Uzun zamandır takipten sonra yazmak istedim aslında nerden başlasam bilmiyorum 5 senelik evliyim 2 çocuğum var ama bu 5 sene boyunca verdiğim mücadeleden vazgeçtim herseyi düzeltmek icin cok ugrastim olmadı biturlu onu duzeltemedim neydi bunlar diye sorucaksiniz kısaca kumar aldatma her kavgada evden kovma düzenli çalışmaması vs vs anlatsam bitmez çok şans verdim bu sırada çok baba evine geldim gittim ama olmadi belkide benim en büyük kaybım ailemin gerçekten arkamda durmamasiydi çünkü onlar her seferinde bir orta yolu bulmaya calisip beni ikna ederek geri gönderdiler en büyük bahanesi de herkesin cocuklardi bugün 5 gündür burdayım tabi karşı taraf hiç rahat durmadı banada ailemede edilmedik hakaret kalmadı tabi bu daha öncede oldu ben herseyi nekadar güzellik bitirmeyede çalışsam çocuklarım icin olmadı ona artık eşim bile demek istemiyorum defalarca kere konuşmak icin yalvardi kabul etmedim ailemde konuşmak istemedi hakaretlerden dolayi ana dün akşam okadar rahat durmayınca Teyzem ve eniştem evlerine çağırıp konuştular ağzı mükemmel laf yapar x kişinin sözde eniştem buna çok kızmış bu yalvarmis yeminler etmiş sözler vermiş herzamanki gibi benim arkamda zannettim ailemde annem ben karışmam babamda enişteme ben senin lafının üstüne laf söylemem demiş ki duydum ve enişten aradı ısrar kıyamet affet bir şans daha ya çıldıricam kızlar nereye kadar şans her seferinde ben bu rezilligimi yaşıycam neden insanlar beni de hiç dusunmuyolar ya benim canım yok mu ama yarın annemle ve babamla ciddi bir konuşma yapıcam ve bu konuşma bizi nereye götürür bilmiyorum ona geri donmiycegimi kesin ama bundan sonra ailemle ne olur onu bilmiyorum uzun oldu kusura bakmayın ama beni en iyi sizin anliycaginizi dusundum