Anket Cilliler güzel mi, çirkin mi olurlar?

çilller güzel mi?çirkinmi?

• evet güzeller.

OY: 111 60,7%
  • hayır çirkinler.

OY: 44 24,0%
  • fikrim yok.

OY: 28 15,3%

• Ankete Katılan
    183
BENDE ÇİL YOK AMA SEVMIYORUMDA.KIMISINE YAKISTIRIYORUM.AMA KIMININDE GUZELLIĞİNE GOLGE OLUYOLAR.ÇİL TEDAVISI YOK MU?mafoldumben

maaleseff yok.bnen 20 yıldır çilliyim 6 yaşından berii bulamadıkk.ama benimkisi az..çoğalması kendi elimizde amaa korunacağızz.şapkaa kremm yeterli oluyorr çoğalmayaa

ÇİLLİ AMA DERKEN?sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab

siz o ama kelimesini başka tarafa çektiniz hani kayınvalideniz sizi beğenmiyomuşya bu kızı kayınvalidenize gösterebilirsiniz çilli ama ne kadar güzel diyeee anladınız şimdi heralde :sinifsinif:

siz o ama kelimesini başka tarafa çektiniz hani kayınvalideniz sizi beğenmiyomuşya bu kızı kayınvalidenize gösterebilirsiniz çilli ama ne kadar güzel diyeee anladınız şimdi heralde :sinifsinif:

hı hııı anladım.yerimsenibenyerimseniben
ama işde asıl mesele bu.kendi kızı esmer ve çilli.ben süt beyaz ama o güzel ben değill.zaten takmıyorum artık.kusura bakama art niyet aradığım için.:1hug::1hug:

önemli değil canım yerimseniben bikere esmerlerde çil okadarda güzel durmuo beyaz tenlilerde daha tatlı duruyo eğer fotodaki bayan sizseniz gayet güzel bi bayansınız kaynananız sizi çekemediğindendir kötükedihüso

ya çilliler hep nefret eder çillerinden geçrmeye çalışrlar falan ama bence çok tatlı duruyo ki elmacıklarda sırtta göğüste ben seviorum bende de olsaydııı laelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…