Tatlı Tarifi Çilek Soslu Cheesecake...

Oooofff ooffff bu ne güzelliktir ya rab nasıl canım istedi anlatamam hele niyetliyken keşke hiç açıp bkmasydım ağzım sulandı ellerinize sağlık başarılar bol şans yarşmada

Oooofff ooffff bu ne güzelliktir ya rab nasıl canım istedi anlatamam hele niyetliyken keşke hiç açıp bkmasydım ağzım sulandı ellerinize sağlık başarılar bol şans yarşmada

teşekkür ediyorum dolma cım
ama nickinde çok iştah açıcı
bu arada yarışma biteli epey oldu tatlım anket kapatılmamış ondan devam ediyor gibi görünüyor

teşekkür ediyorum dolma cım
ama nickinde çok iştah açıcı
bu arada yarışma biteli epey oldu tatlım anket kapatılmamış ondan devam ediyor gibi görünüyor

peki yarışma bittiyse sonuç ne oldu merak ettim?anketin kapatılmadığı çok iyi olmuş gözümüz gönlümüz doydu tatlıya bayılırım ondan çilekli cheeskeki görünce durduramadım kendimi

peki yarışma bittiyse sonuç ne oldu merak ettim?anketin kapatılmadığı çok iyi olmuş gözümüz gönlümüz doydu tatlıya bayılırım ondan çilekli cheeskeki görünce durduramadım kendimi

Tabii ki o bayıldığın harikulade Çilek soslu cheescake Birinci oldu...

Tabii ki o bayıldığın harikulade Çilek soslu cheescake Birinci oldu...

OOOOO İYİYMİŞ VALLA tebrik ediyorum o zaman resimdeki bebekle bi alakanız var mı?çoook tatli ya yerim ben onu sıkar sıkar öperim yaa maaşallah bende her şeyi yiyorum çilekli cheescake,tatlı bebek bakalım daha ne çıkacak yiyeceğimiz

ikramaya yazmış ama bende yazayım sonucu tarfimi oyları ile birinciliğe taşıyan kk üyeleri sayesinde kazandım dolmacım...
tarifler sabit kalıyor sadece oylama kapatılıyor oy veremiyorsun o kadar tarifleri görebilirsin her zaman...

Allaammm süper görünüo ellerinize sağlık

teşekkür ederim

ayy bulsam o bebeği bende sıka sıka yicemm..yok tatlımm sıpaya bayıldımm netten bulup avatra resmi yaptımm..tüpçü hatunumm Rabbim veriirse inşallah öle bir değil birüsürü bebk istiyorumm ama gördüğün giib dil çıkarıyor gelmiyor sıpaaa

Dil çkarıp gelmesede ben onu bişekilde alır kucağıma o gıdığını öper o şişko kollarını ısırırım manyak benim yeğenime böyleydi maşaallah çok sıkardım çok canını acıtırdım ama peşimden ayrılmazdı AMİİN İNŞALLAH ALLAH EMEKLERİNİ BOŞA ÇIKARMAZ VE HAYIRLISIYLA ÇOCUĞUN OLUR ALAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN

canim super gozukuyor gercekten.ben yapmak istiyorum ama su yu nail ne kadar koyucam.:26::26::26:camda koymak sartmi bide:26::26::26:

canim super gozukuyor gercekten.ben yapmak istiyorum ama su yu nail ne kadar koyucam.:26::26::26:camda koymak sartmi bide:26::26::26:

teşekkürler tatlım beğenmene sevindim..
suyu koyman şart değil her ihtimale karşı üzerinde çatlama olmasın diye koyuyorum..
suyla yapmak istersen fırınına göre bir cam kap seç hem tarifin hem suyun sığacağı şekilde cam kap olsun içine istedğin kadar su koy buhar yapacak pişerken...

malesef cam kapim yok/bende muffin kalipi koyarim her ihtimale karsi.yapinca ekliycem.mutlaka

vay vay vaayyyyyyyy diyorummmm kusursuz süpper ellerine sağlık canım tadı nasıldı beğendinizmi peki

beğenmene sevindim canım tarifini aynen uyguladım ve fırından çıkarken üzeri bembeyazdı çok güzel bi görüntüsü vardı vişneli sosta çok yakıştı tadıda mükemmeldi yani annem kızkardeşim eşim çok beğendi böyle bi lezzetten haberdar ettiğin için sağol canım

egunal benim cheesecake in üstü birazcık fazla kızardı.
fırından kaynaklı sanırım.
fazla kızaran yeri hafif kazıyayım mı dersin.
yoksa gerek yokmudur tatta bir değişiklik olmaz mı.
senin cheesecakein ortasındaki kızarıklığın tüm yüzeye yayıldığını düşün nasıl yapsam.

bence yanık değilse farketmez kalsın öyle zaten üzerine sos gelecek görünmez kızaran kısmı içi önemli bizim için ellerine sağlık electra cım

çok sevindim canım beğenilmesine

öncelikle tebrik ederim görüntüsü müthiş... sizin tarifinizi aynen denedim ben de az önce... fakat fırını kapattıktan hemen sonra ağzını açmamama rağmen üzerinde çok derin çatlaklar oluştu... neden kaynaklanabilir? labneninizin markası neydi? küçük bir metal kapta su da koymuştum halbuki :26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…