1. liğinizi tebrik ederim çok güzel bir görüntüsü vardı bende deneyenlerdenim ama henüz tadına bakmadım 24 saatim bu sabah dolmuştu ama sabah sabah yemeyeyim malum çok kalorili dedim artık yarında cuma tartı günü yarın tartıldıktan sonra kısmet olursa yiyeceğim evdekilere de yedirtmedim bozulmasın görüntüsü diye elinize sağlık 24 saatten fazla beklerse bir sorun olur mu bi de kaç gün içinde tüketmek gerekir?
En kısa zamanda yapmayı düşünüyorum bunu. Çok severim cheesecake.
tatlım zaten çok kabarması beklenmiyor sanırım henüz kesmedin kesince çokta ince düşmediğini göreceksin peynir dolgusunun...kek soğuduysa sosunu dökmeden önce birşey olmaz merak etme..emeğinin karşılığını alacaksın bence son halini görünce... zaten ilk yapışın aksilikler olabilir..ellerine sağlık
Egunalcigim,haftaya kizimin okulunda etkinlik var.bende senin cheskekini yapmayi düsünüyorum,malum almanlar cheskeki pek severleryanliz bi sorunum var,eti burcak bulamadim.normal petibörle yapsam olurmu:44:yoksa baska alternatif varmi
bugun denedim, şuan dolapta
ama neden kreması piştikten sonra beyaz olmadıkahverengı oldu
Cok tesekkürler.Türk bakkalina bi daha bakarim,bulamazsam artik petibörle yaparim.canım ben son portakallı cheescake i petibörle yaptım çok güzel oluyor sadece tabanı oluştururken azcık zor oluyor tam yapışmıyor birbirine dolaba girince donduğundan sorun olmuyor ama..petibörle yapacaksan kakaolu ve sadeyi karıştır bir de yağ oranını artır derim...
selamlar
öncelikle ellerinize sağlık
bende deneyeceğim inşallah fakat bir iki sorum var:folyoyu kenarlaramı seriyoruz.o kısmı anlayamadım
kelepçeli kalıbı yağlasakta folyo kullanmaasak olurmu acaba?birde evde dr oetker hazır çilek sos var onu kullansak olmazmı?
bu arada ben özsütün cheesecakesine bayılırım.sanki onların kekinde hafif tarçın tadı var bende bir fıske atmayı düşünüyorum.
Eki Görüntüle 748857 ben bunu kulandım canım küçük kutularda satılıyor...
aaaaa gerçektenmi yaaa şaşırdım valla ben öyle bir durumla karşılaşmadığım hiç neden olmuştur bilemiyorum :26::26::44::44::44: üzerinde oluşmuştur o kahvelik sanırım iç kısmında olmamıştır diye düşünüyorum ya da öyle düşünmek istiyorumilk aklıma gelen fırın ayarı oldu :26:
Cok tesekkürler.Türk bakkalina bi daha bakarim,bulamazsam artik petibörle yaparim.
Bide miktar ne kadar olsa iyi olur acaba:44:
evet maalesef.
ilk deneyım bu olsa gerek
Çok teşekkür ederim egunalcim, o gün yetiştiremedim ama malzemelerini aldım yapacağım inşallah
Tesekkürler cnm.dün giremedim kk ya sanırım geç oldu ama ben yazayım..
tekli paketleri var ya petibörlerin ben o kadar kullanıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?