Dert bende derman sende Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 13 Temmuz 2018 Mesajlar 2.203 Emoji Skoru 5.080 Puanlar 158 27 Mart 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Dert bende derman sende #21 Yok arkadaşım malesef. Benim ki öyle bildiğiniz cillerden değil nasıl anlatsam saçımı değil yüzüm e sürmek cildimi kazisam yine çıkar o derece yani. Ben zaten turuncuyum açık tenliyim
Yok arkadaşım malesef. Benim ki öyle bildiğiniz cillerden değil nasıl anlatsam saçımı değil yüzüm e sürmek cildimi kazisam yine çıkar o derece yani. Ben zaten turuncuyum açık tenliyim
Evcilkaktus19 Herkesin işine yaradığı kadar iyisindir bu hayatta Kayıtlı Üye Katılım 12 Ocak 2014 Mesajlar 1.330 Emoji Skoru 821 Puanlar 133 27 Mart 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Dert bende derman sende #22 Benkadir Deli Kadir .!.: Birde benim yüzümde çok yoğun çil var yani ben kendimi bildim bileli var. Eczacı dedi ki bu kahverengi olan yüzündeki lekeleri de açar dedi. Genişletmek için tıkla... Mor olan da açıyor emin ol benim burnumun üzerindekiler kaybolmuştu neredeyse. Siz yine de riske atmayın bence hamileler için olanı kullanın.
Benkadir Deli Kadir .!.: Birde benim yüzümde çok yoğun çil var yani ben kendimi bildim bileli var. Eczacı dedi ki bu kahverengi olan yüzündeki lekeleri de açar dedi. Genişletmek için tıkla... Mor olan da açıyor emin ol benim burnumun üzerindekiler kaybolmuştu neredeyse. Siz yine de riske atmayın bence hamileler için olanı kullanın.
Dert bende derman sende Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 13 Temmuz 2018 Mesajlar 2.203 Emoji Skoru 5.080 Puanlar 158 27 Mart 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Dert bende derman sende #23 Evcilkaktus19 .!.: Mor olan da açıyor emin ol benim burnumun üzerindekiler kaybolmuştu neredeyse. Siz yine de riske atmayın bence hamileler için olanı kullanın. Genişletmek için tıkla... Öyle mi dersiniz. O zaman ondan bakayım. Çok teşekkür ederim.
Evcilkaktus19 .!.: Mor olan da açıyor emin ol benim burnumun üzerindekiler kaybolmuştu neredeyse. Siz yine de riske atmayın bence hamileler için olanı kullanın. Genişletmek için tıkla... Öyle mi dersiniz. O zaman ondan bakayım. Çok teşekkür ederim.