Tesekkürler cnm.
Baktigim 3.türk bakkalinda buldum eti burcaklari.Benim kalibim 26 cm oldugu icin 3 adet kullandim.Labne bulamadim.Alman marketinde sordum ,hangi peyniri kullanayim diye,QUARK kullandim onun yerine.Eger Almanyada olupta labne bulamayanlar varsa Quark peynir kullanabilirler.ben 500 gr kullandim,kalip büyük diye.
Dün yaptim,pisirdim.Aksam dolaba koydum,yani gece 1 gibi.az önce cilek sosunu hazirladim.Cilegi ve pudra sekerinide yine bir miktar fazla koydum,dengeli olsun diye.
Cnm simdi sana sey soracaktim.cilek sosu döktügümüzde malum akiskan bir kivamda oluyor.yarin bu saatlerde cikarmam lazim.Yani 24 saat olmasada 12 saat dolapta beklemis oluyor.Yarina kadar sos kendini tutarmi dersin,yani kaliptan cikardigimda akmaz demi:44:Yok ya akmaz,akmaz.Yani insallah akmaz.
Bu arada süper görünüyor simdilik,insallah sonuda öyle olur.yarin fotosunu da yüklerim,son halinin.ay insallah begenirler cnm..
tebrikler egünalcim:. hediyelerini güle güle kullan
teşekkür ediyorum canım
yarışma boyu yoktun olmayacam demiştin ama ben belki sonuna yetişirsin diye umdum...
hediyem geldi bu arada yatak örtüsü tek kişilik...
teşekkür ediyorum
24 saat beklemesi şart değil şekli daha güzel çıkıyor kalıptan ve tam kıvamını alıyor cheescake...
24 saatten fazla bekletsen sorun olmaz tabiki ama nasıl duruyorsun çıkarın yiyin
valla bir keresinde bir hafta durdu dolapta ama hiç bişey olmadı bir haftadan daha fazla durabilirdi belki ama bizde durması mümkün değil o yüzden kaç gün dayanır tam birşey diyemem bir hafta garanti ama
aslında yetiştim ama o kadar o kadar yorgundum ki pc açamadım bileama güzel bir yarışma oldu. darısı yeni yarışmanın başına
sen evliydin demi:44:
valla ben haftasonu konya ya aldım götürdüm o yüzden bekelemk zorunda kaldı sanırım terayağını biraz fazla koymuşum tabanın tadında tereyağı tadı vardı ama yiyen herkes çok beğendi ve kapış kapış gitti bende bir resim ekleyeyim çok güzel olmasa da resmim Eki Görüntüle 752883
Bu tarifi on gün kadar önce denemiştim ama istediğim gibi olmadığı için resim koymamıştım.Ama fena da olmadığına karar verdim bugün.Çok aksilikler yaşadım bunu yapmak için.Tam kremayı hazırlayacağım yarım ölçü labne olduğunu farkettim.Doğal olarak ölçüler yarıya indi.Folyo aksilik çıkardı.Bir saatte falan hazırladım.O kadar beklemeye tahammülüm yok çünkü. Tüm aksiliğe rağmen güzeldi beğendik.Teşekkürler tarif için.
Of of of en sevdiğim bisküvi neler yapılıyormuş ondan.mükemmel olmuş .oruçlu oruçlu mahfoldum.çok yemek istiyorummmm.
o zaman sende yapanlar kervanına katıl
bende kızların yaptıklarını oruçlu iken gördüm iftardan önce kk nın yemek bölümüne girmemek lazım
güldencim hediyelerin geldimi resmini paylaştınmı ben kaçırdım mıne çok sordum dimi ama merak ettim tek kişilik yatak örtsünden bahsetmişsin:26::26::26::26::26::26::26: güle güle kullan tatlım :13::13::13::13::13::13:
hediyelerim değil canım hediyem geldi
ama ben fotosunu çekmemişim sanırım benden önceki birinci olan boylesine arkadaşımızla aynı hediye
güle güle iyi günlerde kullan canım sen herşeyin en iyisine layıksın
hediyelerim değil canım hediyem geldi
ama ben fotosunu çekmemişim sanırım benden önceki birinci olan boylesine arkadaşımızla aynı hediye
ben de merak ediyordum ne geldi acaba diyee ..güle güle iyi günlerde kullan güldenciğimm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?