çılgın gelinlere

bende nikahtan sonra mor converslerimi giymiştim yemeğe giderken millet bakıp gülüodu sanki gelin mecbur topuklu ayakkabı giymeye
bebeeem bak somonrengi yavruagzı fln harika oluyor gelinlikle

akşam anneme dedim ki "forumda rengarenk gelin çiçekleri gördüm, ben de öyle istiyorum"

meğer annemin çiçeği de gerçek çiçekmiş ve pembeymiş kaydirigubbakcemile3 fotolar ortalıkta olmadığı için hiç aklıma gelmemişti, daha önce de hiç dikkat etmemiştim.. anasına bak kızını al olacak sanırım hihoyyyt

Bunlarda çok güzel. Ben kırmızı uzun saplı kır çiçekleri düşünüyordum ama o da koteks reklamlarında fazlaca görülür oldu. Onun yerine artık uzun saplı kırmızı 4-5 tane gül düşünüyorumm gelinliğin rengi fiyongla.

ben kırmızı sevmiyorum gelinlikle uyumlu oluyor ama basit kacıo bence kırmızı 10.senemizde nikah tazelerken kaydirigubbakcemile3 yavruağzı çiçek kullancam kaydirigubbakcemile3 malum moru atlattık

ben kırmızı sevmiyorum gelinlikle uyumlu oluyor ama basit kacıo bence kırmızı 10.senemizde nikah tazelerken kaydirigubbakcemile3 yavruağzı çiçek kullancam kaydirigubbakcemile3 malum moru atlattık

Oy oyyy maşallah Allah(cc.) çok daha mutluluklar, yıldönümleri nasip etsin.

tesekkür ederim canım daha 3 ay olmadı evleneli ama evlenmeden önce kafaya koymustuk 10.yılımızda nikah tazelicez die kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kk da gördüğüm 2. çılgın çift:))) mor converse,mor çiçek:))) 10. yıl nikah tazeleme ve yavruağzı çiçeği:))) biz senden her 10 yılda bir yenilik beklicez ama böyle fikirlerinle alıştırıyosun bizi kaptırıyoruz hareketliliğine:)))

düğünüm için hayal kurmayı bırakmıştım şimdi değişiklik peşindeyim ufkum genişlemeye başladı sayende:))) şimdi de nişan için havlu yapmayı planlıyorum değişiklik olur.burda bi topicte gördüm çok şekerlerdi ya:)

benim makyajımda altın sarısıydı ama nedense herkes neden makyaj yapmadın dedi :kedi: gelin makyajı mavi far kırmızı ruj olur ya kaydirigubbakcemile3 hemide kendim yapmıstım birazdan gelinlik arsivimide eklicem beni takip edin kaydirigubbakcemile3 hı bide unuttum ekliiiim düğün için itinayla değişik fikirler üretilir

kaydirigubbakcemile3:teytey: gelinlikleri ekledim ama hepsini deil yarın hepsini eklerim bak istersen yinede

yaa kesinlikle renkli çiçek ya hepsinden istiorummdelikafaduldenher saat başka çiçekle her kare başka çiçekle dur ben aşkıma söliim:asigim:

evet somonr rengi ya da yavruağzı bence de güzel bir seçim olur :lepi:

mavi far kırmızı ruj... sevmiyorum öyle makyajları, suratında papağan patlamış gibi

canım hepsi çok güzeller ama senin çiçeğin bir ayrı güzel duruyor içlerinde,yapma çiçekti değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…