Özel bi odanızın olması en güzeli tabiki ama şuan için uygulanabilir bişey değil. Ancak 24 yaşında bir bayan olarak o odayı temizlemeniz lazım. O odada yaşamasanız bile temiz olması lazım. A gerekirse maske eldiven kullanarak yapın, ayrıca ananenizi ve evdeki herkesi uyarın, yatağınıza kimsenin dokunmasını istemediğinizi falan söyleyin böylece ananenizi kırmadan uzaklaştırırsınız. Ayrıca parazit herkeste olabilen bişey yediğiniz domatesten bile geçebilir. Abartmayın. Kardeşinizin cinsiyetini bilmiyorum ama , küçük odaya ananenizi geçirip diğer odada ikiniz kalabilirsiniz. zaten kısa bi süre içinde üniversite iş vs gibi bi durumla evden ayrılacaksınız gibi görünüyor. En iyisi temizleyip oturmak :) Sizin hassasiyetinizi anlıyorum. Ergenken ananem kilosundan dolayı çok terlerdi ve ben rahatsız olurdum yaklaşmazdım kendisine. sonra yeni gelini ananeme anne duşa gir bugün çok terlemişssin falan diyerek sürekli uyardığını görünce kendimden utanmıştım , ben de ananeme güzel bi dille bunu söyleyebilirdim ama ayıp olur diye düşünüp daha çirkin bişey yapmıştım.