Çıldırmak Üzereyim

ben de uykusuzluktan çok çektim zamanında,çalışan da bir anneyim.emzirmeyi kesin diyemem tabi sizin kararınız ama en azından gece emmelerini keserseniz uyku saatleri uzuyor emin olun.
uyku eğitiminden benim kastım yatağa bırak uyusun şeklinde değil.yanına yatıp kitap okuyup,emmeden bu şekilde uyuması.emen çocuk bu şekilde uykuya daldığı için,uyandıüında da aynısını istiyor sorun burda.
uyku rutini yapmaya çalışın ,ben bu şekilde daha uzun uyumasını sağlamıştım..pijama giydirin,üstünü değiştirin,diş fırçalayıp,yatağa yatıp ,kitap okuyarak uyumasının sağlamak.önce kalkamk isteyecek,sakinleştirin,1-2 derken alışıyor rutine ..bir de hep aynı saatlerde yatırın..
bir de uykusuzluk sebebi de anneyi özlemesi.işten geldiğinizde kesintisiz 1 saat mesela ilgilenin,oynayın vs...ne yemek ve tv ne başka bişey ..

bu günler sana baki değil geçecek geçiyorda.bunu unutma canım.Allah sabır versin eşler öle maalesef yardımcı olmuyorlar.birde anne gibi olamazlar.sadece sabır biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…