- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
- Konu Sahibi Birkadinvebiranne
-
Ayyy deme yaaa. Bi çaresini bulamadılar mı?Adetten sonra mi oluyorsun?Ben senelerdir cekiyorum kronik oldu malesef
Konuştum olamaz dendi. Buz lazer ama sıcak uygulanıyorBuz lazere gidiyorsanız eğer cihazın başlığını sterilize etmiyorlarsa ondan kaynaklı olabilir
Allah razı olsun. Hemen deneyeceğim.Vajen bölgedeki kıllar o bölgenin florasını koruyorlar. Aşağılara çok yaptırmayın. Bol kefir, c vitamini içeren besinler tüketin. Bir de nioli yağı var. İç çamaşırınıza bir damla damlatın.
Valla antibiyotik krem falan ohbgecti diyorum sonra bir daha oradaki yapı bozulunca bir daha düzelmesi zormuaAyyy deme yaaa. Bi çaresini bulamadılar mı?
Adetten hemen önce oluyorum.
Günlük ped kullanıyorsanız acilen bırakın naylon iç çamaşırı kokulu tuvalet kağıdı özellikle ıslak mendil vb şeyler de çok etkiliyor bir de çok özür dileyerek bişey söylemek istiyorum yanlış anlaşılmasın bende doktor aracılığıyla duydum tükürük de vajinanın ph dengesini çok ciddi bozuyor veya ilişki sırasında kullanılan parfüm içeren kremler biraz özele girdim kusura bakmayın ama Bi ara bende çektim o yüzden yardım etmek için yazdımKızlar yaklaşık 6 - 7 aydır her ay hemen hemen aynı zamanlarda Vajinit oluyorum. Şuanda da başladı.
Dr a gittim. ilaç kullandım biraz rahatlattı ama hala aynı.
Simur testimdede yoğun enflomasyon yazıyor.
Ha deyince Randevuda da alamıyorum şu ortamda. Lazere gidiyorum 7 aydır bunun ilgisi varmıdır.
Yaşayan ve çözüm bulan Allah için Bi şeyler desin.
Çok sıkıntıdayım.
Yok hiç sorun değil saolun yardımcı olmaya çalışıyorsunuz.Günlük ped kullanıyorsanız acilen bırakın naylon iç çamaşırı kokulu tuvalet kağıdı özellikle ıslak mendil vb şeyler de çok etkiliyor bir de çok özür dileyerek bişey söylemek istiyorum yanlış anlaşılmasın bende doktor aracılığıyla duydum tükürük de vajinanın ph dengesini çok ciddi bozuyor veya ilişki sırasında kullanılan parfüm içeren kremler biraz özele girdim kusura bakmayın ama Bi ara bende çektim o yüzden yardım etmek için yazdım
Evde de vardı deniyim hemen.Taharetlenirken elma sirkesi kullanmanızı tavsiye ederim. Bir kapak kadar suya katip sulandirip kullanın
Ay benim buzlukta kefir mayam bile var iyi geliyor demek. Çıkarayımda mayalıyım yarın. Ne işkence ya mahfoldum.Vajen bölgedeki kıllar o bölgenin florasını koruyorlar. Aşağılara çok yaptırmayın. Bol kefir, c vitamini içeren besinler tüketin. Bir de nioli yağı var. İç çamaşırınıza bir damla damlatın.
Günlük ped kullanmayınca hiç hijyenik gelmiyor banaGünlük ped kullanıyorsanız acilen bırakın naylon iç çamaşırı kokulu tuvalet kağıdı özellikle ıslak mendil vb şeyler de çok etkiliyor bir de çok özür dileyerek bişey söylemek istiyorum yanlış anlaşılmasın bende doktor aracılığıyla duydum tükürük de vajinanın ph dengesini çok ciddi bozuyor veya ilişki sırasında kullanılan parfüm içeren kremler biraz özele girdim kusura bakmayın ama Bi ara bende çektim o yüzden yardım etmek için yazdım
Günlük ped kullanıyorsanız acilen bırakın naylon iç çamaşırı kokulu tuvalet kağıdı özellikle ıslak mendil vb şeyler de çok etkiliyor bir de çok özür dileyerek bişey söylemek istiyorum yanlış anlaşılmasın bende doktor aracılığıyla duydum tükürük de vajinanın ph dengesini çok ciddi bozuyor veya ilişki sırasında kullanılan parfüm içeren kremler biraz özele girdim kusura bakmayın ama Bi ara bende çektim o yüzden yardım etmek için yazdımKızlar yaklaşık 6 - 7 aydır her ay hemen hemen aynı zamanlarda Vajinit oluyorum. Şuanda da başladı.
Ha deyince Randevuda da alamıyorum şu ortamda. Lazere gidiyorum 7 aydır bunun ilgisi varmıdır.
Çok sıkıntıdayım.
Bende zor alıştım yeri geliyor günde 3 kez iç çamaşırı değiştiriyorum ama mümkün olduğunca kullanmıyorum ve gerçekten yararını gördümGünlük ped kullanmayınca hiç hijyenik gelmiyor bana
Bunu yazmaya gelmiştimTaharetlenirken elma sirkesi kullanmanızı tavsiye ederim. Bir kapak kadar suya katip sulandirip kullanın
Kesınlijle pamuklu ıç çamasırı giyin ve ütüleyin her yıkandıgında. Vajen bölgenın ph dengesını bozuyor lazer maalesef. Fitil verdı mı doktrunuzKızlar yaklaşık 6 - 7 aydır her ay hemen hemen aynı zamanlarda Vajinit oluyorum. Şuanda da başladı.
Çok sıkıntıdayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?