çileklikofret'in 2buçuk aylık yeni gelin evisi:)

evin çok hoş görünüyor ben özellikle salon ve oturma odasını beğendim mutfaktaki masan çok güzel ebatları benim istediğim gibi görünüyor ölçüsü nedir ve nerden aldın acaba
allah mutlulukla oturmayı nasip etsin....

evin çok hoş görünüyor ben özellikle salon ve oturma odasını beğendim mutfaktaki masan çok güzel ebatları benim istediğim gibi görünüyor ölçüsü nedir ve nerden aldın acaba

canım çok teşekkürler masam ve sandalyelerim ve yanındaki tekerlikli arabam hatta üzerindeki amerikan servis tümü ikeadan:))))

hatta şöyle de garip bir hikayesi var ikeanınmutfak bölümündeki masaların hiçbirini beğenmeyip tam orayı terketmek üzereyken ofis mobilyaları bölümüne girmişiz eşimle. orada da masanın üst bölümü vardı renk renk hemen yanında da bacak modelleri önce kırmızı masa üstünü sonra beyaz boru bacakları aldık masa yaptık hem de mutfakbölümündeki en ucuz masadan da ucuza gelmiş oldu:)ölçülr de 120 X 60 cm:)) umarım yardımcı olmuşumdur:)

canım çok teşekkürler masam ve sandalyelerim ve yanındaki tekerlikli arabam hatta üzerindeki amerikan servis tümü ikeadan:))))

hatta şöyle de garip bir hikayesi var ikeanınmutfak bölümündeki masaların hiçbirini beğenmeyip tam orayı terketmek üzereyken ofis mobilyaları bölümüne girmişiz eşimle. orada da masanın üst bölümü vardı renk renk hemen yanında da bacak modelleri önce kırmızı masa üstünü sonra beyaz boru bacakları aldık masa yaptık hem de mutfakbölümündeki en ucuz masadan da ucuza gelmiş oldu:)ölçülr de 120 X 60 cm:)) umarım yardımcı olmuşumdur:)

çok teşekkürler bizim için masa ölçüsü çok önemli mutfağımız küçük ve eni 60 cm olan bir masa istiyoruz buda standart masalarda bulunmuyor bende dediğin gibi istediğim ölçülerde bir masa alabilirim , tekrar güle güle otur bu arada renk olarak zevklerimiz çok benziyor...

canım eşyaların cok güzel güle güle otur eşinle,bebeişinle bir ömür ayrılma inş..
ev küçükmü? eşyalar cok yoğun durmuş kalablık olmuş onun dışında güzel her sey...özenle seçilmiş belli ama sıkışmış benim fikrim..:58:

canım eşyaların cok güzel güle güle otur eşinle,bebeişinle bir ömür ayrılma inş..
ev küçükmü? eşyalar cok yoğun durmuş kalablık olmuş onun dışında güzel her sey...özenle seçilmiş belli ama sıkışmış benim fikrim..:58:

yok hayatım evimiz çok küçük değil çok çok büyük de değil tabiki de.. aslında bakarsan benim eşyalarımın tümü standartların üstünde olmasından belki öyle gözüktü gözüne..örneğin standart salon masaları açılır kapanır dizayn edilir ve genelde kapalı durur 1 60- 170 cmdir benimkisi tek düzen ve 210cm. yine konsolumu 190 cm yaptırttım özellikle uzun olsun istedim. televizyon ünitem 3 metre 20cm:3: yatak başlığım belli olmamış galiba resimde ama 1metre 80cm yüksekliğinde ve tam 3 metre!sorulmamasına şaşırdım hatta genelde ilk onu soruyorlar görenler çünkü:) eh bu boyutlarda özel eşya yaptırıyorsan biraz iç içe durmasına razı olacaksın.genelde evimi görenler bu eşyaları bu eve nasıl sığdırdın böyle diyorlar:))

olsun cnm tozlanmasınada deger artık çok şık duruyor .... Ben de otrma odamı o şeklde düşnyrm umarım bulablrm.

güle güle otur canım.gerçekten çok güzel bir ev olmuş.özellikle yemek masası ve sandalyeleri harika olmuş.insan kıyıpta yemek yemek istemez:)) Huzurla sağlıkla oturun inşl.

güle güle otur canım.gerçekten çok güzel bir ev olmuş.özellikle yemek masası ve sandalyeleri harika olmuş.insan kıyıpta yemek yemek istemez:)) Huzurla sağlıkla oturun inşl.

daha çok gelen misafirlerimiz sandalyelerden kalkmak istemiyorlar:)) buyrun gelin sizleri de ağırlıyayım :1: teşekkürlerr..:10:

msjın başında bi karışıklık olmuş .msj başına canım yazmak istemiştim ama kusura bakma artık tatlım. Tekrardan iyi günlerde otur evinde:1::1::1:

Ayy mükemmel rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin bayıldım mis gibi tertemiz mutfağın çok güzel canım yaaa heleki masa ve sandalyelerin bayıldım onlara güle güle otur inş.:1:

C:nazar::nazar::46:16:anım evin ve eşyaların çok hoş. Bebişinle ve eşinle iyi günlerde sağlıkla mutlulukla ve en önemlisi huzurla otur.

msjın başında bi karışıklık olmuş .msj başına canım yazmak istemiştim ama kusura bakma artık tatlım. Tekrardan iyi günlerde otur evinde:1::1::1:

çokk teşekkür ederim canım olur öyle minik aksaklıklarr:3: evett doğru söylüyorsun ennn önemlisi huzur.. ufaklık sağlıkla doğsun da bir de inşşş...:emir_bebek:

Ayy mükemmel rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin bayıldım mis gibi tertemiz mutfağın çok güzel canım yaaa heleki masa ve sandalyelerin bayıldım onlara güle güle otur inş.:1:

teşekkür ederimmm:1::1: şimdi temizlemesi kolay bebiş gelince ne yapıcaz bakalım beyaz koltuklarda halılardaa:18::9:

Back
X