Çillerim var diye utanip çekiniyorum. Beğenilmeyeceğimi hissediyorum. Özguven problemi yaşıyorum..

Ayy tam tersi şanslısınız. Çil sempatik ve dişil bi şey.

O eleman kaşının üstünde gözü var derdi çiliniz olmasa.

Size bir örnek; ben 1.78 boyundayım üniversite zamanı biraz kilo alıp 70 kg olmuştum. Boyuma göre çok az ve yapım ince. Bi eleman at gibi bu kız olmaz demiş.
Kime göre neye göre? Taktım tabii. Ama sonra başka biri fiziğin çok güzel dedi.

Çile geri dönersek taktığın için sana öyle geliyor.
Çok rahatsızsan sür güneş kremini ama emin ol abartıyorsun.
Mesela tüm bacaklarım çatlak dolu, ne paralar döktüm düzelmedi şimdi farkediyorum ki boşa takmışım..

C CilliSardunya tatlım yirmili yaşların ortalarına kadar insan dış görünüşüyle ilgileniyor,takıyor fakat daha sonra sadece ruh güzelliğine bakıyorsun. Bu söylediğim evet klişe ama gerçek. Yaşın olgunlağa erince böyle düşünmeyeceksin. Eşim ne kadar sevimli bulsa da ben de dişlerime takardım mesela. Vampir gibi dişlerin var Ama daha sonra ben de onların ne kadar güzel durduğunu farkettim bu farkındalığımda önemli olanın dış güzellik olmadığını anladığımda oldu. Ne insanlar var yüzü taş bebek ama ruhu parlamadığı için çok iticiler.. Dediğim şey bakımsızlık değil o noktada yanlış anlama beni. önemli olan kendinle barışık olman. Senin sorunun çillerin değil bence . Önce kendini sev,değer ver, şımart. Yaşamaya geldik biz bu dünyaya değil mi ama? Sevgiler

Bir doktorla sınırlı kalmayın. Teknoloji her saniye yenileniyor. Muhakkak bir dr çözüm bulacaktir. Ayrica bu hayatta nasıl olursak olalım kendimizle barışık ve mutlu olalım. Tatlı canınızı üzmeyin inanın doğru insanı bulduğunuzda anlayacaksınız.

çil kalemleri satılıyor millet gidip alıp yüzüne çiller yapıyor siz o güzellikten rahatsız oluyorsunuz ben bayılırım çillere bence inanılmaz bir sempatiklik ve samimiyet katıyor ya...

3 sene önce biri cilleriniz var diye iliskinizin surmeyecegini soylemiş. Bundan sonra mı oldu bu takıntınız yoksa daha oncesinden de var mıydı? Vardıysa da muhtemelen cocukluk doneminde çapsız okul arkadaşlarınız çilli diye alay ettikleri içindir. Bazı çocuklar pek severler çünkü milletin orasıyla burasıyla alay etmeyi.

Kendinizle barışık olmak dışında bir lüksünüz yok malesef. Sırf çilleriniz var diye kendinizi diğer insanlardan hakir görerek önce siz kendinize haksızlık ediyorsunuz. Sizi sırf cilleriniz var diye istemeyecek sığ insanları cevrenizde zaten barindirmayin. Insanların hepsi sizin düşündüğünüz gibi yüzeysel değiller. Dediğim gibi yüzeysel olanları da zaten siz ayıklayın hayatınızdan. Misal ben çil severim. Isterse bir insanin vucudunun tamamı cille kaplı olsun bu beni rahatsız etmez (ki niye rahatsız etsin ki zaten) farklı olmak güzel bir şey bence. Bu sıralar moda zaten çilli gezmek; millet makyaj hilesiyle kendisine çil yapma peşindeyken siz çillerim var diye karalar bağlamışsınız. Başkalarından kabul görmeyi beklemek yerine önce siz kendinizi kusurlarınızla (size gore bir kusur) sevmeyi kabul etmeyi ögrenin. Bunu yapabildikten sonra diğerlerinin hakkinizda ne düşundukleri zaten umrunuzda olmayacaktır emin olun.

Cillerim var uzun yıllar barışık değildim. Annem leke tedavisi ne duysa üstümde uygulardı. Ama sevilmeye engel değiller. Hatta bir sevgilim yüzündeki bütün yıldızları öpmek istiyorum demişti. Hala aldığım en harika iltifattir.
Kendini sev özgüvenli ve pırıl pırıl ol. Bak nasıl dolacak etrafın

Teşekkür ederim aynen bende yıllarca takıntı yaptım. Mutluluklar bu arada

Ah bu anneler çok hoş bir iltifatmis gerçekten.

Çok haklısınız. Bakacağım videoyada teşekkür ederim

Bence herkes kendine özgü güzellikler ile güzel. Ama ben bunu anlasam da uygulayamiyorum. Evet boşa yıllarca çok üzüldüm. Şimdi de takıntı yapıyorum ama bu hayata bi kere geliyoruz. Teşekkür ederim bu arada o çatlaklar bende dahil çoğu kişi de var.

Daha öncesinde vardı. Tam da tahmin ettiğiniz gibi ilk okulda erkek arkadaşlarım çilli horoz diye dalga geçerdi. Sonra bi kız arkadaşım 6. Sınıftaydim hiç unutmuyorum cillerin olmasa güzel olurdun dedi. O zamana kadar cillerimin farkında değildim sonra baktım leke leke biseyler var. İşte bunlar alt yapıyı oluşturdu. Cillerim olduğu için çirkin olduğumu düşündüm yıllarca.

Teşekkür ederim

Bir ara çilli olmak için estetik yaptıranlar bile olmuştu.
Hatta modaydı sanki uzunca bir zaman önce.
Yani o çocuk çilleri olduğu için olmaz dedikten sonra dert etmeye başlamışsın gibi geliyor.
O sevmeyebilir ancak seveni de çok bilesin

Yok onunla alakası yok önceden de vardı bu lise yıllarım buna takmakla geçti. Diğeri unv zamanıydı evet oda tuz biber oldu ama sebep o değil

Çocukluk döneminde alay edilmeyen bir çocuk yok denecek kadar azdır. Hiç bir eksik bulamazsalar adınla, soy adınla, sosyoekonomik durumunla...illa alay edecek bir şeyler bulurlar. 4. 5. Sınıftaki hallerimi hatirliyorum da gayet de bilinçli, olgun ve vicdanlı bir insandım. Yani 6.sinifa giden birini ben cocukluk kategorisinde görmüyorum. Bilinçsizliğinden, eğitimsizliğinden ilgisizliğinden yapmış bunu. O yüzden o size böyle bir söyledigi icin kendinize uzülmek yerine o kişiye üzülmeniz gerekir. Ben çocukken plajda yüzü komple yanık olan genç bir kız çocuğu görmüştüm ve kendisini kötü ve eksik hissetmemesi için ona bakmamak adına asla ondan tarafa kafamı çevirmemeye gayret ettiğimi hatırlıyorum. Etrafinda sakat, yüzü yaralı, siyahi vb bir insan gorduklerinde yaratık gormüş gibi dışlayarak ya da acıyarak gozlerini dikip bakan ve baktiklari kisilerin kendilerini kotu hissetmesine sebebiyet veren cahil insanlardan nefret ederim. Demem o ki dünya da eksiği kusuru olan hiç bir insan bu tarz anlayışsız, şekilci, cahil insanlar kadar çirkin olamazlar. Onlarin sizi degil sizin onlari küçümsemeniz hatta otekileştirmeniz gerekir. Yarin bir gun bu ayni insanlar çocugunuza da ayni muameleleri gostermeye kalkacaklar. Siz kendiniz bu insanlara karşı kendinizi yetersiz hissederken nasıl olacak da çocugunuza o özgüveni aşilayabileceksiniz? Bizler her türlü zorbalığa karşı dirençli ve bilinçli olmadığımız taktir de böyle insanlar başkalarının enerjilerini, özgüvenlerini emmeye onlara çeşitli psikolojik travmalar yaratmaya devam edecekler.

Yani özetle kendinizle barışik olun ve başka insanların sizin hakkınızda ne düşündüklerini umursamayın. Etrafınızda iyi niyetli ve güzel insanlara yer açıp diğerleri ile aranıza engel koyun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…