- 3 Kasım 2015
- 1.000
- 1.021
- 83
- Konu Sahibi depresif polyanna
-
Benım lazeer epilasyona gittiğim herion poliklinigi nde çatlak tedavısı var. çalışan kızlar anlatmıştı bende düşünüyorum yaptırmayı.çok kilo alıp vermekten bir sürü çatlağım var ve yıllardır iyice yer ettiler.daha doğum yapmadığım halde çok çatlağım var.ve ben bunlardan çok rahatsızım.bunları geçirmenin bir yolu yok mu ???? şimdi de kilo verme sürecindeyim.yenilerine nasıl engel olurum ???
bende duyduğumda şaşırdım..hemde mutlu oldum.. lazerle tedavi ediyorlar çatlaklar kalmıyormuş. En kısa zamnda bende başlıcam öncelıkle lazer epilasyonum bitsin onu beklıyorum..Bnde ameliyattan başka bi çözümü olmadığını biliyorum üzgünm 2 dogmdan sonra benimde karnmda çatlaklarım var
Hadi bakalm bizede fikir olsun epilasyon hangi bölgelere yaptrıosun memnunmusun kaçımcı seans biraz çok soru sordm k.bakma weans ücretleri nasılbende duyduğumda şaşırdım..hemde mutlu oldum.. lazerle tedavi ediyorlar çatlaklar kalmıyormuş. En kısa zamnda bende başlıcam öncelıkle lazer epilasyonum bitsin onu beklıyorum..
ÖNEMLİ DEĞİL :) çok memnunum her ay ağda derdim yok .en güzel tarafı bu. tüm vücuda başladım 4.sean satın aldım azaldı bayağa .5 gun once 4 .seansı yenı yaptırdım.daha önce diod lazer yaptırdım başka merkezde hiç bitmedi.burada alexandrite lazer ile yapıyorlar ...Hadi bakalm bizede fikir olsun epilasyon hangi bölgelere yaptrıosun memnunmusun kaçımcı seans biraz çok soru sordm k.bakma weans ücretleri nasıl
benimde çatlaklarım war amelıyatla oluyor dıye vazgecmıştım.lazerle yapıldıgını demıssınız nerde burası?ÖNEMLİ DEĞİL :) çok memnunum her ay ağda derdim yok .en güzel tarafı bu. tüm vücuda başladım 4.sean satın aldım azaldı bayağa .5 gun once 4 .seansı yenı yaptırdım.daha önce diod lazer yaptırdım başka merkezde hiç bitmedi.burada alexandrite lazer ile yapıyorlar ...
fiyatları uygunmuş zaten.eczanede satılıyor.ben de alıp deneyecem.ama benim asıl derdim kilolarla.ne yapsam gitmiyor.kafayı yiyecemevde heryerime sürdüğüm madecessol var zaten :) diğerleri de kolay zaten, denemekte fayda var :)
çok sağlıklı besleniyorum.akşamları bi saat pilates yapıyorum.ama yine de gitmiyor.bir sağlık sorunum da yok allaha şükür tahlillerim temiz çıktı.yediklere dikkat etmek gerekiyorannem gecen sene kavitasyona gitti, o da başarılı, hem kilo verdi hem masajla sıkılaştı, çok spor yapmadı sadece evde hareketler falan yaptı bir de boğaza dikkat etti, baya kilo verdi :)
çok sağlıklı besleniyorum.akşamları bi saat pilates yapıyorum.ama yine de gitmiyor.bir sağlık sorunum da yok allaha şükür tahlillerim temiz çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?