Cilve sonradan öğrenilebilir mi?

Kizlar... Cilve örnekleri verebilecekler varsa versin... Yok erkekler niye ugrasmiyor diyecekler varsa da hic demesinler rica ediyorum, konu dagliyor.

Ahahaha yok artik kosa kosa evlenmicem zamani gelince yani mesela kocacimin eve gelmesine yakin tatli isticem gelene kadar da suslenicem kap calinca tabi delikten bakmadan acma yok bide kocan degilse rezil olurum

acil ihtiyacın var gibi.
hayırdır, konunun başını okumadım ama.

baksana biri aldatma diyor digeri baska birsey diyor..cilvede eksik kaliversin...

tatlım senin tam olarak amacın ne ne ypsın adam ne istiyorsun sonuç ne olsun yada. amaç ne cilveleşmendeki

Yas olmus 26 hala cilveli degilim arkadas, taktim bu konuya. Arkadaslar cilveli degilsin cilveli degilsin diyip duruyolar. Psikolojim degil artik psikologum bozulmus durumda. Bende kadinsi olmak istiyorum yaaaaa... Erkek gibiymisim kizlar öyle diyorlar. Bende acil Kadinlasmaya calisiyorum hepsi bu. Internettede okudum cilve oldu mu evlilikler daha iyi olurmus.

Ahahaha yok artik kosa kosa evlenmicem zamani gelince yani mesela kocacimin eve gelmesine yakin tatli isticem gelene kadar da suslenicem kap calinca tabi delikten bakmadan acma yok bide kocan degilse rezil olurum

geçin sıkıntın, çocuğun hele bikaçtaneyse, kv den görümcen, iş sorunların yoksa sabahdan akşama akşamdan sabah cilveleş. deeeee gerçek hayat bu kadar değil cnm. biri seni uyandırsın. o sevgilin evlendiğinde bu şekilde sabırlı nazik düşünceli kibar olmıcak emin ol.. :))

Daha sonra kravatindan tutup iceri cekceksin adami dugmelerini tek tek cozceksin sonra o aldirdigim tatliyi yedirceksin felan filan gerisi :)

hahahaha çok hoşsun. evli misin?

Daha sonra kravatindan tutup iceri cekceksin adami dugmelerini tek tek cozceksin sonra o aldirdigim tatliyi yedirceksin felan filan gerisi :)
film sahnesi gibi olmuş.
benim eşim hiç resmi giyinmez, hep spordur özel günler dışında. model bu olunca nasıl yapmak lazım sahneyi
dekor falan lazım mı

Canımcım bu işe bakımla başlayacaksın. Sonrasındada hissedeceksin kadınsı giyineceksin.
Cilve nazdır aslında ama nazın boyutlaşmış hali.

Ya hevesimi kacirma bunlari dusunmek istemiyorum gercek hayat dediklerin biliyorum ama hayalde olsa mutlu oluyo insan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…