Bilgi için teşekkürler ama ben yazdıklarını okurken dahi yoruldum. artık inanmıyorum nemlendiriciymis krem mis.artik bıraktım.denemedigim kalmadı. şimdi hyaluronic acid ve spirulina kullanıyorum . yosun sabunu ve kayısı Çekirdeği yagli sabunu kullanıyorum temizlik Için yosun maskeside yapacağım ama başladım hiç ona daha.elma sirkesi yapıyor annem. sirke olsun onada başlarım artık.psikilojim bozuldu yahu.tatlim aninda o kullandiklarindan kurtul. Yagli cildini daha cok yaglandiriyosun. Oncelikle gunluk bakim olarak yagli ciltler icin bir tane temizleme jeli kaliteli bir marka olsun. Bir tane tonik dr hauschakanin tonerini onerebilirim. Bir tane de yagsiz su bazli nemlendirici.
Gelelim bunlari gunluk nasil kullanicagina. Sabah ve aksam (sabah uyandiginda aksam yatmadan) yuzunu hafif islatip temizleme jelini dairesel hareketlerle masaj yapar gibi yuzune uygula ve ilik suyla yika. Daha sonra kagit havluyla kurula. Kesinlikle senin bile olsa havluyla kurulama. Daha sonra butun yuzunu tonerle tonikle. Ve hemen arkasindan nemlendiriciyi uygula.
Gelelim sarkmaya haftada 3 kere yapabilirsin nane yagi susam yagi badem yagi limon yagi karistir ve haftada 3 kez yuzune yukariya dogru masaj yap. Farki goruceksin. Ama gunluk bakimlarini aksatma. Ayrica biberiye ebegumeci adacayi ve yesil caydan birer tutam kaynat ve her gun bi bardak ic bu da icten desteklemek icin.
Canim zaten sacma sapan urunler.kullanip sonuc alamadigin icin bezmissin yuzune bu kadar sey surmene gerek yok. Gunluk bakimini cildin istedigini verip yapmazsan ne sursen bosuna. gunluk bakim demek cildin yag oranini nem oranini dengelemek cildi temizlemek canlandirmak demek temel kotu olursa olu derinin ustune uygularsan uygula sonuc alamazsin.Bilgi için teşekkürler ama ben yazdıklarını okurken dahi yoruldum. artık inanmıyorum nemlendiriciymis krem mis.artik bıraktım.denemedigim kalmadı. şimdi hyaluronic acid ve spirulina kullanıyorum . yosun sabunu ve kayısı Çekirdeği yagli sabunu kullanıyorum temizlik Için yosun maskeside yapacağım ama başladım hiç ona daha.elma sirkesi yapıyor annem. sirke olsun onada başlarım artık.psikilojim bozuldu yahu.
Merhaba yagli ciltte nemlendirici kullanmasakta olur mu... Onun yerine güneş koruyucu kullansaktatlim aninda o kullandiklarindan kurtul. Yagli cildini daha cok yaglandiriyosun. Oncelikle gunluk bakim olarak yagli ciltler icin bir tane temizleme jeli kaliteli bir marka olsun. Bir tane tonik dr hauschakanin tonerini onerebilirim. Bir tane de yagsiz su bazli nemlendirici.
Gelelim bunlari gunluk nasil kullanicagina. Sabah ve aksam (sabah uyandiginda aksam yatmadan) yuzunu hafif islatip temizleme jelini dairesel hareketlerle masaj yapar gibi yuzune uygula ve ilik suyla yika. Daha sonra kagit havluyla kurula. Kesinlikle senin bile olsa havluyla kurulama. Daha sonra butun yuzunu tonerle tonikle. Ve hemen arkasindan nemlendiriciyi uygula.
Gelelim sarkmaya haftada 3 kere yapabilirsin nane yagi susam yagi badem yagi limon yagi karistir ve haftada 3 kez yuzune yukariya dogru masaj yap. Farki goruceksin. Ama gunluk bakimlarini aksatma. Ayrica biberiye ebegumeci adacayi ve yesil caydan birer tutam kaynat ve her gun bi bardak ic bu da icten desteklemek icin.
Canim gunes koruyucu cildi nemlendirmez UV isinlarindan korur sadece yagli cilt nem dengesini kaybettigi zaman putur putur mat olur. Su bazli nemlendirici cildi yaglandirmaz aksine.nem dengesini dengede tutar. Kesinlikle su bazli nemlendirici kullanmalisin.Merhaba yagli ciltte nemlendirici kullanmasakta olur mu... Onun yerine güneş koruyucu kullansak
hımm. saol,pırıl pırıl dolaşıyorum gibi geliyor nemlendirici kullandığımda yüzümde ağırlık varmış gibi, ki yağlı ciltlere göre almıştım bir kaç defa duruyo öyleCanim gunes koruyucu cildi nemlendirmez UV isinlarindan korur sadece yagli cilt nem dengesini kaybettigi zaman putur putur mat olur. Su bazli nemlendirici cildi yaglandirmaz aksine.nem dengesini dengede tutar. Kesinlikle su bazli nemlendirici kullanmalisin.
Canim paril paril parlamamak icin nemlendirici surdugunde fazlaligini pecete yardimiyla bastirarak alabilirsin.hımm. saol,pırıl pırıl dolaşıyorum gibi geliyor nemlendirici kullandığımda yüzümde ağırlık varmış gibi, ki yağlı ciltlere göre almıştım bir kaç defa duruyo öyle
Ben kullanmadım ama ku llanın diye tavsiye ettiklerim çok teşekkür etti bana.belki de duymuşsunduryaşım 37 , gerçekten harika ürün buldum diyen varsa ben de alırım o ürünü
Liftin masaj ne canım? Biz kendimiz de yapabiliyor muyuz?masaj masaj masaj!!! hemen etkisini göreceksiniz.
liftin masaj yapın
tabi ben eksik yazmısım :) lifting masajıLiftin masaj ne canım? Biz kendimiz de yapabiliyor muyuz?
sağol canım.ilk fırsatta uygulayacağım:)tabi ben eksik yazmısım :) lifting masajı
google da face lifting msj yazıp aratırsan bir sürü video çıkar. Üstelik ingilizce bilmene de gerek yok. Anlıyorsun zaten. güzel haberlerini bekliyorum
o da neymiş ?yüz yogası deneyin bence ....:)
ben bir başlık açmıştım durun buraya ekleyeyim:)o da neymiş ?
sağol canıııımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?