Anket Cilliler güzel mi, çirkin mi olurlar?

çilller güzel mi?çirkinmi?

• evet güzeller.

OY: 111 60,7%
  • hayır çirkinler.

OY: 44 24,0%
  • fikrim yok.

OY: 28 15,3%

• Ankete Katılan
    183
ewet çok sempatik oluyolar çilliler,kimsede çirkin gördüğümü söyleyemem ama kuzenimdeki çiller çok berbat duruyomuş(kendi ifadesiyle) ya kendiside yanımda.......zaten yazmamı o kendisi istedi! :( ama yinede güzeller ya

ben severim çil, yazları hafif çil basar benim de yüzümü eşim farketmişti ilk.. çok severim demişti kaydirigubbakcemile2
insan çok çilli bile olsa bence kötü durmuyor çok çilli olanlarda gördüğüm tek zorluk allık sürmek.. allık çillerin rengiyle uyumlu olmassa doğallıktan çok uzak görünüyor çillerin rengine yakın olursa da bu sefer yüzde kirli bir görünüm olabiliyor..fondoten sürülse bile çok kapatıcı olanları da kötü durur...

bazılarına çok yakışıyor. bazılarına ise hiç yakışmıyor. bir genelleme yapamayacağım.

Hepsi güzel olur diyemem ama az olduktan sonra gayette güzel duranı var başta ben çilliyim eşim çilli yeğenim çilli ama yeğenimde bu kadar mı güzel durur ya kalemle çizilmiş gibi.

ben çillliiyiim .. :utangac:
ben seviyorum çillerimi herkeste cok yakıstıgını söylüoo. kaydirigubbakcemile3
bi kere dışarda bi teyze geldi tanımıyorum etmiyorum dedi ki yüzündekiler Allah tan mı yoksa kendin mi yaptın.. sositososito
bende Allah tan dedim
cook güzelmiş cok yakısmıs gözlerinde cok güzel dedi coook mutlu oldumm
:asigim:

çok aşırı olmadığı sürece gğüzeller. mesela resimdeki kızda çok fazla var güzelliğini kapatıyor.

Bende de yazın iyice belirginleşen çiller var buğday tenliyim kendimde sevmiyorum çili.
Benim dışımda herkes 'aaaa çil ne tatlı çok güzel keşke bizde de olsa' diyorlar.
Ben hiç istemiyorum kendimde çil olmasını :umursamaz:
Ama kızıllara acayip yakıştırıyorum sadece onlarda olsun çil benden uzak olsun sırnaşık şey

ecem-uzun-foto%C4%9Fraflar%C4%B1.jpg

bu kıza bayılıyorum çilli ama güzel

Bende de yazın iyice belirginleşen çiller var buğday tenliyim kendimde sevmiyorum çili.
Benim dışımda herkes 'aaaa çil ne tatlı çok güzel keşke bizde de olsa' diyorlar.
Ben hiç istemiyorum kendimde çil olmasını :umursamaz:
Ama kızıllara acayip yakıştırıyorum sadece onlarda olsun çil benden uzak olsun sırnaşık şey

Benim orjinal saçlarım altın rengi karamelimsi bi renktenim süt beyaz ama bende bazı bazı kendime yakıştırmıyorum cnm:1hug::1hug:

Back
X