Anket Cilliler güzel mi, çirkin mi olurlar?

çilller güzel mi?çirkinmi?

• evet güzeller.

OY: 111 60,7%
  • hayır çirkinler.

OY: 44 24,0%
  • fikrim yok.

OY: 28 15,3%

• Ankete Katılan
    183
hihoyyyt ben çilliyim küçükken hiç sevmezdim hep dalga geçerdi okuldaki çocuklar:jeyyar: artık seviyorum onları... yüzümde hep çocuksu bir muzurluk masumluk arası bir ifade katıyorlar onlar benim herşeyimkaydirigubbakcemile3

çooook tatlılar, çok aşırı olmadığı sürece böyle anakların üstünde çok güzel gözüküyorlar, çilli insanlar hep sempatik gelir bana=)

genellemeleri pek doğru bulmam ..
güzellik de göreceli olduğuna göre....
smoke.gif

Bende görülmicek kadar az var ama hep cok sirin durdugunu solerler bn cok seviyorum onları keşke biraz daha olsaydı :)

Bence kişiye göre değişiyooo .benim en yakın arkadaşım çekik gözlü ve çilli bana çok sempatik geliyo bazılarında sempatik ama bazılarında çok itici durabilyo..

Bence çilli kişileri güzel yada çirkin olarak ayıramayız kimine yakışıyor kimine yakışmıyor. hihoyyyt
Yüz güzelse zaten herşey yakışır :jeyyar:

Bence çirkinlik güzellik görecelidir.
Ama çilliler bana hep sempatik gelmiştir, az biraz çillerimin olmasını isterdim belki de

bu çil meselesi nasıl olduğuna da bağlı

normalde durun etrafından çevreye doğru yayılan çillere tabiri caiz ise bayılıyorum ben, çok çok sempatik geliyorlar bana

ama benim çiller bi acayip, küçük boyutlu olmak üzere, dudak çevremde genellikle ve yüzümde abuk subuk yerlerde, nasıl çıkıyorlar anlamıyorum ki :D

Çiller değil güzelse kişiler güzeldir, çirkinse kişi çil falan onu daha güzel yapmaz, yada çok güzelse çil onu çirkinleştirmez.
Aynı olay gamzeler içinde geçerlidir, her gamzeli güzel değildir mesela, gibii

çilliler neden çirkin olsun canım
bence gayet güzel oluyolar çok tatlı oluyolar
mesela benim kızımda çilli ama dünya güzelidir benim kızım:nazar:

çocukken ablamla tartıştıkmı,bana çilli bom diye bi şarkı vardı geçer karşıma onu söylerdi,sinir olurdum bende...Çok üzgünüm çoook
hatta benim dudaklarımdada vardır,çok bilirim sil istersen dendiğini yada karşılıklı konuşurken karşımdakinin dur bi diye silme hamlelerini...:uhm:
eşim sayesinde sevdim çillerimi,çünkü bende ilk hoşuna giden şey yüzümdeki çiller olmuş meğer...a.s
şimdi eşim,çillerim ve ben mutlu mesut yaşıyoruz..:1hug:

kişiye göre değişiyor bence kimine acaip bi şirinlik ve anlam katarken kimine de (çirkin demeyelim de )yakışmıyor bence

Bence bazı yüzlerde çiller çok seksi duruyor.
Genel olarakta çilli yüzler çok sıcakkanlı ve sevecen gelmiştir bana.

bended var çil açık renkli ve yakından bakınca belli oluyo herkes yüzüme yakıştığını söğlüyo ....

bence çok güzllerdir yakışmasa Rabbim böğle yaratmazdı dimi gerisi boş laff..

açıkçası sayısıtla bende de var küçük küçük belirsiz olarak iki gözümün ucuna doğru ve burnumda var bi iki tane açıkçası az olduğundanmı nedense hiç gözüme gelmiyor sivilce izleri daha fazla canımı sıkıyor çiller hiç farkedilmiyor bence benimkiler öyle en azından ve bazen hoş ta olyor yakışıyor bazı insanlara

farklı duruyor özellikle turuncu turuncu olanlar:)
ben de varbiraz güneşte daha çok belriyrlar sevgilime konuşacak laf çıkıyor çillerin yine çıkmış diye:)

Back
X