- 10 Nisan 2014
- 1.090
- 274
- 113
hee sen şimdiden bilgi depolayacaksın... anladım...
Bide bekarken sınırlar olduğundan ölmüyorduk evlenince daha çok meydana çıkarBekarim :)
Sizde t-short unu cikarirsiniz :)film sahnesi gibi olmuş.
benim eşim hiç resmi giyinmez, hep spordur özel günler dışında. model bu olunca nasıl yapmak lazım sahneyi
dekor falan lazım mı
esprili bir kişiliksin bence 1-0 yapar bu durumu..Aynen. Tabiri caizse: Ben esegimi Saglam kaziga baglayimda... Hihi... Zaten aile problemi cok 2-0 yenik durumda baslicaz evliligimize bari isvem cilvem nazim olsun diyorum.
kasma kendini bu kadar ben haytta sırnaşmayı gereksiz haraketleri şuh sexi olucam dıe şekılden şekile grmeyi sevmem eşinde sevmez. evlenince beraber yaşadıkça halinizden tavrınızdan anlarsınız birbirinizi.. tabi evlenirsen bu adamla . haaaa evlensen iyi olur biran önce yoksa 40 yaşında evlenip bu konuyu açarsan bu kadar cvp alamazsın.. :)Ya hevesimi kacirma bunlari dusunmek istemiyorum gercek hayat dediklerin biliyorum ama hayalde olsa mutlu oluyo insan :)
Canim cilve ornegi verilicek bisey degilki tamamen icten olan bisey.kv benim icin kocasina su verirken bile ayri oynuyo onun heryeri boyadi oglumun gozunu diyomus bu ona gore bi kusur tabi.ama su verirken bile nasil oynuyorum onu bilmem.sadece esimi hamileligimde bi iki kotu gunum olmustu onlar ve hastalik harici hic pijamayla karsilamadim.kavgali bile olsak guleryuzle hosgeldin dedim oyne devam ettim tribime:)hastalikti uykusuzluktu bisey olmadikca her sabah ugurlarim oper koklarim kahvalti edicek vakti varsa suslu suslu hazirlarim yoksa sandvic hazirlar guzelce paketler icine not atarim.bazen pasta borek corek gibi seyler yapar gun icinde isyerine giderim.oyle hergun degil ama arada bir ozel giyinir ozel yemekler yaparim.sevdigimi soylemekten yada sevismek istedigimi soylemekten utanmam cekinmem.he boyle yazinca yapis yapis bi cift gibi gorunmeyelim oturup psda oynariz beraber ki bence esime gore en buyuk cilve bu:)))enseye saplak bi durumumuzda var:)tabi bunlar karsilikli karsindaki adama bagli.mum isiginda yemek hazirlayan arkadasima kocasi elektirikmi kesik diye sormustu boyle adama napsan bos.Kizlar... Cilve örnekleri verebilecekler varsa versin... Yok erkekler niye ugrasmiyor diyecekler varsa da hic demesinler rica ediyorum, konu dagliyor.
deniyim bu akşamSizde t-short unu cikarirsiniz :)
kaç yıllık evlisin senCanim cilve ornegi verilicek bisey degilki tamamen icten olan bisey.kv benim icin kocasina su verirken bile ayri oynuyo onun heryeri boyadi oglumun gozunu diyomus bu ona gore bi kusur tabi.ama su verirken bile nasil oynuyorum onu bilmem.sadece esimi hamileligimde bi iki kotu gunum olmustu onlar ve hastalik harici hic pijamayla karsilamadim.kavgali bile olsak guleryuzle hosgeldin dedim oyne devam ettim tribime:)hastalikti uykusuzluktu bisey olmadikca her sabah ugurlarim oper koklarim kahvalti edicek vakti varsa suslu suslu hazirlarim yoksa sandvic hazirlar guzelce paketler icine not atarim.bazen pasta borek corek gibi seyler yapar gun icinde isyerine giderim.oyle hergun degil ama arada bir ozel giyinir ozel yemekler yaparim.sevdigimi soylemekten yada sevismek istedigimi soylemekten utanmam cekinmem.he boyle yazinca yapis yapis bi cift gibi gorunmeyelim oturup psda oynariz beraber ki bence esime gore en buyuk cilve bu:)))enseye saplak bi durumumuzda var:)tabi bunlar karsilikli karsindaki adama bagli.mum isiginda yemek hazirlayan arkadasima kocasi elektirikmi kesik diye sormustu boyle adama napsan bos.
esprili bir kişiliksin bence 1-0 yapar bu durumu..
2,5 yilkaç yıllık evlisin sen
bak şimdi yaşını bilmiyorum ama yaşanacak ne varsa yaşayacaksın.Aslinda kendime cok güvenirim. Espirilerim Filanda yerli yerindedir bu Dogru ama son Zaman ciddi anlamda aile problemimiz oldugundan haliyle icime kapandim aylardir icimdende gelmiyor pek. Erkek arkadasimla da yaklasik iki aydir bayagi gerildik benim ailem yüzünden. Sagolsun anlayislidir ama ben kendim fark ediyorum öyle eskisi gibi diil yakinligimiz. Birazda galiba bu yüzden taktim ben bu konuya eskisi gibi gülüp eglenelim, nazima oynasin, azcik isve cilve yapip kadin oldugumu hissedigim diyorum.
Bak ben eşimle ilişkiyi yenilemek için şunu yapıyordum hiç tanışmıyoruz gibi davranıyordum evin içinde yeniden tanıyalım birbirimizi ilk günlerimizi hatırlayalım diye. Insan unutuyor zamanla.Aslinda kendime cok güvenirim. Espirilerim Filanda yerli yerindedir bu Dogru ama son Zaman ciddi anlamda aile problemimiz oldugundan haliyle icime kapandim aylardir icimdende gelmiyor pek. Erkek arkadasimla da yaklasik iki aydir bayagi gerildik benim ailem yüzünden. Sagolsun anlayislidir ama ben kendim fark ediyorum öyle eskisi gibi diil yakinligimiz. Birazda galiba bu yüzden taktim ben bu konuya eskisi gibi gülüp eglenelim, nazima oynasin, azcik isve cilve yapip kadin oldugumu hissedigim diyorum.
Yas olmus 26 hala cilveli degilim arkadas, taktim bu konuya. Arkadaslar cilveli degilsin cilveli degilsin diyip duruyolar. Psikolojim degil artik psikologum bozulmus durumda. Bende kadinsi olmak istiyorum yaaaaa... Erkek gibiymisim kizlar öyle diyorlar. Bende acil Kadinlasmaya calisiyorum hepsi bu. Internettede okudum cilve oldu mu evlilikler daha iyi olurmus.
bak şimdi yaşını bilmiyorum ama yaşanacak ne varsa yaşayacaksın.
bundan ayrılmış olman belki seni hayatının aşkına kavuşman için nedenin olacak.
her zaman ilişki bazlı bakmamaya çalış.
ben de eski zamanlarda üzülürdüm tabi ikili ilişkilerimde terslik olunca, yaş ilerledikçe daha sakin bakıyorsun bu konuya.
hayırlısı olsun demeye çalış.
kendimi gördüm yazdıklarında. ben de ilk seneler cebine, çantasına, arabasına notlar koyardım. yiyecek içecek arasına sıkıştırırdım. 6 aylık evliyke eşim iş dolayısıyla yurt dışına çıkmıştı nasıl ağladım o gece çok özledim diye..2,5 yil
En güzeli ailelerden sonra fazla uzatmamak. Herşey karışıyor,26 yasindayim canim. Ayrilma boyutunda degil bizimkisi aslinda. Iyi anlasiriz ama araya annemler girdikten sonra durum biraz farklilasti. Sogukluk demeyimde, ikimizin de öyle sen sakrar tavirlari gitti. Sirf annemler konusuna odaklandik. Ben de iste biraz biseyler yapimda tekrar yüzümüz gülsün istiyorum hepsi bu.
Esin iceri girer girmez ikinizde tel. Kapatin bide dudagina tatli ruj sür derim ben ayy cok utandim ama yap yani senin kocanin ne eksigi var digerlerinden dimideniyim bu akşam
ya ben tshirt ü çıkarana kadar ya telefonu çalar iş yerinden kapatmak nedir bilmez, ya da buna benzer bir şey olur..cilve planlı olunca aksilik olur.
tek yapman gereken ailelerle ilişkini çorba yapmamak. ne kadar çok insan o kadar çok polemik+sorun26 yasindayim canim. Ayrilma boyutunda degil bizimkisi aslinda. Iyi anlasiriz ama araya annemler girdikten sonra durum biraz farklilasti. Sogukluk demeyimde, ikimizin de öyle sen sakrar tavirlari gitti. Sirf annemler konusuna odaklandik. Ben de iste biraz biseyler yapimda tekrar yüzümüz gülsün istiyorum hepsi bu.
iide canim kizlar ne bilsin senin cilveli olup olmadigini.. beni tanimayanlar soguk gorunuyosun derler taniyanlar da aslinda hic oyle degilmissin cok sicakkanli ve samimisin derler.. ama cilve konusuna gelince cilveli halimi annem babam bile bilmez.. sevgilim bilir sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?