Oooofff ooffff bu ne güzelliktir ya rabnasıl canım istedi anlatamam hele niyetliyken keşke hiç açıp bkmasydım ağzım sulandı ellerinize sağlık başarılar bol şans yarşmada
teşekkür ediyorum dolma cım
ama nickinde çok iştah açıcı
bu arada yarışma biteli epey oldu tatlım anket kapatılmamış ondan devam ediyor gibi görünüyor
peki yarışma bittiyse sonuç ne oldu merak ettim?anketin kapatılmadığı çok iyi olmuş gözümüz gönlümüz doydutatlıya bayılırım ondan çilekli cheeskeki görünce durduramadım kendimi
Tabii ki o bayıldığın harikulade Çilek soslu cheescake Birinci oldu...
peki yarışma bittiyse sonuç ne oldu merak ettim?anketin kapatılmadığı çok iyi olmuş gözümüz gönlümüz doydutatlıya bayılırım ondan çilekli cheeskeki görünce durduramadım kendimi
Allaammm süper görünüo ellerinize sağlık
ikramaya yazmış ama bende yazayım sonucu tarfimi oyları ile birinciliğe taşıyan kk üyeleri sayesinde kazandım dolmacım...
tarifler sabit kalıyor sadece oylama kapatılıyor oy veremiyorsun o kadar tarifleri görebilirsin her zaman...
evet cvbı ikramaya yazmıştı saolsun..bizim sayemizde olsada mükemmel bişey çıkardın ortaya senin payın ççççooooookktabisi tariflere bakarım bakmadan duramam zaten çilekli cheecake gibi kimbilir daha ne lezizler vardır
OOOOO İYİYMİŞ VALLA tebrik ediyorum o zamanresimdeki bebekle bi alakanız var mı?çoook tatli ya yerim ben onu sıkar sıkar öperim yaa maaşallah bende her şeyi yiyorum çilekli cheescake,tatlı bebek bakalım daha ne çıkacak yiyeceğimiz
ayy bulsam o bebeği bende sıka sıka yicemm..yok tatlımm sıpaya bayıldımm netten bulup avatra resmi yaptımm..tüpçü hatunumm Rabbim veriirse inşallah öle bir değil birüsürü bebk istiyorumm ama gördüğün giib dil çıkarıyor gelmiyor sıpaaa
canim super gozukuyor gercekten.ben yapmak istiyorum ama su yu nail ne kadar koyucam.:26::26::26:camda koymak sartmi bide:26::26::26:
teşekkürler tatlım beğenmene sevindim..
suyu koyman şart değil her ihtimale karşı üzerinde çatlama olmasın diye koyuyorum..
suyla yapmak istersen fırınına göre bir cam kap seç hem tarifin hem suyun sığacağı şekilde cam kap olsun içine istedğin kadar su koy buhar yapacak pişerken...
vay vay vaayyyyyyyy diyorummmm kusursuz süpper ellerine sağlık canım tadı nasıldı beğendinizmi peki
egunal benim cheesecake in üstü birazcık fazla kızardı.
fırından kaynaklı sanırım.
fazla kızaran yeri hafif kazıyayım mı dersin.
yoksa gerek yokmudur tatta bir değişiklik olmaz mı.
senin cheesecakein ortasındaki kızarıklığın tüm yüzeye yayıldığını düşün nasıl yapsam.
beğenmene sevindim canım tarifini aynen uyguladım ve fırından çıkarken üzeri bembeyazdı çok güzel bi görüntüsü vardı vişneli sosta çok yakıştı tadıda mükemmeldi yani annem kızkardeşim eşim çok beğendi böyle bi lezzetten haberdar ettiğin için sağol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?