- 13 Temmuz 2018
- 2.203
- 5.079
- 158
- Konu Sahibi Dert bende derman sende
-
Solante pregna markalı ürünün hamileler için olanı da var mor yazılı olan. Benim de tenim açık hafif burnumun üstünde çillerim var hamileyken doktorum önermişti. Onu kullanmadan güneşe çıkmadım hiç. Var olan çillerimi bile azalttı etrafımdakiler söylüyordu yüzün güzelleşti pürüzsüzleşti diye. 4 yıl önce falan 100 TL idi fiyatı.3 yasindan beri yüzümde aşırı derece çil var. Hem tenim çok açık hemde saç rengim turuncu gibi yani kumral karemel arası birseyim.
Ilk bakan İrlandalı oldugumu düşünebilir.
Hamilelik arti baharin gelmesiyle yuzumdeki çiller aldı başını gitti. Costular resmen. Çok iyi koruyan bir güneş kremi almak istiyorum. Butcem maksimum 100 tl.
Bugün eczaneden babe 50 faktör ve la roche 50 faktör baktım fiyatları birbirine yakındı. Sizden tavsiye almadan satın almak istemedim. Bu ürünlerin dışında da bir marka tavsiyesi alabilirim. Cildim karma bu arada.
Not: doguma çok az kaldı. Tavsiye edeceğiniz ürün hamile iken kullanilmasa bile hiç önemli değil. Doğumdan sonra da kullanabilirim. Beklerim sorun değil.
Bu arada beni çok rahatsız ediyor ben cil seviyorum diyenler olacaktır. Ama siz beni bu dertten kurtarın lütfen.
Bende sebamed ı sevmiyorum. Çünkü bende gozenek gibi delik açtı suratıma. O yuzden bir daha evime sokmamSebamed 50 faktörlük kullanıyorum bir ise yaramıyor. Başka krem bakicam. Sebamed güneşte karartiyor, çiller artıyor var olan çiller koyulasiyor
Solentayi çok methediyorlsr. Ama suan fiyatı 200 e yakinSolante pregna markalı ürünün hamileler için olanı da var mor yazılı olan. Benim de tenim açık hafif burnumun üstünde çillerim var hamileyken doktorum önermişti. Onu kullanmadan güneşe çıkmadım hiç. Var olan çillerimi bile azalttı etrafımdakiler söylüyordu yüzün güzelleşti pürüzsüzleşti diye. 4 yıl önce falan 100 TL idi fiyatı.
O kadar olmuş mu yahu. Ama bir kere alıcaksınız büyük ve yoğun bi krem nohut tanesi kadarı tüm yüzünüze yetiyor. Benimki dolu duruyor hala. Kapak açıldıktan sonra 12 ay kullanma süresi. 4 yıl oldu alalı. Süresi geçmiş olmasa gönderirdim size :) muhtemelen bozulmuştur ürün ya da koruyuculuğu kalmamıştırSolentayi çok methediyorlsr. Ama suan fiyatı 200 e yakin
O kadar olmuş mu yahu. Ama bir kere alıcaksınız büyük ve yoğun bi krem nohut tanesi kadarı tüm yüzünüze yetiyor. Benimki dolu duruyor hala. Kapak açıldıktan sonra 12 ay kullanma süresi. 4 yıl oldu alalı. Süresi geçmiş olmasa gönderirdim size :) muhtemelen bozulmuştur ürün ya da koruyuculuğu kalmamıştır
Hayır var olan çillerimi bile azalttı.Solante çil arttırdı mi??
Hayır var olan çillerimi bile azalttı.
Aynen. Etkisi gecmistirO kadar olmuş mu yahu. Ama bir kere alıcaksınız büyük ve yoğun bi krem nohut tanesi kadarı tüm yüzünüze yetiyor. Benimki dolu duruyor hala. Kapak açıldıktan sonra 12 ay kullanma süresi. 4 yıl oldu alalı. Süresi geçmiş olmasa gönderirdim size :) muhtemelen bozulmuştur ürün ya da koruyuculuğu kalmamıştır
Solenta pigmenta şu kshverengili olan emzirirken kullanılır mı bi bilginiz var mı bu konudaO kadar olmuş mu yahu. Ama bir kere alıcaksınız büyük ve yoğun bi krem nohut tanesi kadarı tüm yüzünüze yetiyor. Benimki dolu duruyor hala. Kapak açıldıktan sonra 12 ay kullanma süresi. 4 yıl oldu alalı. Süresi geçmiş olmasa gönderirdim size :) muhtemelen bozulmuştur ürün ya da koruyuculuğu kalmamıştır
Hayır mor renkli olan hamileler ve emzirenler için. Pregna olan. Şimdi baktım da bazı sitelerde 140 tlye filan varSolenta pigmenta şu kshverengili olan emzirirken kullanılır mı bi bilginiz var mı bu konuda
Hamileligimin son günlerindeyim. Eli kulağında bebis ha geldi ha gelecek. Emzirirken surebilir miyim acaba. Önemli olan emzirme donemiHayır mor renkli olan hamileler için.
Birde benim yüzümde çok yoğun çil var yani ben kendimi bildim bileli var. Eczacı dedi ki bu kahverengi olan yüzündeki lekeleri de açar dedi.Hayır mor renkli olan hamileler ve emzirenler için. Pregna olan. Şimdi baktım da bazı sitelerde 140 tlye filan var
koca kari hurafesi soyleyecem ama ise yariyir:) dogum esnasinsa niyet edin sacinizi yuzunuze surun geciyormus3 yasindan beri yüzümde aşırı derece çil var. Hem tenim çok açık hemde saç rengim turuncu gibi yani kumral karemel arası birseyim.
Ilk bakan İrlandalı oldugumu düşünebilir.
Hamilelik arti baharin gelmesiyle yuzumdeki çiller aldı başını gitti. Costular resmen. Çok iyi koruyan bir güneş kremi almak istiyorum. Butcem maksimum 100 tl.
Bugün eczaneden babe 50 faktör ve la roche 50 faktör baktım fiyatları birbirine yakındı. Sizden tavsiye almadan satın almak istemedim. Bu ürünlerin dışında da bir marka tavsiyesi alabilirim. Cildim karma bu arada.
Not: doguma çok az kaldı. Tavsiye edeceğiniz ürün hamile iken kullanilmasa bile hiç önemli değil. Doğumdan sonra da kullanabilirim. Beklerim sorun değil.
Bu arada beni çok rahatsız ediyor ben cil seviyorum diyenler olacaktır. Ama siz beni bu dertten kurtarın lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?