- 1 Temmuz 2016
- 712
- 418
- 18
- 32
- Konu Sahibi cimcimelif
-
o zaman başka bölüm yazıp gitmek vakit kaybı olur ki bence büyük şehirde iyi bir iş bulun ve kaçın direk.. kendinizi harcamayın
Ev 2+1 mi? Evde Başka kardeşin var mı?
5. Kişi o odada mı yatıyor? Yani ders çalışman gerekçesiyle 5. Kişiyle yatakları değişsen?Evde 5 kişiyiz. 3+1 ama bir tane odaya oda denmez o kadar küçük.
5. Kişi o odada mı yatıyor? Yani ders çalışman gerekçesiyle 5. Kişiyle yatakları değişsen?
Mantıklı olabilir ama maddi durumlar nasıl? KPSS ilk yılda kazanamayabilirsin, eğer ikinci yılda çok daha iyi bi puan alma ihtimalin varsa bu sene rastgele girmen yazık olur. Kaç yaşındasın?Benim yatağım yok ki salonda yatıyorum. Nereyi bulursam orada yatıyorum. Kardeşim salonda hasta olur soğuk oluyor. Yani bu imkansız. Üniversite sınavına girdim puanım iyi gelmeyecek ama ne tutarsa yazıp gitsem diye düşünüyorum. Orada yurda yerleşip kpss dershanesine giderim diyorum. Sizce bu mantıksız mı olur?
Mantıklı olabilir ama maddi durumlar nasıl? KPSS ilk yılda kazanamayabilirsin, eğer ikinci yılda çok daha iyi bi puan alma ihtimalin varsa bu sene rastgele girmen yazık olur. Kaç yaşındasın?
Üniversite sınavına girdim ama pek iyi geçmedi. 4 yıllık bir bölüm bitirdim ve yeniden (ne bölüm olursa olsun) bir bölüm yazıp başka şehire mi gitsem? Bu mantıklı olur mu?
evimiz sobalıydı. 3 kız kardeşiz. anneannem aşırı titiz bir kadındı. çok fazla hemde. koltuklara oturacağımız zaman oturtmaz altımıza bişey açar oturturdu. balkon kapısına ellemek mi aslaaa!
neyse demans hastası oldu. bizimle yaşadı. annem ve rahmetli babm baktı. aynı oda da yaşıyorduk. sobalı ev çünkü. anneannem altına yapıyordu etrafa falan saçıyordu. yine de ben çok huylanmadım. yemeğini yedirirdim falan. 12 yaşındaydım.
bence bu kadar takıntılı olmayın. yarın öbürgün siz de öyle olabilirsiniz. benim anneannem gibi titizini hiç görmedim bu yaşıma kadar mesela.
herkes aynı değil ben de iğrenirim, anne değil sonuçta anneanne. bilmiyorum ya anne baba kardeş ve eş dışında herkesten eğer kakasını falan oraya buraya saçarsa kaçarım ve iğrenirim gibi geliyo. yediremem yemek falan iğrenirim. yapı meselesi.
ama işte bilinçli değil ki.. biz de elbette huylanıyorduk ama yapacak da bişey yok. bakılmak zorunda yani. ne malum evladımız eline kalmayacağımız. onun çocuğunun da aynı şeyleri yapmayacağı. ben her zaman çözümcü olmaktan yanayım. eldeki imkanlar ne ise o şekilde bir çare bulunmalı. bizde ki bu kadardı o zamanlar.
bilinçli yapacak hali yok zaten ama ben de böyle sorumluluğu alamam. a
tabi zaten herkesin yapabileceği bişey değil. benim fikrimdi bu. yani ben yaparım sen yapamazsın çok normal. tam tersi de olabilirdi. ama Rabbim kimseyi ele ayağa düşürmesin inş.
Anneannem her şeyi yapabiliyor odayi hep topluyorum ama oraya buraya terli iç camasirlarini asıyor durmadan. Yani elimden geleni yapıyorum ama daha fazlası olmuyor. Çok bunaldim annem de evde olduğu surelerde ilgilenmiyor. Ama neyse ki gitmeme az kaldı. Elbet iş bulup gideceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?