- 16 Mayıs 2022
- 1.582
- 5.042
- 88
- 30
- Konu Sahibi CilliSardunya
-
Çil kalemleri var, bazı insanlar çilli görünmek için kullanıyor. Ben de seviyorum açıkçası. Rahatsızsanız fondoten falan işe yarar belki. Ama en önemlisi çillerinizi sevin.
Olanlar istemiyor olmayan çıksın istiyorKüçükken benimde yüzümde çok vardı sevmezdim hiç .sonra geçti niyeyseay keşke geçmeseymiş
Evet ben kendimi beğenmiyorum sorun o bencede. Teşekkür ederimSosyal medya da paylaşılan fotoğrafların bir kısmında gördüğüm efektle çil yapıp paylaşıyorlar.
Eminim çok ama çok yakışıyordur çilleriniz.
Lütfen eski olan olayı atın kafanızdan.
Bende küçükken şaşıydım mesela rahmetli küçük Zekeriya Beyaz gibiydimherkes dört göz diye dalga geçerdi, şimdi bende onu düşünüp kendime hayatı zindan mı etmeliydim ?
Dediğim gibi eminim çok yakışıyordur ama siz psikolojik olarak beğenmediğinizden, kendinizi dibe çekiyorsunuz.
Kendinizle barışırsanız ne kadar haksızlık ettiğinizi anlayacaksınız o güzelliğinize...
Bende de var gayet memnunum aslında.Olanlar istemiyor olmayan çıksın istiyor
Valla bende çilleri olanları çok beğeniyorum. Niye utanıyorsunuz ki? Ha çevrenize gelecek olursak kusursuz olsnaızda kusur bulmakta kusursuzlar onlar o konuda kendinizi hiç üzmeyin :)) Benimde güneş lekelerim var gözeneklerim var fondöten ile kapatıyorum ama utanmıyorum yapmadığım zamanlarda oluyor. Dudağımda beyaz kimink yağ bezesine benzer tanecikler çıktı 4 sene önce şimdi neredeyse tamamını kapladı evet konuşurken bakıyorlar dudağıma sürekli ama oda rahatsız etmiyor bulaşıcı bi hastalığım yok kötü bi hastalığım yok çok şükür. Mesela benlerim çoktur çıkmaya da devam eder ama çok seviyorum onları da :) Severseniz üzülmezsiniz.Uzun zaman sonra herkese merhaba. Özlemişim buraları. Cillerim var bazen barışık yaşıyoruz kendisiyle bazende hiç barisamiyoruz.
Yuzumdekilere alıştım hatta seviyorum ama kollarım ve hafif hafif ellerimde de çıkıyor. Kışın hiç yok ama yazın güneş görsün güneş kremi sürmeme rağmen çıkıyor. 24 yaşındayım psikoloğa da gittim ama asamiyorum bu konuyu. Saklayıp gizlemek istiyorum ellerimi. Sürekli takıntı haline getirdim sürekli ellerime bakma istediği duyuyorum. Ve birde birini beğencek olsam hemen cillerimden dolayı beğenilmeyecegimi düşünüyorum. Toplu taşıma kullanıyorum sürekli elle9rmi saklıyorum. Evlenirsem esimin ailesi ile bir yere gittiğimde pikniğe falan herkes ellerime kollarıma bakacak gibi düşünüyorum ve soğuyorum. Ilk defa tanıştigim birileri ile güneşte konuşmak istemiyorum güneşli bir ortama girmek istemiyorum.. asamiyorum arkadaşlar. Şimdi soracaksınız hiç Erkek arkadaşın olmadı mı diye evet oldu ama uzun süreli olmadı. Biri ile yeni tanışmıştım flört gibiydi görüştük ettik . Sonra beni eve bırakırken arkadaşı öle mesajlarını gördüm tesadüfen o kişiye olmucak yazmış sanırım arkadaşı da niye demiş oda cilleri var yazmış. ( 3seje oldu) ilk defa biri bunu bahane etti. Neyse canımlar. Olaylar bu şekilde. Belki çözüm yok ama içimi döktüm rahatladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?