Anket Cilliler güzel mi, çirkin mi olurlar?

çilller güzel mi?çirkinmi?

• evet güzeller.

OY: 111 60,7%
  • hayır çirkinler.

OY: 44 24,0%
  • fikrim yok.

OY: 28 15,3%

• Ankete Katılan
    183
Güzel olan kadina cil kesinlikle daha bir güzellik katiyor. Ben zaten cilleri coooooook severim tam bir cil hastasiyim Ah nolurdu sanki sol yanagimdaki 3-5 cilden bi 3-5 tane daha diger yanagimda olsa Birazcik da burnumun üzerinde olsun, sonra da saclarim kizil olsun, tam bir ginger olayim ben Konuma bakin da görün cilli güzelleri.

http://www.kadinlarkulubu.com/gorsel-paylasim/416793-cilli-guzeller.html#post17378448

Son düzenleme:
çirkin değiller ama pek güzeller de diyemem. ama sevimli duran birkaç kişi gördüğüm de olmuştur...

göreceli bi kawram bnm dayım özellikle çillilere bayılıyor.teyzemin kızıda. ama bence cilt pürüzsüz ve lekesiz olmalı çiller pekte güzel değil güzelliği gölgelendiriyor diye düşünüyorum:96::96::96:

Benim sevgilim de çilli, siyah saçlı olmasına rağmen çilleri turuncu. Çillerini farkettiğimde ona daha bir aşık olmuştum...

Çil sevmem ya. Ama bir insan çille ne güzel olur ne de çirkin, güzellik bütünden gelir.

Ben de tam tersi şu kızlar çilli olmasa dönüp bakmam o derece. Zevkler ne kadar farklı... Ve şansıma çok pürüzsüz bir cildim var. KK hatunları taşlayacak valla beni...

çilli olmak insanın elinde olmadığına göre çiller yüzünden bir insana çirkin demek hiç hoş

Çirkin veya güzel diyemem ama nevüs den daha çok sevdiğim kesin..Çok aşırı olmadığı sürece insanın yüzüne tatlılık kattığını düşünürüm hafif göz altları ve burun üzeri hoş olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…