- Konu Sahibi cileklikofret
evini çok beğendm canım güle güle otur
salondaki orta sehpanla oturma odandaki papatya sehpalarımız aynı
yalnız benim papatya sehpam kahve beyaz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evini çok beğendm canım güle güle otursalondaki orta sehpanla oturma odandaki papatya sehpalarımız aynı
yalnız benim papatya sehpam kahve beyaz
![]()
Bütün evin çok hoş olmuş canım, güle güle oturun... Bebişin de hayırlı olsun![]()
yeni gelin evisiniz de bebişinzle mutlulularrr... her şey çok güzeelll gözüküyor canım![]()
herşey çok çok çok güzel. güle güle mutlulukla eskitin ...mor ve beyaz uyumu harika olmuş. hem yatak odası hem de salon da bütünlük de yakalanmış... yatak başın da çok görkemli...
tek kelimeyle süper bir ev olmus , valla ic mimar dösemis gibi harika....bir de yasam ünitesini de özel yaptrdnz galiba, malzemesi nedir acaba bir de kaca mal oldu?....güle güle oturun
herşey çok güzel ama salondaki o renge mor sanırım asaletine bayıldım masada koltukta yatak başında harika allah güle güle huzurla oturmak nasip etsin
güzel bir ev..... huzurla mutlulukla oturun......
tatlimmm benim cok sicak evin var muhtesem Rabbim agiz tadiyla oturmayi nasip eder insallah bebecikti yoldaymis onuda bu mutlu huzurlu yuvada büyütürsünüz insallah ask dolu bir yuvaniz olsun bir ömür boyuuu amiiiiin![]()
çok hoş olmuş evin güle güle oturmak nasip etsin
bebiş fotolarıda bekliyoruz![]()
guzel gule gule oturun ınsallah.ama sankı benım gozumu bıraz oturma odası yordu.duzenı bıraz fazla severım de.sankı yastıklarla basa cıkmanız zor gıbıme geldı.
walla haklısın serpilcim ben de her süpürge açışta onları alıyorum pufun üstüne yığıyorum süpürüyor yine yerleştiriyorum ama arkana bir yaslanınca var yaaa öyle rahat kii.. gerçi köşemiz de gerçekten cok rahat çok aramıştık hep böyle kazulet gibi sert koltuklar oluyordu bizimki çok güzel.. yani evet yoruyor ama çok seviyorum böyle rahatlığı..:))) bir de bizimki rahat diye böyyyle koca bedeniyle yayılmasa yastıklarıma tam süper olucak:))