Çıldırmak uzereyim

awy

Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2014
9
1
6
34
Uzun zamandır takipten sonra yazmak istedim aslında nerden başlasam bilmiyorum 5 senelik evliyim 2 çocuğum var ama bu 5 sene boyunca verdiğim mücadeleden vazgeçtim herseyi düzeltmek icin cok ugrastim olmadı biturlu onu duzeltemedim neydi bunlar diye sorucaksiniz kısaca kumar aldatma her kavgada evden kovma düzenli çalışmaması vs vs anlatsam bitmez çok şans verdim bu sırada çok baba evine geldim gittim ama olmadi belkide benim en büyük kaybım ailemin gerçekten arkamda durmamasiydi çünkü onlar her seferinde bir orta yolu bulmaya calisip beni ikna ederek geri gönderdiler en büyük bahanesi de herkesin cocuklardi bugün 5 gündür burdayım tabi karşı taraf hiç rahat durmadı banada ailemede edilmedik hakaret kalmadı tabi bu daha öncede oldu ben herseyi nekadar güzellik bitirmeyede çalışsam çocuklarım icin olmadı ona artık eşim bile demek istemiyorum defalarca kere konuşmak icin yalvardi kabul etmedim ailemde konuşmak istemedi hakaretlerden dolayi ana dün akşam okadar rahat durmayınca Teyzem ve eniştem evlerine çağırıp konuştular ağzı mükemmel laf yapar x kişinin sözde eniştem buna çok kızmış bu yalvarmis yeminler etmiş sözler vermiş herzamanki gibi benim arkamda zannettim ailemde annem ben karışmam babamda enişteme ben senin lafının üstüne laf söylemem demiş ki duydum ve enişten aradı ısrar kıyamet affet bir şans daha ya çıldıricam kızlar nereye kadar şans her seferinde ben bu rezilligimi yaşıycam neden insanlar beni de hiç dusunmuyolar ya benim canım yok mu ama yarın annemle ve babamla ciddi bir konuşma yapıcam ve bu konuşma bizi nereye götürür bilmiyorum ona geri donmiycegimi kesin ama bundan sonra ailemle ne olur onu bilmiyorum uzun oldu kusura bakmayın ama beni en iyi sizin anliycaginizi dusundum

Mesleginiz varmı?
Yada kendinize bi iş bulabilirseniz. Kimseyi dinlemeyin. Ayrı evede cıkabilicek durumd aolursanız çıkın.
Ailenizde herhalde iki cocukla sizi kabul etmeme taraftarı gibi.

Aslında onlar çocukla kabul etmeme değil dertleri ama sözde bir yuvaya hangi yuvaysa onu kurtarmak istiyorlar evet çalışabilirim ama ayrı eve çıkamam çocuklarda küçük tek bildiğim kararimin bu sefer degismiycegi

ayy kıyamam ya sana...sana sorcam şimdi bu adam durup dururken böyle olmadı demi ..evlenmeden öncede bşeyler görmedin mi...hadi bir çocuk yaptın kardeşim ikinciyi niye yaptı adam düzelmez düzelmemiş hiç..benim yuvam bozuldu bu saydıklarından bir kısmı yüzünden ..adam düzelmiyor isyanını anlıyorum .. ama sana söyliyim mütiş rahatlıyorsun ama maddi imkanın nasıl iki çocukla onu bilmiyorumm????

ne olursa olsun ayrılın
şuanki halinizden cok daha mutlu olacagınız kesin
ailenize de söyleyın net bir kararla olmayacagını belırtın

Ortada yuva mi var ki yuva yikilmasin diyorlar!
Yazik gunah. Bu adam islah olmaz.

Konuştum anneme gidip bugün onunla konuşmuş aglamis yalvarmis falan ama ailemin anladım ki beni ikna etmek isteseler bile yüzleri yok çünkü her seferinde guvenleri boşa çıktı sonuç olarak kararı bana bıraktılar ve ben kesinlikle kabul etmiycem ağlaması boşa bu saatten sonra

ayy kıyamam ya sana...sana sorcam şimdi bu adam durup dururken böyle olmadı demi ..evlenmeden öncede bşeyler görmedin mi...hadi bir çocuk yaptın kardeşim ikinciyi niye yaptı adam düzelmez düzelmemiş hiç..benim yuvam bozuldu bu saydıklarından bir kısmı yüzünden ..adam düzelmiyor isyanını anlıyorum .. ama sana söyliyim mütiş rahatlıyorsun ama maddi imkanın nasıl iki çocukla onu bilmiyorumm????
Ah canım ya beni tanımadığın icin nasıl bir hayat yaşadığımı bilmediğin icin söylüyorsun biliyorum ama olsun Allah onlara sağlıklı mutlu huzurlu bir hayat nasip etsin emin ol bazen insan kendi hayatını bile yönlendirmeyecek durumlar yasiyor

Anne ve babanın lafları artık biraz daha geri de kalmalı değil mi ?
Bak.sende anne olmuşsun kendini küçümseme. Doğru kararlar alabilir ve uygulayabilir düzeyde olduğunu düşünüyorum.
Bir kere daha rezillik çıksın istemiyorsan dönme o eve

Konuştum anneme gidip bugün onunla konuşmuş aglamis yalvarmis falan ama ailemin anladım ki beni ikna etmek isteseler bile yüzleri yok çünkü her seferinde guvenleri boşa çıktı sonuç olarak kararı bana bıraktılar ve ben kesinlikle kabul etmiycem ağlaması boşa bu saatten sonra
Neyseki karari sana birakmayi dusunebilmisler. Kabul etmisler.
Bence geri donmeyin. Tabi bizim bencelerimizle olmaz.

Anne ve babanın lafları artık biraz daha geri de kalmalı değil mi ?
Bak.sende anne olmuşsun kendini küçümseme. Doğru kararlar alabilir ve uygulayabilir düzeyde olduğunu düşünüyorum.
Bir kere daha rezillik çıksın istemiyorsan dönme o eve
İşte ben aynı sorunları yaşamamak icin donmiycem yoruldum artık sadece biran önce kurtulmak istiyorum son bikere onla konuşmamı istemiş konusucam kesinlikle olmiycagini anlatıcam tabi anlarsa keşke anlaşmalı boşanmayi kabul etsede tek celsede kurtulsam bukadar yaşadığım şeyin üstüne bide mahkemelerde surunmek istemiyorum

Neyseki karari sana birakmayi dusunebilmisler. Kabul etmisler.
Bence geri donmeyin. Tabi bizim bencelerimizle olmaz.
Geri dönmem icin kendimi kandiricak bir nedenim yok artık en önemlisi artık sevmiyorum guvenmiyorum inanmıyorum bunlar olmadan bir evlilik yürür mu hiç yürümez oyüzden ağlamak icin haksizligini kabul etmek icin cok gec kaldi

İşte ben aynı sorunları yaşamamak icin donmiycem yoruldum artık sadece biran önce kurtulmak istiyorum son bikere onla konuşmamı istemiş konusucam kesinlikle olmiycagini anlatıcam tabi anlarsa keşke anlaşmalı boşanmayi kabul etsede tek celsede kurtulsam bukadar yaşadığım şeyin üstüne bide mahkemelerde surunmek istemiyorum

Onunla tekrar konuşman, seni ikna etmesi için tekrar bir şans vermiş olmaya dönmesin dikkatli ol ..
Dilerim hakkında en iyi şey ne işe o gerçekleşir. .

Geri dönmem icin kendimi kandiricak bir nedenim yok artık en önemlisi artık sevmiyorum guvenmiyorum inanmıyorum bunlar olmadan bir evlilik yürür mu hiç yürümez oyüzden ağlamak icin haksizligini kabul etmek icin cok gec kaldi
Haksizligini kabul etmesi demek sorunun çözülmüş olması demek degilki.

Kararinizin arkasinda durmaniz guzle ve onemli. Ama insaALLAH ailenizin yaninda huzir bulursunuz.

Ah canım ya beni tanımadığın icin nasıl bir hayat yaşadığımı bilmediğin icin söylüyorsun biliyorum ama olsun Allah onlara sağlıklı mutlu huzurlu bir hayat nasip etsin emin ol bazen insan kendi hayatını bile yönlendirmeyecek durumlar yasiyor
evet tabikide yaşıyor ama üzülüyoruz işte ya ..bide ben kendi yaşadıklarımdan biliyorum bişeyleri görmüş ve düzzelir diye bakmışım ve çocuğa girişemedim ne bilim Allah tabikide uzun ömür ve sağlık versin evlatlarınla sana derler ya artık olmuşla ölmüşe çare yok..bende kendi kafamdan çektim acı çekiyorum..Allah yardımcınız olsun..

Hepinize tsk ederim arkadaşlar sağolun umarım hepimiz bundan sonra mutlu oluruz beni ikna edemez artık okadar şans verdim ki yapıcak bişey kalmadı artık bunu biliyorum

Back
X