Çıldırtan Vajinit.

Tek tavsiyem KEFİR iç.Evde kendin kefir mayalamayı öğren,bu vajinit ve mantar belasından kurtulmanın tek çaresi!Bana dua edeceksin:)Her sene kaşıntı ve mantardan çektiğimi bir ben bi Allah bilir.İlaç kullan hooopp bi daha, temiz çamaşırlar probiyotik ilaç takviyeleri nelerr nelerr yapmıyordum.Allah annemden razı olsun KEFİR mayalamaya ve bana her gün içirmeye başladı da kurtuldum Allahıma bin şükür:)

Bu sene çok çektim. sürekli bebek şampuanı ile temizliyordum ve mahvettim anladığım kadarıyla:))) arap sabunu bol buluncaya döndüm:)))))

2 kez antibiyotik kullandım. Yumuşatıcı kullanma ve iç çamaşırlarını 2 kez durulattır. Travazol krem biraz rahatlatır ama geçirmez. Son verdiği ilaçlarla kurtuldum ben.

Travazol krem benim bi ara kankam olmuştu.Sadece geçici rahatlatıyo. Arkadaşlar kadınların vajina ph dengesini ve bağırsaktaki bakteri florasını tek düzelten şey KEFİR.Lütfen böyle vajinal kaşıntı,mantar,akıntı vs vs şikayetiniz varsa her gün iki bardak için..

2 haftadır bendede var tek kullanımlık ilaçtan içtim sadece ilk başta çok daha kötüydü ama hala az acıyla devam ediyor neden bu kadar uzun sürdü anlamadım hiç bu kadar uzun olmamıştı yaban Mersin’i ama siyah olandan aktardAn al günde 5-6 tane ye çok iyi geliyor ve sakın o bölgeyi sudan başka hiç bişeyle yıkama o bölgenin kendine has dokusunu bozuyor ben sudan başkabişey sürmem ama kaptığım mikrop neyse geçmiyor dr gitmeden olmıcak galiba idrar tahlilinde yaptırdım temiz çıktı bugünde maydanoz kaynattım bi Umut içtim bakalım

Genital bölge phını korumanız önemli. Benim bir dönem fazla temizlikten sürekli vajinal enfeksiyonum tekrarlıyordu. Hemşire bir arkadaşım ne kadar takıntılı titiz olduğumu bildiği için uyarmıştı. Günde 2 kez iç çamaşırı değiştiriyordum. Oda sakıncalıymış yani ondanmış. Artık eskisi kadar olmuyor.

Sizede çok geçmiş olsun. İnşallah şifa bulursunuz.
Bende artık ağlıyorum inan ki.

Verdi 4 kutuya yakın kullandım.
Dedıgım gıbı polyester ıceren camasır gıymeyın pamuklu olsun ütüleyin ve sık degıstırın. Vajınayı ıslak bırakmayın, asla sabun benzeri seylerle yıkamayın sadece su cunku oranın ph degerını bozuyor asidik bi hal alıyor. Bol su ıcın sirke vs sürmeyin. Bildiklerim bunlar.

Bende maya var zaten. Sürekli mayalıyorum. Çıkardım buzluktan yarın yapıcam. Allah razı olsun... İnşallah iyi gelir

Hamileyim ve hemen hemen hergun kanamam oldu 3 ay boyunca. Bu sebepten 24/7 ped kullanmak zorunda kaldim. Bende ayni sekil mantar oldum ilac kullandigim halde kurtulamadim. Demek istedigim gunluk ped kullaniyorsaniz ondan dolayi olabilir. Kokulu ped kullandigimda dahada siddetlendigni farkettim. Kefir denicem bende.

pamuklu çamaşır kullanın bol bol su içmeyi ihmal etmeyin. Ne zaman suyu azaltsam akıntım rahatsız eder. O bölge için ekstra temizleyici kullanmayın asla. Normal banyo kafi. Ped günlük ped kullanmayın özel günlerde. Bir de önden arkaya temizlik çok önemli.
lazer de muhtemelen durumu ağırlaştırır hijyenik değilse. Ekstra bir şey sürmeyin doktor vermediyse, durun çok daha ciddileşebilir.
Yiyip içtiğiniz şeyler de durumu köyüleştşriyor olabilir: Kahve bitki çayı asitli şeyler alkol vb .
Su miktarını atttırmak bile bir nebze rahatlatır için içirin :)
Partner ilaç kullanmadıysa devamlı yenileniyor olabilir doktor ilacı iki kişilik veriyor bazen.

Geçmiş olsun sizede. Allah sağlıkla kucaklamak nasip etsin

Lazerden sonra başladı zaten şüphelerim doğruymuş. Slkol gazlı içecek hiç tüketmeyiz kahve 2 3 günde bir. Ben dikkat ettikçe artıyor.

Marketteki kefir olur mu anüs ve çevresi kaşıntı ya iyi gelir mi

Günlük ped kullanmayınca hiç hijyenik gelmiyor bana
Beyaz pamuklu bez veya giymediğiniz pamuklu atletlerden günlük ped gibi kesip kullanabilirsiniz. Ben 3 4 kat olacak şekilde kesip bir güzel yıkayıp ütüledim. Yıllardır bu şekilde kullanıyorum.

Organik günlük pedler de var fakat çamaşıra yapışıyor falan hiç hoş değil en güzeli söylediğim yöntem.

Yazmışlar ama sirkeyi suyla açarak yıka oranı çok iyi geliyor.
Hatta ben bir şişe taşırım yanımda dışarda tuvalete girmek zorunda kalınca onunla yıkıyorum.
Ek olarak sabahları aç karnına ama bir kaç gün fazlası zarar,
Bir su bardağına bir çay kaşığı karbonat at karıştır iç.
İçeriyi de temizliyor karbonat.
3 gün falan hemen uyanınca ilk öğünün olsun.
Çok iyi gelecektir.
Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…