Çıldırtan Vajinit.

Birkadinvebiranne

Guru
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2009
6.169
813
373
Kızlar yaklaşık 6 - 7 aydır her ay hemen hemen aynı zamanlarda Vajinit oluyorum. Şuanda da başladı.
Dr a gittim. ilaç kullandım biraz rahatlattı ama hala aynı.
Simur testimdede yoğun enflomasyon yazıyor.
Ha deyince Randevuda da alamıyorum şu ortamda. Lazere gidiyorum 7 aydır bunun ilgisi varmıdır.
Yaşayan ve çözüm bulan Allah için Bi şeyler desin.
Çok sıkıntıdayım.

Günlük ped kullanıyorsanız acilen bırakın naylon iç çamaşırı kokulu tuvalet kağıdı özellikle ıslak mendil vb şeyler de çok etkiliyor bir de çok özür dileyerek bişey söylemek istiyorum yanlış anlaşılmasın bende doktor aracılığıyla duydum tükürük de vajinanın ph dengesini çok ciddi bozuyor veya ilişki sırasında kullanılan parfüm içeren kremler biraz özele girdim kusura bakmayın ama Bi ara bende çektim o yüzden yardım etmek için yazdım

Yok hiç sorun değil saolun yardımcı olmaya çalışıyorsunuz.
Ama bu dediklerinizin hiç birini yapmıyorum.

Derken biri hariç galiba.

Bundan bi 9 sene once iltihap kivaminda olmustum,doktor 2 ayri antibiyotik mantar ilaci ve gece ayri gunduze ayri fitil vermisti

Ay benim buzlukta kefir mayam bile var iyi geliyor demek. Çıkarayımda mayalıyım yarın. Ne işkence ya mahfoldum.

Günlük ped kullanmayınca hiç hijyenik gelmiyor bana

Iyi aksamlar ayni durumu feci şekilde yasadim acısını cok iyi bilirim öncelikle islak mendili hayatından cikar idrardan sonra bol su ile yıka ve ayaklarını belini sicak tut en ufak üşütme de oluyor çünkü cinsel ilişki var ise hemen sonra o bölgeyi yıkamalısın

Günlük ped kullanıyorsanız acilen bırakın naylon iç çamaşırı kokulu tuvalet kağıdı özellikle ıslak mendil vb şeyler de çok etkiliyor bir de çok özür dileyerek bişey söylemek istiyorum yanlış anlaşılmasın bende doktor aracılığıyla duydum tükürük de vajinanın ph dengesini çok ciddi bozuyor veya ilişki sırasında kullanılan parfüm içeren kremler biraz özele girdim kusura bakmayın ama Bi ara bende çektim o yüzden yardım etmek için yazdım
Günlük ped kullanmayınca hiç hijyenik gelmiyor bana
Bende zor alıştım yeri geliyor günde 3 kez iç çamaşırı değiştiriyorum ama mümkün olduğunca kullanmıyorum ve gerçekten yararını gördüm

Kesınlijle pamuklu ıç çamasırı giyin ve ütüleyin her yıkandıgında. Vajen bölgenın ph dengesını bozuyor lazer maalesef. Fitil verdı mı doktrunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…