Lekeler, Çiller Çilli bom bom!!!!

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

Dert bende derman sende

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2018
2.203
5.079
158
3 yasindan beri yüzümde aşırı derece çil var. Hem tenim çok açık hemde saç rengim turuncu gibi yani kumral karemel arası birseyim.
Ilk bakan İrlandalı oldugumu düşünebilir.
Hamilelik arti baharin gelmesiyle yuzumdeki çiller aldı başını gitti. Costular resmen. Çok iyi koruyan bir güneş kremi almak istiyorum. Butcem maksimum 100 tl.
Bugün eczaneden babe 50 faktör ve la roche 50 faktör baktım fiyatları birbirine yakındı. Sizden tavsiye almadan satın almak istemedim. Bu ürünlerin dışında da bir marka tavsiyesi alabilirim. Cildim karma bu arada.
Not: doguma çok az kaldı. Tavsiye edeceğiniz ürün hamile iken kullanilmasa bile hiç önemli değil. Doğumdan sonra da kullanabilirim. Beklerim sorun değil.
Bu arada beni çok rahatsız ediyor ben cil seviyorum diyenler olacaktır. Ama siz beni bu dertten kurtarın lütfen.

ROC ve sebamed bütçenize uygun hem de bu ürünleri kullanmıştım. Ben de karma ciltliyim sıkıntı yaşamadım. Aşırı olmasa da benim de hafif cillerim var ve yazları daha fazla çıkıyor. Geçen sene deniz tatilini de sebamedle gecirmistim cillerimde artış olmadı. Sebamedin tek kötü yani suratı baya parlatiyor

O çiller bazı doğumlarda geçiyor ama bazısı kalıcı oluyor nasıl önlem alınıyor bilmiyorum ama son doğumdaki leke gibiydi elmaciklarima yakın bir yerde kaldı benim

La roche diyorum.
Doktorum tavsiye etmişti.
Bende çil değil de gül var,çok faydasını gördüm.
Clinique kullanıyordum,hemen bırak demişti.

Solante pregna markalı ürünün hamileler için olanı da var mor yazılı olan. Benim de tenim açık hafif burnumun üstünde çillerim var hamileyken doktorum önermişti. Onu kullanmadan güneşe çıkmadım hiç. Var olan çillerimi bile azalttı etrafımdakiler söylüyordu yüzün güzelleşti pürüzsüzleşti diye. 4 yıl önce falan 100 TL idi fiyatı.

Sebamed 50 faktörlük kullanıyorum bir ise yaramıyor. Başka krem bakicam. Sebamed güneşte karartiyor, çiller artıyor var olan çiller koyulasiyor

Solentayi çok methediyorlsr. Ama suan fiyatı 200 e yakin

Solentayi çok methediyorlsr. Ama suan fiyatı 200 e yakin
O kadar olmuş mu yahu. Ama bir kere alıcaksınız büyük ve yoğun bi krem nohut tanesi kadarı tüm yüzünüze yetiyor. Benimki dolu duruyor hala. Kapak açıldıktan sonra 12 ay kullanma süresi. 4 yıl oldu alalı. Süresi geçmiş olmasa gönderirdim size :) muhtemelen bozulmuştur ürün ya da koruyuculuğu kalmamıştır

Solante çil arttırdı mi??

Aynen. Etkisi gecmistir

Solenta pigmenta şu kshverengili olan emzirirken kullanılır mı bi bilginiz var mı bu konuda

koca kari hurafesi soyleyecem ama ise yariyir:) dogum esnasinsa niyet edin sacinizi yuzunuze surun geciyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…