Çıldırmak üzereyim..

BenSelin

Muhteşem üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2023
2.312
4.616
63
25
Arkadaşlar eşim bazen hafta sonu mesaiye ve nöbete kalıyor ve her kalmasında sabaha kadar kabus görüyorum dün kolumda yan yana 3 tane tırmık iziyle uyandım kedim vesaire yok oğlumun da benimde kasimis olamam tırnağımiz kısa gördüğüm rüyalar hep şeytani rüya ve gerçek gibiler ama eşim varken asla kabus görmüyorum 3 yaşında oğlumla yan yana yatıyorum eşim yokken koridorun lambası da hep açık neyin nesi anlamıyorum o yokken gidip kalacagim kimse de yok güvendiğim . Uyumaktan gece olmasından korkuyorum resmen sürekli dua okuyorum uykuya dalana kadar ama fark ediyorum hep saat 3 ila 4 arası başlıyor bunlar ..

Uykuya yardımcı ilaçlar mı alsanız acaba biraz rahatlatacak bi şeyler.

Arkadaşlar eşim bazen hafta sonu mesaiye ve nöbete kalıyor ve her kalmasında sabaha kadar kabus görüyorum dün kolumda yan yana 3 tane tırmık iziyle uyandım kedim vesaire yok oğlumun da benimde kasimis olamam tırnağımiz kısa gördüğüm rüyalar hep şeytani rüya ve gerçek gibiler ama eşim varken asla kabus görmüyorum 3 yaşında oğlumla yan yana yatıyorum eşim yokken koridorun lambası da hep açık neyin nesi anlamıyorum o yokken gidip kalacagim kimse de yok güvendiğim . Uyumaktan gece olmasından korkuyorum resmen sürekli dua okuyorum uykuya dalana kadar ama fark ediyorum hep saat 3 ila 4 arası başlıyor bunlar ..
Bu kadar korkmayın lütfen, insanoğlu şeytana pabucunu ters giydirir.

Suan yuzde yuz bunu size baska bi gucun yaptigina inaniyorsunuz yuzde 99 bile degil kendinizi tamamen inandirnissiniz. kamera alin ve odaya takin en fazla bin liralik bise yeter size..bundan sonrada kesinikle doktor...once o tirnak izini yaptigini dusundugunuz gücün yapmadığını anlamaniz gerek gibi yoksa doktor bos sizin icin uzuldum rabbim yardimciniz olsun

IMG-20231125-WA0029.webp

Suan yuzde yuz bunu size baska bi gucun yaptigina inaniyorsunuz yuzde 99 bile degil kendinizi tamamen inandirnissiniz. kamera alin ve odaya takin en fazla bin liralik bise yeter size..bundan sonrada kesinikle doktor...once o tirnak izini yaptigini dusundugunuz gücün yapmadığını anlamaniz gerek gibi yoksa doktor bos sizin icin uzuldum rabbim yardimciniz olsun
Valla kamera da bide tuhaf biseyler görürsem iyice kafayı usuturum ama .. teşekkür ederim

Valla kamera da bide tuhaf biseyler görürsem iyice kafayı usuturum ama .. teşekkür ederim
Oyle bisey gorme ihtimaliniz yok ve malesef bunu size kendiniz yapiyorsunuz...kotu kabuslarin etkisiyle normalde vucudunuza elinizin ulasamayacagi yerlere zarar bile verebilisiniz

Oyle bisey gorme ihtimaliniz yok ve malesef bunu size kendiniz yapiyorsunuz...kotu kabuslarin etkisiyle normalde vucudunuza elinizin ulasamayacagi yerlere zarar bile verebilisiniz
Umarım öyledir çünkü hiç korkak pasif biri olmadım hayatımda ama dün gördüğüm kabusları anlatsam hayret edersiniz şuan bile hatırlayınca tüylerim diken diken oluyor uyandığımda ter icindeydim

Benim de arada rüyalarım korku filmerini aratmaz ama kesinlikle önceden izlediğim filmlerin etkisi diye düşünüyorum. Aksam yatmadan birkaç saat önce defne çayı için rahatlatacak tir.

Çok uzun tırnağa gerek yok o izleri yapmak için. Kendiniz yapıyorsunuz gece stresten ve korkudan.

Uyumadan önce melatonin alabilirsiniz.

Seni çok iyi anlıyorum benim eşimde gececi çalışıyor tehlikeli işi.
Çok zor oluyor gece tek kalmak
Hamileyken arada kv ile kalıyordum (kendi isteğimle)
Sonra alışmak için korkumun üzerine gitmeye başladım
Çok zordu başta ama alıştım 2 senedir tek kalıyorum 2 hafta
Mesela bu hafta gececi gidecek hep inan ben de tedirgin oluyorum ama bir an önce uyuyacağım uyanacağım sabah olacak diyorum
Yatarken beni iyi hissettirecek ya internetten ya da normal kitap okuyorum
İyi şeyler düşünüyorum
Kötü bir şeyi düşündürecek hiçbir video vb şeylere bakmıyorum
Kendi kendimi dinliyorum
Zor ama yapacak bir şey yok
Babam da askeriyede çalışıyordu gecesi gündüzü yoktu
Bizde hep babamın evde olmadığı annemizle tek kaldığımız evde büyüdük
Annem gibi cesaretli olacağım diye kendime telkin veriyorum ❤️❤️❤️❤️❤️🧿🧿🧿

Back
X