Erkek arkadaşımı kendime bağlamak istiyorum herşey tam ama cilve bende yok nasil yapilir bilmiyorum yardimci olur musunuzz
Ayrı sehirlerde okuyoruz bunu belirteyim telefonda cilveli olsrak baglamak istiyorum birazda utangacim lutfen yardimci olur musunuzz
Erkek arkadaşımı kendime bağlamak istiyorum herşey tam ama cilve bende yok nasil yapilir bilmiyorum yardimci olur musunuzz
Ayrı sehirlerde okuyoruz bunu belirteyim telefonda cilveli olsrak baglamak istiyorum birazda utangacim lutfen yardimci olur musunuzz
Sen bosver bu isleri. Bos isler bunlar. Otur dersine calis. Sevgilin de calissin. O baglancaksa baglanir zaten sana. Baglanirsa senindir baglanmazsa hic senin olmamistir ve olmucaktir hatta.
öncelikle herzaman kabalıktan, yüksek sesli konuşmaktan, çok kahkahayla gülmekten yani herşeyin çok. undan kaçınacaksın onunlayken.. ayrıca kibar , narin naif olucan. erkekler gibi güçlü olmayacaksın. malesef erkekler güçsüz kadınları seviyo utangaçsan iyi işte. bide bunu seviyo. ayrıca sakın evlenmeden aşırı şeyler yaapma. evlenmeden olmaz de. istediğini yaparsan senden soğur. yoksa sana verdiği deger artar. ne biçim bir kimyaları varsa artık...
öncelikle herzaman kabalıktan, yüksek sesli konuşmaktan, çok kahkahayla gülmekten yani herşeyin çok. undan kaçınacaksın onunlayken.. ayrıca kibar , narin naif olucan. erkekler gibi güçlü olmayacaksın. malesef erkekler güçsüz kadınları seviyo utangaçsan iyi işte. bide bunu seviyo. ayrıca sakın evlenmeden aşırı şeyler yaapma. evlenmeden olmaz de. istediğini yaparsan senden soğur. yoksa sana verdiği deger artar. ne biçim bir kimyaları varsa artık...
Önemseyip yazdgnda için teşekkür Ederimm..
Yani peki bu cilve mi. Ben tam bahsettiğin gibi yapıyorm fakat çok üzerine düşüyorum. Daralıyor bunalıma sanırımmm. Bana beni yönet dedi bunun için ne yapmalıyım sizce
Erkekler kendilerinden kacan kadinlari sever. Ama beni yonet dediyse sana karsi olan hisleri yogun degildir, malesef. Oluruna birak canim. Daha cok gencsin. Bir hata yapmadan duruma gore hareket edersin.
Doğal samimi derken nasıl yani kendim gibimi. Mesela ben doğal içten olunca sevgilim soğuk olduğu zaman kendimi kötü hissediyorum bunu ona nasl.ifade etmeliyim
Acikcasi ben de bilmiyorum, cilve ne. Bir erkek zamaninda bana biraz cilveli ol, cok soguksun demisti. Ben Türkiyede olmadigim icin bilmedigimi dusundum. Bilenler aciklasa ben de sevinirim :)