- 8 Ağustos 2019
- 99
- 311
- 23
Cilve yapmanız şart mı sevgili konu sahibi? Ben cilveli kadınları (bir de böyle özellikle her şeyde sanki pozitif ayrımcılık talep edercesine diretir gibi davranıyorlar ya hani, iş hayatındaki, toplumsal hayattaki kesimi kastediyorum, sevmiyorum hiç). Sizin durumunuz ayrıymış tabi ki, yeni evli olduğunuzdan bahsetmişsiniz. Ama yine de evlendiğinize göre (Yani evlenmiş olmak için olan bir evlilik değilse tabi ki) zaten hali hazırda mevcut bir çekim gücü var karşılıklı. Yani birbirinizi albenili bulmuşsunuz ki evlenme kararı almışsınız. Saygı varsa (o olmazsa zaten asla olmaz da), sevgi varsa (ki sevgi hissedebilme birine aslında bilinçaltında onu albenili bulmakla ilgili gibidir geliyor bana özel ilişkilerde tabi ki), yani daha cilve yapayım ne olsun ki....tabi ki arada sırada şımarırsınız, mızmızlanırsınız biraz daha ilgiye ihtiyacınız olan zamanlarda da (eee zaten bunu insan evli olmasa da aile bireylerine de, dostlarına da (gerçek dostlarsa tabi ki) yapıyor zaman zaman. Yani belki biraz derinlemesine ele aldım meseleyi ancak şunu ifade etmek istedim aslında; saygı-sevgi olan birliktelikte (eğer öyle bir birliktelikse) bir kalıba girmek zorunda hissetmemelisiniz kendinizi bence. Çok değerli hemcinslerime bir dipnot düşerek (Yanlış anlama çekebilecek olanlardan ben peşinen özür dileyeyim öncelikle, asla algıladığınız/algılayacağınız anlamı kastetmiyorum) şunu ifade etmek isterim ki: Doğasında kabalık yoksa, sadizm/mazoşizm tarzı nevrotik durumlar yoksa, bunları kasıtlı yapmıyorsa, bence her kadın zaten biricikliğiyle çok özeldir, naiftir, albenilidir, çekicidir. Hepsinden önemlisi tabi ki; kişiliği de düzgünse. Ekstra neden bir şey yapma zorunluluğu ihtiyacı duymalı ki hemcinslerim diye düşünürorum şahsen. Umarım sorunuza bir nebze yardımcı olabilmişimdir biraz daha farklı bir perspektiften bakmakla beraber.