çileklikofret'in 2buçuk aylık yeni gelin evisi:)

evini çok beğendm canım güle güle otur :nazar:salondaki orta sehpanla oturma odandaki papatya sehpalarımız aynı:1:yalnız benim papatya sehpam kahve beyaz:34:

herşey çok çok çok güzel. güle güle mutlulukla eskitin ...mor ve beyaz uyumu harika olmuş. hem yatak odası hem de salon da bütünlük de yakalanmış... yatak başın da çok görkemli...

evini çok beğendm canım güle güle otur :nazar:salondaki orta sehpanla oturma odandaki papatya sehpalarımız aynı:1:yalnız benim papatya sehpam kahve beyaz:34:

aaa:) çiçek sehpaları görmeye alışkınım da orta sehpamızın aynı olmasına şaşırdırm ve sevindimm:46: seninki de üstü dört tarafa açılır mekanizmalı mı? sen de güle güle kullannn inşşş...:1:

tek kelimeyle süper bir ev olmus , valla ic mimar dösemis gibi harika....:nazar: bir de yasam ünitesini de özel yaptrdnz galiba, malzemesi nedir acaba bir de kaca mal oldu?....güle güle oturun

herşey çok çok çok güzel. güle güle mutlulukla eskitin ...mor ve beyaz uyumu harika olmuş. hem yatak odası hem de salon da bütünlük de yakalanmış... yatak başın da çok görkemli...

aslında kapitoneli taşlı falan olmasın sade olsun sadece mor olsun dedik ama boy 180cm olunca ister istemez odayı duvarı kapladı görkemli oldu:))) teşekkürler güzel yorum için..:1:

herşey çok güzel ama salondaki o renge mor sanırım asaletine bayıldım masada koltukta yatak başında harika allah güle güle huzurla oturmak nasip etsin

tatlimmm benim cok sicak evin var muhtesem Rabbim agiz tadiyla oturmayi nasip eder insallah bebecikti yoldaymis onuda bu mutlu huzurlu yuvada büyütürsünüz insallah ask dolu bir yuvaniz olsun bir ömür boyuuu amiiiiin:71:

tek kelimeyle süper bir ev olmus , valla ic mimar dösemis gibi harika....:nazar: bir de yasam ünitesini de özel yaptrdnz galiba, malzemesi nedir acaba bir de kaca mal oldu?....güle güle oturun

ayhhhh çok teşekkürler yaa ne kadar güzel böyle yorumlar duymakkk:)))))canım benim ünitemden orta sehpama yatağıma kadar hepsi lake. hepsini inegölden yaptırttık çünkü hepsinin boyu ile oynama şansın oluyor ama tabi yaptırmak her zaman riskli . benzer kalitede ürünleri biraz daha maliyetle hazır alayım dersen muzaffer mobilyaya bakmanı öneririm biz de yatak başlığı başta olmak üzere pek çok mobilyamda oradan esinlendik bi parça:))))

güzel bir ev..... huzurla mutlulukla oturun......

inş.. teşekkürlerr..

tatlimmm benim cok sicak evin var muhtesem Rabbim agiz tadiyla oturmayi nasip eder insallah bebecikti yoldaymis onuda bu mutlu huzurlu yuvada büyütürsünüz insallah ask dolu bir yuvaniz olsun bir ömür boyuuu amiiiiin:71:

aminnn sağlıkla gelsin de huzurla büyüsün inşş... çok teşekkürler..:9:

çok hoş olmuş evin güle güle oturmak nasip etsin:nazar:
bebiş fotolarıda bekliyoruz :49:

guzel gule gule oturun ınsallah.ama sankı benım gozumu bıraz oturma odası yordu.duzenı bıraz fazla severım de.sankı yastıklarla basa cıkmanız zor gıbıme geldı.

guzel gule gule oturun ınsallah.ama sankı benım gozumu bıraz oturma odası yordu.duzenı bıraz fazla severım de.sankı yastıklarla basa cıkmanız zor gıbıme geldı.

walla haklısın serpilcim ben de her süpürge açışta onları alıyorum pufun üstüne yığıyorum süpürüyor yine yerleştiriyorum ama arkana bir yaslanınca var yaaa öyle rahat kii.. gerçi köşemiz de gerçekten cok rahat çok aramıştık hep böyle kazulet gibi sert koltuklar oluyordu bizimki çok güzel.. yani evet yoruyor ama çok seviyorum böyle rahatlığı..:))) bir de bizimki rahat diye böyyyle koca bedeniyle yayılmasa yastıklarıma tam süper olucak:))

walla haklısın serpilcim ben de her süpürge açışta onları alıyorum pufun üstüne yığıyorum süpürüyor yine yerleştiriyorum ama arkana bir yaslanınca var yaaa öyle rahat kii.. gerçi köşemiz de gerçekten cok rahat çok aramıştık hep böyle kazulet gibi sert koltuklar oluyordu bizimki çok güzel.. yani evet yoruyor ama çok seviyorum böyle rahatlığı..:))) bir de bizimki rahat diye böyyyle koca bedeniyle yayılmasa yastıklarıma tam süper olucak:))

ben toplamda 4 yastıkla kafayı yıyecegım nerdeyse:1:kolay gelsın sana canım sevgıler

Back
X