haa bir de canım kollajen tableti yurtdışından getirtebilirsen ya da ebay diye bi site var oradan da alabilirsin hayatım...ebay da vitaminler çok ama çok ucuzzzz:)kollajen artı ester c vitamini kullan birlikte.bak göreceksin faydasını..söylemesi benden..
Canım ya bu serumun bi adı varmı?Nerden bulabiliriz?Cilde hayırlı Hyaluronic Acid serumu!
Yaşlanma etkilerinin azaltılmasına (Anti-aging) yardımcı olur…
Bağ dokusunu güçlendirerek cilt sarkmasına engel olur…
Cildin elastik, yumuşak ve daha kırışıksız olmasına yardım eder…
Yüksek konsantrasyonda hyaluronic acid içeren bu serum jel cildin kendi nem dengesini düzenlemesine yardımcı olurken, düzenli kullanımda cildin dolgulaşmasına, ince kırışıklıklarınızın görünmez olmasına destek verebilir.
ÖNEMLİ: NOW® Hyaluronic Acid Serum kesinlikle hiçbir katkı maddesi, yapay renklendirici, parfüm, parapen ve koruyucu kimyasal madde içermez. Aşırı hassas ciltlere dahi uygundur.
İçeriği:
Algae Extract, Sodium Hyaluronate, Cedar Bark Extract, Collagen, Aloe Vera and Green Tea Extract.
haa bir de canım kollajen tableti yurtdışından getirtebilirsen ya da ebay diye bi site var oradan da alabilirsin hayatım...ebay da vitaminler çok ama çok ucuzzzz:)kollajen artı ester c vitamini kullan birlikte.bak göreceksin faydasını..söylemesi benden..
arkadaslar ben dün imedeen time perfection aldım.akşamları 2 tablet.kolejen üretimini arttırarak cildin elastikiyetini ve nemini arttırıyormuş.bakalım 2 ay sonra sonuc alırım size de burdan bildiririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?