Kızlar malum şu virüs illeti ben çalışıyorum ve sürekli insanların girip çıktığı yerde çalışıyorum annem babamla yaşıyorum ikiside tansiyon hastası artı başka hastalıklarıda var kronik 2 aydır bu süreçte 1 ay izin kullanabildim daha da izin felan yok bulunduğum ilçede hiç vaka olmadı ama olmaycak anlamına gelmez ben her türlü tedbiri alıyorum gel gelelim insanlara iş yerimde içeriye maskesiz almıyoruz geneli ama bi kaç tane sivrilen var defalarca uyardım hatta polisi aradım ama hala aynı birde istanbuldan okadar çok gelen olmaya başladıki arabadan inip direkt işyerime gelenmi dersiniz hergün tartışıyoruz ben çok yoroldum artık evleri ayırma şansim yoktu ailemle ama şuan bi şansim var tek
kalabileceğim yer ayarladım en kısa zamanda ayrılacağım .Bir diğer mevzuda kuzenim kız istemeye gidecekmiş tutturdu annemi götürecekmiş ya annemse gitmek asla istemiyor ama diyemiyor resmen. erteletmeye çalışıyor annem ama kronik hastalar için tezmmuza kadar çok çok dikkatli olunması gerektiğini söylüyorlar ay düşünmekten bir hal oldum kızlar nasıl engel olucam bu duruma bilmiyorum

ay patlıycam artık buraya yazmak istedim