Çillerim var diye utanip çekiniyorum. Beğenilmeyeceğimi hissediyorum. Özguven problemi yaşıyorum..

Çil kalemleri var, bazı insanlar çilli görünmek için kullanıyor. Ben de seviyorum açıkçası. Rahatsızsanız fondoten falan işe yarar belki. Ama en önemlisi çillerinizi sevin.

Ayol inflular deli gibi kalemle çik yapıyor, çilli filtrelerle story atıyor çil sevimez mi? Sevin onları.

Komşumuzun kızının da vardı. Kollarında kompleydi hatta ve koyu renkti. Ben kendim buğday tenli olduğum için farkına bile varmazdım ama o çok yakınırdı. Şimdi iki çocuklu koca kadın. Takılma basit şeylere. Allah sağlıktan ayırmasın gerisi boş

Ayyy millet geberiyor çil diye deli misin. Bak tarzını değiş giyimini saçını daha dikkat çekici şeyler yap inan öyle havalı olursun kii bence sorun çillerin değil tarzın

Evet ben kendimi beğenmiyorum sorun o bencede. Teşekkür ederim

Eskiden ben de çok takardim cillerime çok üzülürdüm kimse beni sevmez çok çirkinim sanardim. Lazer bile yaptırdım geçer gibi oldu sonra geri geldi. Üniversite hayatımda etrafımdaki herkes çok farklı bir havam olduğunu çok güzel olduğumu söylemeye başlayınca ve sevgili olma teklifleri gelince anladım aslında sorun çiller değil benim özgüvenimin eksik olusuymus. Yıllarca kendimi gereksiz yere üzüp sürekli geri plana atmışım. Evliyim şimdi ve eşim cillerimi çok seviyor hatta artık ben de seviyorum. Neden bunlar benim yüzümde diye sabahlara kadar agladigim cillerimi seviyorum artık siz de kendinize güvenin bence karakteristik bir özellik bu iyi değerlendirmek lazım fondotenle falan kapatıp saklamaya çalışmayın o zaman kötü duruyor gerçekten. Benim de ellerimde kollarimda var inanın hiç sıkıntı edilecek bişey değil siz taktiginiz için size çok büyük bir sorun gibi geliyor vucudunuzla barışın o Zaman mutlu olursunuz.

20 li yaslarin başında sanırsam cillerimi yok etmek için kremler flan deniyordum kendimi beğenmiyordum. Şimdi ise çillere çok daha özel olduğumu düşünüyorum. Özgüven olduktan sonra çekiciliğiniz artar muhtmln yoksa çil falan bahane. Elleri kolları bilmiyorum ama sizi siz yapan her şeyi kabullendikten sonra auraniz artacaktır. Bu günlerin tadını çıkarın !

Millet kınayla çil yapıyor çekici bulduğundan. Bence kendinizi olduğunız gibi sevin. Rabbim sağlık versin. Eminim çok güzelsinizdir. Hayat tek bir kişinin söylediklerinden ibaret değil. Bu tarz bir konuyla ilgili Beyhan Budağın videosu vardı. İsterseniz izleyin. Bu hayatta en büyük haksızlığı kendimizi başkalarının gözüyle değerlendirerek yapıyoruz yine kendimize yapıyoruz. Sizi her halinizle sevecek biri olmalı zaten. O kişi oldukça yanlışmış. Sanki kendisi Brad Bit. Siz bu konuda takıntılı olursanız hayatınıza bu konuya takacak kişileri çekersiniz. Önce siz kendinizle barışın ve sevin. Gerisi kendiliğinden halolur.

Cilliysen saçını turuncuya boyat, doğal sevimli çilli olursun.
Benim arkadaşımi ben doğal turuncu çilli sanardim, pandemide saçını boyamadi meğer kahverengi sacliymis:) hala kahverengi saçı boya gibi geliyor. Çil turuncu saça Cook yakışıyor

Yorumları okumadım yazan olmuştur illaki. Sizin gibi olabilmek için çil kalemlerine para veriyorum. Eminim o kadar güzelsiniz ki, çillerinizi kapatmaya çalışarak kendinize kötülük yapmayın.

Valla bende çilleri olanları çok beğeniyorum. Niye utanıyorsunuz ki? Ha çevrenize gelecek olursak kusursuz olsnaızda kusur bulmakta kusursuzlar onlar o konuda kendinizi hiç üzmeyin :)) Benimde güneş lekelerim var gözeneklerim var fondöten ile kapatıyorum ama utanmıyorum yapmadığım zamanlarda oluyor. Dudağımda beyaz kimink yağ bezesine benzer tanecikler çıktı 4 sene önce şimdi neredeyse tamamını kapladı evet konuşurken bakıyorlar dudağıma sürekli ama oda rahatsız etmiyor bulaşıcı bi hastalığım yok kötü bi hastalığım yok çok şükür. Mesela benlerim çoktur çıkmaya da devam eder ama çok seviyorum onları da :) Severseniz üzülmezsiniz.

Cnm ben çok çok seviyorum ve zevkli bukuyorum bir ozelik bence..
Birde benim yüzüm buz gbiydi ama doğumdan sonra çivit düştü yüzüme mesela dudak üstümde bıyık gbi siyahlık var arkadaşımın tüm yüzü benim gbi oldu kendini sevki seni sevsinler canı benim

Ben olsam özellikle çilleri gösterecek kıyafetler giyer çillerimin gözüktüğü fotoğrafları koyar çillerimi hiç saklamaz aksine herkesin gözüne sokardım eğer herkes sizin cillerinizi çok sevdiğinizi düşünürse bu enerji yayılır siz de cillerinizi gerçekten sevmeye ve kendinizi de böyle cillerle sevmeye başlarsınız. Ozguveniniz de artar.
Aynı durum dış görünüşü ile sorun yaşayan herkes için geçerli bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…