Tatlı Tarifi Çilek Soslu Cheesecake...

tebrikler egünalcim:. hediyelerini güle güle kullan

canım bekleme süresi sonunda sos katı bir hal alıyor seninkininde öyle olması lazım zaten o nedenle bekleme süresi uzun yapımında..merak ettim nasıl oldu acaba:26::26::26:

Bu tarifi on gün kadar önce denemiştim ama istediğim gibi olmadığı için resim koymamıştım.Ama fena da olmadığına karar verdim bugün.Çok aksilikler yaşadım bunu yapmak için.Tam kremayı hazırlayacağım yarım ölçü labne olduğunu farkettim.Doğal olarak ölçüler yarıya indi.Folyo aksilik çıkardı.Bir saatte falan hazırladım.O kadar beklemeye tahammülüm yok çünkü.Tüm aksiliğe rağmen güzeldi beğendik.Teşekkürler tarif için.

teşekkür ediyorum canım
yarışma boyu yoktun olmayacam demiştin ama ben belki sonuna yetişirsin diye umdum...
hediyem geldi bu arada yatak örtüsü tek kişilik...

aslında yetiştim ama o kadar o kadar yorgundum ki pc açamadım bileama güzel bir yarışma oldu. darısı yeni yarışmanın başına
sen evliydin demi:44:

valla ben haftasonu konya ya aldım götürdüm o yüzden bekelemk zorunda kaldı sanırım terayağını biraz fazla koymuşum tabanın tadında tereyağı tadı vardı ama yiyen herkes çok beğendi ve kapış kapış gitti bende bir resim ekleyeyim çok güzel olmasa da resmim

aslında yetiştim ama o kadar o kadar yorgundum ki pc açamadım bileama güzel bir yarışma oldu. darısı yeni yarışmanın başına
sen evliydin demi:44:

yeni yarışmada güzel olcak kategori gerçekten çok güzel kendi kategorim diye demiyorum ama
evet canım 8 yıllık evli bi hatunum ben:123:

yollarda bu sıcakta bozulmayan bir tatlı demekki epey bi dayanır dolapta
afiyet olsun canım beğenmenize sevindim

fena değil ne demek gayet güzel görünüyor ellerine sağlık yiyenlerede afiyet olsun..
her türlü aksiliğe rağmen iyi iş çıkarmısın

Of of of en sevdiğim bisküvi neler yapılıyormuş ondan. mükemmel olmuş .oruçlu oruçlu mahfoldum.çok yemek istiyorummmm.

Of of of en sevdiğim bisküvi neler yapılıyormuş ondan. mükemmel olmuş .oruçlu oruçlu mahfoldum.çok yemek istiyorummmm.

o zaman sende yapanlar kervanına katıl
bende kızların yaptıklarını oruçlu iken gördüm iftardan önce kk nın yemek bölümüne girmemek lazım

o zaman sende yapanlar kervanına katıl
bende kızların yaptıklarını oruçlu iken gördüm iftardan önce kk nın yemek bölümüne girmemek lazım

yapmazmıyım hiç bu kadar güzel görünen pastayı.amma lakin bozulan fırınımın yenisi alınana kadar.oruçluyken baktım ama baktığımada değdi.sevdiğim bisküviden çilekli pasta yapmışsın.eminimki tadı çok güzeldir.

güldencim hediyelerin geldimi resmini paylaştınmı ben kaçırdım mı ne çok sordum dimi ama merak ettim tek kişilik yatak örtsünden bahsetmişsin:26::26::26::26::26::26::26: güle güle kullan tatlım :13::13::13::13::13::13:

hediyelerim değil canım hediyem geldi
ama ben fotosunu çekmemişim sanırım benden önceki birinci olan boylesine arkadaşımızla aynı hediye

ama ben fotosunu çekmemişim sanırım benden önceki birinci olan boylesine arkadaşımızla aynı hediye

güle güle iyi günlerde kullan canım sen herşeyin en iyisine layıksın

ben de merak ediyordum ne geldi acaba diyee ..güle güle iyi günlerde kullan güldenciğimm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…