- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Allah korusun ya fıtık olmasın banyo yapıp dışarı çıktı soğuk çarptı onuSıcak iyi gelmeliydi bir nebze. Fıtık yoktur inşallah..
Şuan içemez oruç iftardan sonra ancak acile bile gitmiyorKas gevşetici içsin
Hastaya tahammülü olan biri değilim aslında ama bu haline üzüldüm Allah günah yazıyor kendine işkence yapıyorsun dedim öyle bir ses çıkardı ki yataktan fırladım baktım üstünü gidiyorduOnun acı çekmesi mi yoksa acı çektiği halde hiç bi şey yapmaması mı delirtiyo..
Ben olsam senin o kadar yaptığına karşılık 2.ye çıldırırdım heralde..
Yok ya yanımda kan verdi korkmuyorBuldum!!! Bu adam kesin iğneden korkuyor. Yoksa çoktan giderdi..
Sinirleniyor gidelim deyince hastane yürüyerek 5 dakikaAyy erkeklerin hastalığı hiç çekilmez Allah yardımcı olsun bacımNe yap ne et doktora götür kas gevşetici iğne yapsınlar başka türlü geçmez öyle ovmayla movmayla
Dayanabilen insanın sesi çıkmaz heralde öyle ses çıkarıyor ki onu kesiyorlar sandımAdam gitmiyor dayanabiliyor demek ki .
Sen niye cildiriyosun.
Allahım nolur evlenince böyle olmayim amin.
Kas gevşetici genellikle yatmadan önce içilir zatenŞuan içemez oruç iftardan sonra ancak acile bile gitmiyor
Oda anlık çözüm mü benim yaptıklarım anlık oldu hep soğuyunca başladı yine ağrı gerçekten ne yapacağımı şaşırdımKas gevşetici patch'ler var eczanede. Ağrıyan bölgeye yapıştırıyorsunuz,kesiyor ağrıyı. Marka ismi vermedim,eczaneye sorarsanız verir muhakkak.
Yani kas gevşetici kremin,farklı bir formu bahsettiğim. İşe yarıyor. Dediğiniz gibi basit bir tutulmaysa işe yarar diye düşünüyorumOda anlık çözüm mü benim yaptıklarım anlık oldu hep soğuyunca başladı yine ağrı gerçekten ne yapacağımı şaşırdım
Ilık zeytinyağı ve saf alkolü karıştırın. Güzelce ovun bununla. Daha sonra sıcak havlu veya sıcak Jel torbası,artık ne varsa onu koyun. Çoook iyi gelir. Geçmiş olsun. Ha oruç diye saf alkol bile istemem derse, şifa için herşey serbest diye biliyorum ben.Eşimin sağ taraftan boynu tutuldu üç gündür ısrarla gitmiyor hastaneye bugünde oruç gidip iğne vurduramam dedi yatması kalkması üstünü giymesi öyle ses çıkarıyor ki sanki etini kesiyorlar dünden beri yapmadığım kalmadı kremle ovdum sıcak su torbası koydum zeytinyağıyla ovdum bana biri mucize olacak birşey söylesin lütfen onun böyle acı çekmesi beni deli ediyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?