Ah canım ya beni tanımadığın icin nasıl bir hayat yaşadığımı bilmediğin icin söylüyorsun biliyorum ama olsun Allah onlara sağlıklı mutlu huzurlu bir hayat nasip etsin emin ol bazen insan kendi hayatını bile yönlendirmeyecek durumlar yasiyorayy kıyamam ya sana...sana sorcam şimdi bu adam durup dururken böyle olmadı demi ..evlenmeden öncede bşeyler görmedin mi...hadi bir çocuk yaptın kardeşim ikinciyi niye yaptı adam düzelmez düzelmemiş hiç..benim yuvam bozuldu bu saydıklarından bir kısmı yüzünden ..adam düzelmiyor isyanını anlıyorum .. ama sana söyliyim mütiş rahatlıyorsun ama maddi imkanın nasıl iki çocukla onu bilmiyorumm????
Neyseki karari sana birakmayi dusunebilmisler. Kabul etmisler.Konuştum anneme gidip bugün onunla konuşmuş aglamis yalvarmis falan ama ailemin anladım ki beni ikna etmek isteseler bile yüzleri yok çünkü her seferinde guvenleri boşa çıktı sonuç olarak kararı bana bıraktılar ve ben kesinlikle kabul etmiycem ağlaması boşa bu saatten sonra
İşte ben aynı sorunları yaşamamak icin donmiycem yoruldum artık sadece biran önce kurtulmak istiyorum son bikere onla konuşmamı istemiş konusucam kesinlikle olmiycagini anlatıcam tabi anlarsa keşke anlaşmalı boşanmayi kabul etsede tek celsede kurtulsam bukadar yaşadığım şeyin üstüne bide mahkemelerde surunmek istemiyorumAnne ve babanın lafları artık biraz daha geri de kalmalı değil mi ?
Bak.sende anne olmuşsun kendini küçümseme. Doğru kararlar alabilir ve uygulayabilir düzeyde olduğunu düşünüyorum.
Bir kere daha rezillik çıksın istemiyorsan dönme o eve
Geri dönmem icin kendimi kandiricak bir nedenim yok artık en önemlisi artık sevmiyorum guvenmiyorum inanmıyorum bunlar olmadan bir evlilik yürür mu hiç yürümez oyüzden ağlamak icin haksizligini kabul etmek icin cok gec kaldiNeyseki karari sana birakmayi dusunebilmisler. Kabul etmisler.
Bence geri donmeyin. Tabi bizim bencelerimizle olmaz.
İşte ben aynı sorunları yaşamamak icin donmiycem yoruldum artık sadece biran önce kurtulmak istiyorum son bikere onla konuşmamı istemiş konusucam kesinlikle olmiycagini anlatıcam tabi anlarsa keşke anlaşmalı boşanmayi kabul etsede tek celsede kurtulsam bukadar yaşadığım şeyin üstüne bide mahkemelerde surunmek istemiyorum
Haksizligini kabul etmesi demek sorunun çözülmüş olması demek degilki.Geri dönmem icin kendimi kandiricak bir nedenim yok artık en önemlisi artık sevmiyorum guvenmiyorum inanmıyorum bunlar olmadan bir evlilik yürür mu hiç yürümez oyüzden ağlamak icin haksizligini kabul etmek icin cok gec kaldi
evet tabikide yaşıyor ama üzülüyoruz işte ya ..bide ben kendi yaşadıklarımdan biliyorum bişeyleri görmüş ve düzzelir diye bakmışım ve çocuğa girişemedim ne bilim Allah tabikide uzun ömür ve sağlık versin evlatlarınla sana derler ya artık olmuşla ölmüşe çare yok..bende kendi kafamdan çektim acı çekiyorum..Allah yardımcınız olsun..Ah canım ya beni tanımadığın icin nasıl bir hayat yaşadığımı bilmediğin icin söylüyorsun biliyorum ama olsun Allah onlara sağlıklı mutlu huzurlu bir hayat nasip etsin emin ol bazen insan kendi hayatını bile yönlendirmeyecek durumlar yasiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?