben annem için endişeleniyorum kusura bakma annemin aradığımdan haberi yok çağırma ben bile işten dolayı yanlarına gitmemek için evi ayırıyorum sen de çağırma de
Dedik zaten annem korkuyor zaten hemde malum kronik hasta hala tutturmuski burda ne var yahu akın akın istanbuldan geliyorlar diyorum hala ayni modda birşey olmazmış

Back
X